Jump to content

Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)


Recommended Posts

Polahko, povrede su ga prosle sezone usporile. Evo vec je sezonu poceo odlicnom partijom protiv Austrije. Bit ce CHO kako treba, samo da povreda ne bude.


Povredjivali su se i drugi, pa su opet prikazivali mnogo više volje od tvog ljubimca.
Nema tu mnogo polemike, ako ne popravi radnu etiku bice u vrh glave nivo Evertona.
Link to comment
Share on other sites

Nemojte srati, Diablo zna njegov potencijal, jer momak je dobro igrao u pjetlićima, mora i za seniore.

 

A sad ozbiljno, vidjećemo šta će biti, naznake potencijala su tu, ali više naznake nego da je išta pokazao. Htio ići u Bayern, dramio oko ugovora i zamalo završio u zatvoru zbog silovanja, to su mu highlightsi karijere. Nadamo se da će se to promijeniti.

Link to comment
Share on other sites

Ni prvi ni zadnji ne bi bio klinac koji nije napravio karijeru kakvu moze zbog svog ponasanja. Nadam se da nece tako biti ali momak cini sve suprotno. Nakon sto je onoliko pauzirao zbog povrede trebao je da se vrati i grize travu od zelje, da puca, da dribla, trci gore dole.. a on ko kakav veteran na terminu kad drmne 3-4 klipace prije.
Link to comment
Share on other sites

Lampard o CHO:

“With Callum, the young player he is, he has to absolutely focus on the work he puts in on the training ground day in, day out,” said Lampard. “I’ve said it now quite a few times.

“Callum is a young developing player and a lot of talk has come his way because of the way his career has gone at a young age. The facts remain the same for all young players in the squad, they have to work every day with the idea to put themselves in the frame to start.”
Link to comment
Share on other sites

Ma drka kurac na treningu, ja ne znam kako ljudi mogu iÅ¡ta drugo misliti. Svi mladići su dobili Å¡ansu,Billy Gilmour igro četvrtfinale protiv Liverpoola, da neće igraču za kojeg je Bayern zainteresovan dati priliku.Vidi se i na utakmici kad uÄ‘e ta njegova letargičnost, a Twitter jebeni poludi za debilom isto ko da ga je Lampard za roba uzeo #freeCHO, free kurac moj. 

Link to comment
Share on other sites

I ja nisam upratio da je toliko lijen koliko se pise. Nije neki radnik, ali nije sad ni previse lijen.

Na kraju krajeva ofanzivac je, ne mora glumiti beka u svakoj utakmici.

Ja vise volim gledati njegove driblinge, centarsuteve, golove, nego vracanje nazad. A opet, nije tacno da se ne vraca.

Ma Lamps sere i sa njim kao sto sere i sa Tomorijem, kao sto je srao i s Giroudom itd.
Ne znam sto mu to treba.
Link to comment
Share on other sites

Realnost je da mi kao navijaci ne vidimo i ne znamo sve. Cinjenica jeste da je Odoi izuzetan talenat i mi kao ljubitelji fudbala smo vise privrzeni igracima koji su napadacki orientisani, koji znaju driblati i imaju vic u igri nego nekim radilicima sa manje kvaliteta, ali eto boze moj, oni se trude.

Nadam se samo da ce i Odoi i Lampard shvatiti da su jedan drugome potrebni i da ce ovaj prvi pokazati zasto vrijedi toliko i zasto ga navijaci toliko gotive.
Link to comment
Share on other sites

Pod lijenost se ne misli isključivo na to da se vraća obranu i tako to, može bit lijen i u napadu da šeta terenom, djeluje ne zainteresirano, ne trudi se dovoljno (u napadu)... Mi ne vidimo treninge, ko zna šta on tamo radi, vjerojatno se ne trudi, slabo radi i kako ga onda stavit pored nekog ko se ubija na treningu da se dokaže? A ima tek 19 godine i nije ništa dosad u karijeri postigao pa da ima neki kredit. Kad Messi ili Hazard šetaju terenom oni su ipak oni, a što je Odoi napravio u karijeri da zaslužuje da može zabušavat na treninzima? Kako bi se to odrazilo na igrače ako onaj tko najmanje se trudi na treningu najviše igra?
Link to comment
Share on other sites

Opet je sve do njega ako ove sezone ostane u klubu, nemamo puno klasičnih krila, bukvalno samo Pulišić i on, Ziyech je drugi tip krilnog igrača ali opet ima tu mnogo prostora za njega da igra. Hajde razumijem što ga je Willian prikovao za klupu ipak svi svršavaju za čupavim ali ako ga Mount zakuca za klupu na poziciju krila, onda stvarno ne znam

Link to comment
Share on other sites

Neće ga prodati 100%. Lampard je rekao da nam fali pravih krila i da će CHO dobiti Å¡ansu protiv Barnsleya. I sam CHO ne želi ići iz Chelsea osim na posudbu ukoliko mu Lampard ne može garantovati dovoljno minuta ove sezone. Njegov agent i on će se sastat sa Lampardom prije kraja prelaznog roka da se vidi u čemu je problem. To su uglavnom vijesti sa Twittera. 

 

Ja iskreno mislim da ga Lampard samo nabrijava, da bude Å¡to viÅ¡e željan igre. Dobra stvar, samo treba znati gdje je granica. 

Link to comment
Share on other sites

  • reLo changed the title to Callum Hudson-Odoi (2018-2023, 72 nastupa)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...