Jump to content

Christian Pulisic (2019-2023, 98 nastupa)


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
Kao sto je Wisey spomenuo na temi utakmice, Pulisic je stvarno dobar bio na poziciji 10-ke. Istina, Wisey vec 2 godine priziva prvo Lamparda a onda i Tuchela da ga tu stave. Medjutim Pulisic je bio fizicki mnogo spremniji i eksplozivniji ranije nego sto je trenutno tako da i nije bilo smisla maknuti ga s krila. Sad vec ima i volio bih ga vidjeti jos utakmica na toj poziciji.

Kad smo kod njegove fizicke spreme i eksplozivnosti koju je izgubio, mislim da je okodac tome bila povreda u finalu FA kupa protiv Arsenala. Od tada on vise nije isti igrac.
Link to comment
Share on other sites

Neću sad polagati neka prevelika očekivanja nakon jedne dobre utakmice i asistencije. Nije konstantan od momenta kada je došao. Ne možeš se osloniti na njega jednostavno ili ga povrede odstrane sa terena ili jednostavno pruža loše partije. Ova sezona mu je bila loša, jako, skroz ispod očekivanja

Link to comment
Share on other sites

Nevjerovatno je da je ovaj decko svaki put choker u odlucujucim utakmicama. Sve radi dobro, kontrola lopte, distribucija, nudi se, trci, kombinuje, svuda ga ima.. medjutim kada treba zabiti ili nspraviti odlucujuci pas on svaki put usere.

U oba finala kupova protiv Liverpula on je masio zicere. Protiv Citya prosle godine sreca pa nas njegov promasaj nije sjebo, protiv Real ove godine u uzvratu njegovi promasaji takodjer uticali na rezultat.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ove sezone je uglavnom bio zdrav, što je pozitivno, ali svejedno se nije puno istakao. Dosta ga je Tuchel selio po pozicijama tako da se mogao naći i na beku i kao lažna devetka i na svojoj prirodnoj poziciji. Često je znao biti nevidljiv. Ne znam zašto je to slučaj kod svakog našeg napadača, jesmo li toliko loše birali te igrače ili je igra takva da ne samo da ne zabijaju nego ništa ne rade. Pamtit će se njegove nagrade za igrača utakmice u oba duela u osmini finala, ali i česti promašaji sa kojima je nadmašio i Wernera. Tri godine je u klubu, prva sezona mu je bila daleko najbolja. Ja se još uvijek nadam da će ponoviti takve igre i dao bih mu još jednu godinu da se dokaže. Mlađi je 5 godina od Ziyecha i donosi više energije. Američki vlasnici sigurno ne bi tako lako pustili najveću zvijezdu njihove reprezentacije.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Evo ja ne mogu smislit Pulisica već duži period, al' evidentno je da je jedan od boljih igrača u zadnje vrijeme. Što mu ne da šansu od prve minute. Daje mu 10 minuta vremena da ga izvuče iz govana. Jebo to, ništa Sterling nije trenutno bolji od njega, ni Havertz pogotovo koji se dobro naigrao kako je Potter tu.

Link to comment
Share on other sites

  • reLo changed the title to Christian Pulisic (2019-2023, 98 nastupa)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...