Jump to content

Fazlija

Član foruma
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 

Everything posted by Fazlija

  1. Ne sjecam se kad smo goreg napadaca imali, izgleda ko’ Alonso u odbrani, mora se ovo mijenjat ba. S ovakvim napdacem ne gine nam konferencijska liga.
  2. Ako zelimo ligu prvaka sledecu sezonu, moramo ispast sad i probat osvojit evropa ligu, mi top 4 vidjet necemo.
  3. Hahahaha i dalje se spominje Colwill, koji ne moze uc u Brightonov tim. 90m je preevise ali ako nije Boehlyu i ostalima onda no worries samo rokaj.
  4. Nije ni bitno kako ce postavit ekipu jer ce ajnstajnovci uvijek imat nesto za rec.
  5. Bolji deal nismo mogli sastavit, dobit ce minute sigurno, mora se pokazat naravno, a mi ako budemo u krizi mozemo ga vratit u januaru. Odlican posao.
  6. Zao? Da je bilo ko drugi osim Reeca popljuvali bi ga i krivili Tuchela.. Gluplji faul nisam dugo vidio, iako onaj prvi faul nije za zuti ali nije bitno znao je da ima vec prvi… Bio solidan prvih 15 min i onda poceo grijesit s pasovima, prodao dosta lopti. Rano je govorit ali mislim da nije kvalitet za Chelsea 🤷‍♂️
  7. Kune kakav bolan stoper? Igra covjek lijevog beka i uopste nije los… igramo vrhunski s obzirom da imamo igraca manje. Sramota je kako Leicester sa igracem vise igra bunker.
  8. Iz rusije smo u engleskoj ligi dobijali sjajne igrace, svi fizicki jaki.. Bit ce ovaj dobar, samo da ne bude problema oko tog pasosa jebem mu misa.
  9. Bit ce ovo kapiten jednog velikog kluba, mark my words.
  10. Treba i njemu dat otkaz, zasto bi mu pustili da gradi svoju ekipu.. Artetu sad dizu iz nekog razloga dok su mu dali i vrijeme i lovu.. Klopu dato vrijeme i lova.. zasto bi nasi treneri dobili, nema nikakvog smisla. Sad treba dovest trenerčinu Bielsu gdje cemo primat po par komada svaku tekmu, pustit ga da dovede par igraca i onda opet otkaz. I tako u krug 🙂
  11. Reece nazad na wingbacka, azpi na stopera ili chalobah nije bitno, cucurella lijevi stoper i chilwell zna se gdje.. ostalo sve isto, eventualno klupirati mounta i dati odoiu sansu ali znamo da od toga nema nista.
  12. Fazlija

    Transferi

    I uz to ce bit glavni igrac, vrhunski je to igrac samo 60m, plus dadatci oko 20m, je previse.
  13. Fazlija

    Transferi

    United ce ponudit za Casemira 60m, gdje ode ovaj fudbal??? Kako sam citao, ponudili su Rabiotu oko 200k sedmicno i lik odbije 😂
  14. Meni 30m i nije toliko problem, veci problem je sto taj novac ide propaloj barceloni. Kad skontas ko je sve placen po 60m, jedan od njih pingvin Martinez…
  15. Kod gospodina Tuchela sigurno ne, covjek je iz Chirstensena i Rudigera napravio zvjerine.. sad placemo za njima a sjecam se kad sam ostalima jebao sve po spisku, kad sam vidio Christensena u prvih 11. Pod Tuchelom ce Fofana bit Dan Vijk.
  16. Glup frajer, u ovakvim situacijama mora cupati za kosu, a ne nabadati covjeka sa glavom. Vidi se da nema izkustva.
  17. Pogledajte dres od Venezie, meni najzanimljiviji ove sezone.
×
×
  • Create New...