Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Moram priznat da je ovogodišnji dres nekvalitetniji od lanjskog.. Prijatelj mi je oba donio iz Londona i na ovogodišnjem mi se pomalo počeo odlijepljivat natpis SAMSUNG dok je ovaj lanjski skoro ko nov.. :D

danas kupio majcu bijelu, sa kockicama onim gore .. predivna je :D

imao u rukama i dres, i to gostujući, istina, prošlogodišnji je bio puno bolji po kvaliteti., bar na dodir

danas kupio majcu bijelu, sa kockicama onim gore .. predivna je :D

imao u rukama i dres, i to gostujući, istina, prošlogodišnji je bio puno bolji po kvaliteti., bar na dodir

hehe... tu bijelu majicu sa plavim kockicama sam isto kupio prije kojih mjesec-dva... :D

a sta se dresa tice i kvalitete... iz dosadasnjeg iskustva u zivotu a imao sam ih jako puno u vezi bilo kakvih stvari mogu vam rec da nije tolko rijec o kvaliteti, kolko je rijec o tome na kakvu stvar se namjerite... jer oba dva su kvalitetna samo sto je pitanje na kakav naidjete... ;)

Očito je ovaj prvi odličan jer mi ga je stara čak 2 puta otkuhala na 90 stupnjeva u mašini i nije se nimalo rastegnuo niti pustio boju što je čudo.. :D čak sam staroj prijetio da ako mu išta bude da će mi kupit novi.. haha.. dok je ovaj novi nekvalitetniji puno ali nema veze isplatilo se svake funte.. :)

ako hoce netko narucivat sa chelsea-vog megastore-a ili zna nekog tko planira uskoro, znam da je prije bilo price da su neki tako narucivali da ih se skupi vise i dijeli dostavu....ja sa zainteresiran za neke stvari pa bi mogli ak netko jos hoce

Evo moje kolekcije

MarkoPetrovic.jpg

Ovo izgleda jako dobro, i ja kod sebe u sobi pravim mali Chelsea kutak fali mi jos samo velika zastava koju cu kupiti narednih sedmica :D

Imam jos dres za 100 godina postojanja kluba Umbro plavi i mislio sam njega uokviriti i postaviti na zid (sjajno bi izgledalo) ;)

• 2 sedmice kasnije...

evo posto sam obecao evo vam slikice mojeg dresa... :) :D

elnino.jpg

elnino2.jpg

odakle si kupovao, ja sam preko kupi-dres.com, samo nekako mi je kvaliteta sumnjiva, dres ok izgleda, lagan je, ali npr grb premier lige nije kao sto sam vidjao npr od drugih klubova, ako si kupio od njih, znas o cemu govorim, ah da, i ja svoj da postavim, i da pitam, jel na dresu Chelsia treba pisati na vratu 100% Chelsea, il ne mora, il to pise iskljucivo kad se iz londona iz Chelsea store kupuje :/

29102011565.th.jpg

29102011566.th.jpg

:wub:

odakle si kupovao, ja sam preko kupi-dres.com, samo nekako mi je kvaliteta sumnjiva, dres ok izgleda, lagan je, ali npr grb premier lige nije kao sto sam vidjao npr od drugih klubova, ako si kupio od njih, znas o cemu govorim, ah da, i ja svoj da postavim, i da pitam, jel na dresu Chelsia treba pisati na vratu 100% Chelsea, il ne mora, il to pise iskljucivo kad se iz londona iz Chelsea store kupuje :/ 29102011565.th.jpg 29102011566.th.jpg :wub:

el ninHo hahahahah

odakle si kupovao, ja sam preko kupi-dres.com, samo nekako mi je kvaliteta sumnjiva, dres ok izgleda, lagan je, ali npr grb premier lige nije kao sto sam vidjao npr od drugih klubova, ako si kupio od njih, znas o cemu govorim, ah da, i ja svoj da postavim, i da pitam, jel na dresu Chelsia treba pisati na vratu 100% Chelsea, il ne mora, il to pise iskljucivo kad se iz londona iz Chelsea store kupuje :/ 29102011565.th.jpg 29102011566.th.jpg :wub:

Piše na svakom dresu 100% Chelsea.

el ninho il ti ga el ninjo prvotimac, onda je kod mene felš :(

El Nino se piše, a ne El NinHo, to je vjerojatno ili netko naručio tako da mu piše a dres original ili dres uopće nije original, tj falš je kao što kažeš. Sada ako ti to ne smeta care samo ga nosaj, Chelsea je ;)

ja sam ti kupovao dres preko sluzbene stranice chelsea... i ne, ne pise mi na vratu chelsea i na ledjima mi pise TORRES... nije mi jasno kak tebi pise el ninho i jos k tome s h... a kaj se tice kvalitete ok je... vidjet cemo nakon par kuhanja... :D a ovi bedgeti lige na rukavima nisu bas neke extra kvalitete napravljeni...

http://www.chelseafc.com/ ovo je stranica preko koje sam ja kupovao tako da je 100% original i posto je original onda je caerelus u krivu... tako da na originalima ne pise chelsea iza na vratu ...

i koliko te je ukupno izaslo sve to? jbg da sam znao da si kupovao, i ja bih narucio :/

sa shipingom 101 dolar... tj. nekih 540 kuna ... samo sto su me jos neocekivano na carini oderali za dodatnih 300 kuna što je oko 55 dolara... ali kad udjemo u EU ako se ne raspadne onda nece vise bit carine... tako da cemo moci barem mi u koji smo iz HR narucivat a da nam ne naplacuju carinu... znaci placat cemo 550 kuna otprilike... ;)

Ih ja imam zasad samo majicu i to fake, al nema veze nek je Chelsea.

Zna li iko ima li u BiH igdje kupit dres, bez online narucivanja, ne da mi se bakcat s tim

samo sto su me jos neocekivano na carini oderali za dodatnih 300 kuna što je oko 55 dolara... ali kad udjemo u EU ako se ne raspadne onda nece vise bit carine... tako da cemo moci barem mi u koji smo iz HR narucivat a da nam ne naplacuju carinu... znaci placat cemo 550 kuna otprilike... ;)

Kako su ti naplatili tih dodatnih 300 kuna kada je Hrvatska, kao i BiH, te ostatak regije u CEFTA-i koja ima uspostavljenu bescarinsku zonu sa EU.

http://www.chelseafc.com/ ovo je stranica preko koje sam ja kupovao tako da je 100% original i posto je original onda je caerelus u krivu... tako da na originalima ne pise chelsea iza na vratu ...

Nisam stvarno na novom dresu obraćao pažnju ima li toga ili nema, meni je ostao u sjećanju dres iz 2008 koji je to imao ;) Naravno pričam o originalima. Dres od pretprošle godine je imao umjesto natpisa malog lavića.

Kako su ti naplatili tih dodatnih 300 kuna kada je Hrvatska, kao i BiH, te ostatak regije u CEFTA-i koja ima uspostavljenu bescarinsku zonu sa EU.

Nisam stvarno na novom dresu obraćao pažnju ima li toga ili nema, meni je ostao u sjećanju dres iz 2008 koji je to imao ;) Naravno pričam o originalima. Dres od pretprošle godine je imao umjesto natpisa malog lavića.

nebi ti znao kako su mi uspjeli naplatit... ali kako bilo da bilo doso mi je racun 300 kuna da moram platit.... :S mozda zato jer je bio onaj UPS transport ili sta to vec je...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.