Jump to content

Das ist Walter

Član foruma
 • Posts

  4,583
 • Joined

 • Last visited

 • Donations

  0.00 USD 

Everything posted by Das ist Walter

 1. 20 miliona je i previse za igrača koji je vise na bolovanju nego sto igra. Neka se nogom udaraju u guzicu ako ga prodaju za 20 miliona.
 2. Ono sto je pokazao nije no blizu dovoljno. Napuhan igrač.
 3. Šteta. Velika šteta. Imamo ljude u upravi koji ne znaju sačuvati jednog od najboljih i najprosperitetnijih igrača.
 4. Bezveze igrač. Nadam se da mu je ovo posljednja sezona u Chelseau.
 5. Podrška legendi. Bilo je i gorih dana. Prebrodit ćemo i ovo.
 6. Niti ti sudim niti ti šta branim, samo mi je nepojmljivo da se neko može nazivati navijačem a pljunuo bi u lice najveću legendu kluba. Svi oni koji te u ranije napisanom komentaru podržavaju neka otvore YouTube i neka pogledaju a to preporučujem i tebi, neki od video klipova Lampardovih utakmica za Chelsea. Brzo ste zaboravili sta je taj covjek, kojeg bi ti pljunuo u lice, uradio za Chelsea.
 7. Pa pročitaj šta si napisao za legendu kluba. Fuj. Kritiku je sasvim opravdano napisati ali ovo sto si ti napisao nije samo kritika nego i omalozavanje i vrijeđanje. On bi pljunuo legendu. Zamisli ti to. “Navijac” bi pljunuo najveću legendu kluba svih vremena. Navijac koji nikada uživo nije pogledao utakmicu niti je ikada imao ikakvog utjecaja niti je klub imao niti će imati ikakve koristi od tebe i sličnih a uzimate sebi za pravo da bi pljunuli legendu kluba kada bi ga sreli.
 8. Plastični navijač bi da pljune najveću legendu kluba. Fuj. Kurcina si ti a ne navijač.
 9. Ovaj je pokazao da nije sposoban i dovoljno kvalitetan za vrhunski klub. Nadam se da će dobiti otkaz čim prije i vratiti se u trećerazrednu ligu gdje i pripada.
 10. A mogli smo pare uzeti za njega. Sad ga ne možemo prodati ni za 5miliona.
 11. Ušao u drugom poluvremeno a kako je odigrao kao da je prije ulaska trcao oko stadiona pa se umorio. Mrtvac.
 12. Lampard je već jednom dobio otkaz i ne treba mu još jedan. Zbog toga ne bi bio autoritet ali Terry možda bi. Ako ništa igrali bi zbog svojih supruga ili bi u protivnom bile jebane.
 13. Neka dovedu Terryija do kraja sezone ali mislim da Boehly ni ne zna ko je Terry. 😂😂😂 Meni je ovo sve smiješno šta se dešava. Da je drugačije bilo bi monotono. 🤣🤣🤣🤣 Ali definitivno je da nismo imali goreg trenera. Ostaće Potter, na ljeto dobiva novi štapić.
 14. Najgori trener u historiji kluba. Posljednjih godina smo možda i prestrogo mijenjali trenere i ja sam uvijek bio za to da im se pruzi još vremena ali ovo je katastrofa. Otjerati, bez razmišljanja.
 15. Otvorio sam ovu temu da generalno raspravljamo o sezoni 19/20, statistici, taktici, problemima i drugim stvarima koje nas se ti�u.. Nakon 11 kola dali smo 25 golova a samo je Liverpool dao više. Sa druge strane primili smo 17 golova i samo je 5-6 ekipa primilo više golova. Primami skoro svaku utakmicu. Malo smo popravili formu u odbrani u odnosu na po�etak sezone ali taj problem i dalje postoji što nas protiv ja�ih napada�a itekako može koštati.
×
×
 • Create New...