Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stephan El Shaarawy (Italija, 1992)

Istaknuti odgovori

Ja bi bio presretan i da ga samo odvedu ne moraju nam nista zauvrat dati, znam da to tako nece moci ali iskreno odlazak Torresa mi je najbitnije pojacanje za sledecu sezonu, lako je onda traziti jos jednog napadaca.

Murinjo daje Toresa i 35 miliona evra za Faraona?

13727535701334.jpg

Murinjo sprema ponudu za Faraona. Čelsi spreman da izdvoji 35 miliona evra i Fernanda Toresa za El Šaravija, navodi Dejli Ekspres. Protekle sezone El Šaravi postigao je 16 golova za Milan u Seriji A.

Sto je previse previse je . 

A i El Shaaeawy je krilo ( kao sto su prije mene 5 puta rekli :P ) . Drag mi je igrac , talent strasan , ali mislim da nam u ovom trenutku nije potreban , potrebniji na je pravi CF . 

Ne znam na kojem sam portalu to citao jucer, ali je pisalo da bi Torres otisao na jednogodisnju posudbu u Rossonere, a ne za stalno kao njihov igrac.

Sent from my calculator using Tapatalk

teško da ce se milan odreci njega...

Hoce bolan hoce. Samo lijepa ponuda neka stigne salju ga sa masnicom.

-----------------Lukaku

El Sharaawy - Mata - Hazard

Kako dobro izgleda. Al nije nam ovo potrebno ja mislim..

Nešto je Zvone Boban komentirao da je Juventus kao zainteresiran za njega. Ali kao pravi Milanista misli da ako ode u Juve da neće biti dobar hahahha. Nemam neko mišljenje o njemu kao napadaču, ipak je Balotelli klasa iznad svih u Milanu.

Ne sporim njegove kvalitete ali ga nebi volio vidjeti kod nas, ne treba nam taj tip igraca, nama jos treba vrhunski napadac i mozda pojacati konkurenciju Colu jer Bertrand mi ne ulijeva sigurnost u slucaju nedaj boze povrede Cola. Ostale pozicije imamo itekako pokrivene.

Ovde se moze uociti greska jedna. Ako kupimo El Shaarawija onda nismo trebali kupovati Schurlea jer se prenatrpavamo. E sad mozemo i da uporedimo Schurlea i Shaarawija i mogli bi da zakljucimo da je Sharawi mladji i bolji fudbaler od Schurlea :D

Ne može lock.

Galliani je istu priču pričao za Thiaga Silvu pa nekoliko dana poslije ovaj se sliko sa PSG-ovim dresom. Tema ostaje.

Pa kakve koristi mi imamo ako ce se i Faraon za par dana slikati sa PSG-ovim dresom?

ReLo, kljucaj temu, nemamo mi fajde od ovog slikanja!!

:p

Onda djaba ova vijest i ovdje na portalu, niĐe veze...

A jbg drug, ako laže koza ne laže rog. Tj. ako mi lažemo na portalu onda laže i Galliani. A pošto je Galliani po tome poznat sačekat ćemo ipak još malo, najlakše je temu zaključati. 

a vidjeti cemo,ja misli mda milan slaze opet momcad od mladaca, jer su nestali sa same europske scene,zadnjih godina!

Hoce bolan hoce. Samo lijepa ponuda neka stigne salju ga sa masnicom

.

-----------------Lukaku

El Sharaawy - Mata - Hazard

Kako dobro izgleda. Al nije nam ovo potrebno ja mislim..

• 5 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.