1. juli 2013.13 god. comment_132292 http://www.milannews.it/calciomercato-milan/sportmediaset-spunta-l-ipotesi-scambio-el-shaarawy-torres-116154 Torres-Faraon razmjena! AMIN AMIN AMIN daj Boze Ja bi bio presretan i da ga samo odvedu ne moraju nam nista zauvrat dati, znam da to tako nece moci ali iskreno odlazak Torresa mi je najbitnije pojacanje za sledecu sezonu, lako je onda traziti jos jednog napadaca. Prijavi
1. juli 2013.13 god. Autor comment_132312 Pa ovo necu ni da komentarisem. DA je neko drugi otvorio temu mozda i bi... Pa eto jesi :D Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132361 Murinjo daje Toresa i 35 miliona evra za Faraona? Murinjo sprema ponudu za Faraona. Čelsi spreman da izdvoji 35 miliona evra i Fernanda Toresa za El Šaravija, navodi Dejli Ekspres. Protekle sezone El Šaravi postigao je 16 golova za Milan u Seriji A. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132363 Sto je previse previse je . A i El Shaaeawy je krilo ( kao sto su prije mene 5 puta rekli :P ) . Drag mi je igrac , talent strasan , ali mislim da nam u ovom trenutku nije potreban , potrebniji na je pravi CF . Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132364 Valjda ide Torres za faraona, a ne jos i toliko para... Kada bi bilo to istina, ispalo bi negdje oko cijene otkupne klauzule Cavanija, a toliko mali vec ne vrijedi... Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132370 Ne znam na kojem sam portalu to citao jucer, ali je pisalo da bi Torres otisao na jednogodisnju posudbu u Rossonere, a ne za stalno kao njihov igrac.Sent from my calculator using Tapatalk Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132372 Da,da,da,da,da ! Jebeno drag igrac sa jebozovnom frizurom :P salim se.Uvijek sa njegovo dovodjenje.Decko je strasan igrac. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132400 teško da ce se milan odreci njega... Hoce bolan hoce. Samo lijepa ponuda neka stigne salju ga sa masnicom. -----------------Lukaku El Sharaawy - Mata - Hazard Kako dobro izgleda. Al nije nam ovo potrebno ja mislim.. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132401 Nešto je Zvone Boban komentirao da je Juventus kao zainteresiran za njega. Ali kao pravi Milanista misli da ako ode u Juve da neće biti dobar hahahha. Nemam neko mišljenje o njemu kao napadaču, ipak je Balotelli klasa iznad svih u Milanu. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132403 Kakav crni El Šaravi pored Širlea, Kevina, Azara, Mate, Oskara, Piazona, Mozesa itd. :O Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132409 ako ovaj šaravi predje u čelzi ja 6 meseci neću da dodjem na forum Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132416 Ne sporim njegove kvalitete ali ga nebi volio vidjeti kod nas, ne treba nam taj tip igraca, nama jos treba vrhunski napadac i mozda pojacati konkurenciju Colu jer Bertrand mi ne ulijeva sigurnost u slucaju nedaj boze povrede Cola. Ostale pozicije imamo itekako pokrivene. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132428 Ovde se moze uociti greska jedna. Ako kupimo El Shaarawija onda nismo trebali kupovati Schurlea jer se prenatrpavamo. E sad mozemo i da uporedimo Schurlea i Shaarawija i mogli bi da zakljucimo da je Sharawi mladji i bolji fudbaler od Schurlea :D Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132460 Potvrdjeno je da Faraon ne ide nigdje ovog ljeta, moze lock na ovu temu. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132500 Ne može lock. Galliani je istu priču pričao za Thiaga Silvu pa nekoliko dana poslije ovaj se sliko sa PSG-ovim dresom. Tema ostaje. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132529 Ne može lock. Galliani je istu priču pričao za Thiaga Silvu pa nekoliko dana poslije ovaj se sliko sa PSG-ovim dresom. Tema ostaje. Pa kakve koristi mi imamo ako ce se i Faraon za par dana slikati sa PSG-ovim dresom? ReLo, kljucaj temu, nemamo mi fajde od ovog slikanja!! :p Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132568 Onda djaba ova vijest i ovdje na portalu, niĐe veze... A jbg drug, ako laže koza ne laže rog. Tj. ako mi lažemo na portalu onda laže i Galliani. A pošto je Galliani po tome poznat sačekat ćemo ipak još malo, najlakše je temu zaključati. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132597 Sta vam je ljudi odvadite malo, jos se nije zakuvalo kad su transferi u pitanju... Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132645 a vidjeti cemo,ja misli mda milan slaze opet momcad od mladaca, jer su nestali sa same europske scene,zadnjih godina! Hoce bolan hoce. Samo lijepa ponuda neka stigne salju ga sa masnicom . -----------------Lukaku El Sharaawy - Mata - Hazard Kako dobro izgleda. Al nije nam ovo potrebno ja mislim.. Prijavi
28. decembar 2013.12 god. Autor comment_155803 Mladog Stefana snašla je nova ozljeda. Bit će van travnjaka 11 tjedana. Da li se nazire sudbina Alexandra Pata ostaje da vidimo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.