30. juni 2013.13 god. comment_132103 Ime: Stephan El Shaarawy RoÄ‘en: 27.10.1992 Nacionalnost: Talijan Trenutni klub: AC Milan Pozicija: NapadaÄ Reprezentativni status: Reprezentativac A-selekcije Italije Visina: 1,78m PrijaÅ¡nji klubovi: Genoa i Padova Mjesto roÄ‘enja: Savone, Italy PiÅ¡e SportSport.ba prenoseći strane medije: Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, želi u redove tima sa Stamford Bridgea dovesti napadaÄa Milana Stephana El Shaarawyja U posljednje vrijeme se mnogo Å¡pekuliÅ¡e o odlasku 20-godiÅ¡njeg El Shaarawyja iz redova Rossonera, a nakon interesa Manchester Cityja i Monaca, sada se u engleskim medijima spominje njegov prelazak u Chelsea. Daily Mirror tvrdi kako je Chelsea spreman platiti Milanu Äak 30 miliona funti za El Shaarawyja, a da li će ovaj sjajni napadaÄ ostati u klubu biće poznato u utorak, kada će održati sastanak sa potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem. El Shaarawy je u u protekloj sezoni postigao ukupno 19 golova u dresu Rossoenra. ... ... ... ... ... Å ta mislite? Meni definitivno pravo drag igraÄ. Ako već ne dovedemo Cavanija, volio bih ga. Zamislite tako mlad i potencijano veliki tandem njega i Lukakua. Ili bar naizmjeniÄno da igraju ako je već formacija s jednim napadaÄem. A Torresa se rijeÅ¡iti Å¡to prije, Ba na klupu treći izbor. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132104 Isto tako vrlo drag igrac. Najvise bi mi bilo drago zbog prijatelja(navija za milan). Mlad igrac, odlicno bi ga bilo gledati sa matom edenom i ostalim momcima. Ali mislim da je ovo samo izmisljotina. Prvo vjerujem da ga milan nece prodati. Drugo vecinu utakmica je igrao lijevo krilo ako je vjerovati transfermarktu i whoscored. Mi smo doveli Schurrlea koji je isto tako skoro sve tekme igrao lijevo krilo. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132111 Drag i meni igrac, ali po mom misljenju nepotreban. Mi imamo buducnost u Luxu, a Faraon je smatran buducnosti Milana, tako da ne vjerujem da ce ga htjet prodatSent from my calculator using Tapatalk Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132129 Ovog " šarafa " se nije vidilo protiv Urugvaja Ima povredu koja ga muci zato nije ni igrao prethodne utakmice Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132131 On je vise krilo desno i lijevo nego sto je napadac... E pa to, a tih nam igraca je najmanje potrebno. Tako da je ovo glupost vjerovatno. patkica. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132133 Ima povredu koja ga muci zato nije ni igrao prethodne utakmice KliÄko valjda ga trener nebi držao onda u toliko u igri Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132134 KliÄko valjda ga trener nebi držao onda u toliko u igri Pa sigurno se oporavio, ali ne u celosti. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132138 Pa sta ako se nije vidio? Pa ništa samo kažem. Ni on ni Gila. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132140 Nema smisla da se otvara tema Äim neki medij lupi za nekoga. Imali bi 152 teme do kraja transfer roka, a 99,99 % tih igraÄa neće doć. Nama treba klasiÄna Å¡pica koja trpa ko luda, ovaj to nije, a i dovoljan je jedan ekstra talent u napadu. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132200 Nista dok se ne osisa, ko bi ga svaku tekmu onakvog gledao. Neymer mu nije ravan. A sada ozbiljno, Sto se ovoga transfera tice nemam neko posebno misljenje, ne bi bilo lose ali nije potreban u ovome trenutku i poprilicno sam siguran da nista od ovga. Kazem to jer imamo Lukakua u jer nam je lijevo krilo sad dobro popunjeno dolaskom Schurrlea i narano tu je Bruyne. Napadac nam je potreban ali nisam bas lud za njime i sigurno ne bi bio jeftin vidim spominje se 30 miliona. . Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132201 jedan od sponzora nam je armani,lepo bi se uklopio fenser Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132226 Ovo je trebalo u Letnji prelazni rok, nema potrebe za novom temom samo jer je Daily Fail objavio... Tema se treba otvoriti kad poÄne intenzivno povezivanje sa igraÄem, kad svi mediji piÅ¡u o tome. A Å¡to se tiÅ¡e El Å aravija, dobar igraÄ, talentovan ali ne bih ga ja gledao u Chelsea. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132239 Dao bih oba stopala da njega vidim u naÅ¡em dresu. Predrag i predobar igraÄ. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132265 I ja volim ovog malog mada ako bi on dosao Torres/Demba bi morao out... i onda napad El Shaarawy Lukaku :D Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132268 I ja volim ovog malog mada ako bi on dosao Torres/Demba bi morao out... i onda napad El Shaarawy Lukaku :D Ma nije on napadac kao Lukaku, Torres, Demba. Igra na krilu coek Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132269 Ma nije on napadac kao Lukaku, Torres, Demba. Igra na krilu coek Lijevom... Ali moze to Mou nacinit... Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132270 http://www.milannews.it/calciomercato-milan/sportmediaset-spunta-l-ipotesi-scambio-el-shaarawy-torres-116154 Torres-Faraon razmjena! AMIN AMIN AMIN daj Boze Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132273 http://www.milannews.it/calciomercato-milan/sportmediaset-spunta-l-ipotesi-scambio-el-shaarawy-torres-116154 Torres-Faraon razmjena! AMIN AMIN AMIN daj Boze Eh to vec moze... Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132274 Pa ovo necu ni da komentarisem. DA je neko drugi otvorio temu mozda i bi... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.