Jump to content

#3 Marc Cucurella


Kun Aguer0

Recommended Posts

Kako nas slaga klempavi da je ovaj doveden da bi igrao lijevog stopera. Pa ja ne znam gdje je iko od vas vidio potencijala za to. Prvo lik ne zna i ne može skočiti, bukvalno ne može da se odvoji od zemlje a o nekoj snazi da ne pričam. Ovakve "stopere" Didier stavi krkače na leđa i zabije golčinu.

 

Nego se klempavom nadigo kurac da ima bekova, vidio da je problem kad Alonso mrtvi igra a Chilwell nije dovoljno spreman. Zato je klempavi odlučio da da 60 miliona za igrača koji vrijedi maksimalno uz svu inflaciju 30 i da uz to klupira igrača koji je kad je zdrav za 2 klase bolji.

 

Čestitam klempavi samo nastavi dovoditi igrače na koje ti se diže kurac

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Fazlija said:

Kune kakav bolan stoper? Igra covjek lijevog beka i uopste nije los… igramo vrhunski s obzirom da imamo igraca manje. Sramota je kako Leicester sa igracem vise igra bunker.

Ne znam koliko si dugo na forumu ali navodno on treba da pokriva lijevog stopera i beka. Bili smo dobri do 70og minuta onda su ljudi ostali bez snage, sto je bilo za ocekivati

Link to comment
Share on other sites

Sta tebi Kune nije jasno, City nudi 40 miliona, Brighton kaze "ne moze, nas igrac vrijedi 50 miliona i toliko treba da platite", City kaze "neka hvala mi misilimo da vrijedi 40". Onda dodjemo mi i damo 60. Koliko vrijedi zakljucite sami.

Naravno meni se svidja kako igra, brzo igra i razmislja, zna ubaciti i mislim da ima mjesto u ovom timu. Medjutim to isto mjesto zasluzuje i Chilwell pa je ova kupovina poprilicno cudna.

Link to comment
Share on other sites

Pa rekao bih da Cucurella brze igra i da ima bolji i rizicniji pas. Medjutim Chilwell se bolje ubacuje (sto nama poprilicno treba s obzirom da niko ne misli gol dati), i generalno je opasniji u napadu, sut, ubacaj iz igre. Obojica su mi odlicni igraci, ali mi je van svake pameti da Chilwell dobija ovako malo sansi. Vidjecemo sta ce biti kasnije kad ne bude mogla da se prosipa prica kako je fizicki nespreman.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, ker said:

Sta tebi Kune nije jasno, City nudi 40 miliona, Brighton kaze "ne moze, nas igrac vrijedi 50 miliona i toliko treba da platite", City kaze "neka hvala mi misilimo da vrijedi 40". Onda dodjemo mi i damo 60. Koliko vrijedi zakljucite sami.

Dođemo mi i damo 50. Onda dođu oni i kažu hoćemo Colwilla i mi im kažemo može samo posudba i oni kažu e onda je Cucurella 60.

 

Mislim da Cucurella igra sasvim dobro.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Pitanje za sve a ponajviše za mog Whispera, da li mislite da Cucurella vrijedi 60 miliona. Naravno daćemo mu još vremena za adaptaciju i sve ali ovako na prvu, da li je vrijedan tih para ? 

Ne mislim da vredi toliki novac.

Probacu da skratim ovaj put. Sigurno je postojala nesigurnost oko Cilvela, ipak je propustio xelu sezonu. Nije uvek lako vratiti se posle takve povrede. Dodatni plus je i igra na stoperu jer tad nije bas bilo sigurno hocemo li i kakvog igraca dovesti za tu poziciju. 

Uglavnom drago mi je da imamo dva kvalitena igraca.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, ker said:

Pa to je jos gore, znaci Cityju su htjeli prodati za 50, bez da im daju ikog. A mi smo im dali 60 i igraca na pozajmicu. 😅

Nije gore jer je Colwill jos uvijek nas igrac, onako bi bio igrac Brightona a mi bi imali buy back opciju od mozda 40tak miliona. Da bi se to izbjeglo Cucu je placen 10 mil vise.  Gledajte malo siru sliku a ne Cuci 60 miliona i kraj price. 

I meni je dobar Cucurella kao sto mi je dobar i Chilwell. Ovaj mi je bolji u odbrani a Ben u napadu (sto nama trenutno vise treba). 

Link to comment
Share on other sites

Od kako je dosao imam neki dobar osjećaj za njega, zna momak lopte što bi se reklo, trkacke sposobnosti takođe dosta dobre, nekako mislim sa je sasvim solidno pojacanje. Eh sad da li vrijedi ovoliko ili onoliko, jebat ko vrijedi toliko koliko je placen sa ovim svim ludim ciframa, ne vrijedi ni Fofana bas toliko koliko je placen ali nama je najbitnije da bude dobar kod nas sve ostalo je manje bitno.

Link to comment
Share on other sites

Dobar je Cucurella. Nije promašena kupovina (za sad), to šta Drogba kaže, uvijek kukamo kako i mi moramo ko City imati po dva dobra igrača na svakoj poziciji a onda kad takvog dovedemo kukamo da šta će nam...

Sad jeli se u ovom trenutku mogla potrošit ta para na neku važniju poziciju je druga priča. Mada, mislim i da ga nismo doveli svejedno ne bi doveli boljeg napadača, ili krilo jer jednostavno na tržištu nema dostupne opcije (ili barem opcije koju Tuchel smatra prihvatljivom). A meni je i draže da smo ovoga doveli sad kad se pružila prilika nego da se krcamo s ofenzivnim igračima s kojima Tuchel i tako ne zna šta će, nek prvo složi neku igru pa onda dovodi igrače koji mu se uklapaju u igru a ne ovako da dovede igrača od 100M i onda za pola godine kaže a ipak mi ne treba ne uklapa mi se u igru, a lijevi bek ti uvijek treba neovisno o taktici i treneru

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bari said:

Gledajte malo siru sliku

Dobro širino. Kakogod sročili rečenicu Brighton nas je zajebao. Bukvalno ne smiješ platiti nekome više nego što traži za stvar pa čime god da te ucjenjuje, vide to i drugi i onda imaš ovo što imaš, a to je da nas muze ko stigne.

A ako ćemo još šire gledati Colwill je dat na pozajmicu jer se na njega nije računalo ni 1%. I priče da će njega Brihton razigravati su smiješne, boli njih patka da našeg igrača razigrava od kojeg vjerovatno poslije neće imati ništa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kad sam ga prozvao da je pudlica nisam imao na umu da će neko reći keruša hahahahahahah

On je samo žrtva bio danas jer se formacija morala mijenjati i to je to. Jeste me iznervirao kad je sa njihove polovine vratio loptu Kepi ali ništa strašno, solidno je odradio svoj posao ali ova tekma nije za tri pozadi.

Link to comment
Share on other sites

  • reLo changed the title to #3 Marc Cucurella

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...