Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Stephan El Shaarawy (Italija, 1992)

Istaknuti odgovori

Ime: Stephan El Shaarawy
Rođen: 27.10.1992
Nacionalnost: Talijan
Trenutni klub: AC Milan
Pozicija: Napadač
Reprezentativni status: Reprezentativac A-selekcije Italije
Visina: 1,78m
Prijašnji klubovi: Genoa i Padova
Mjesto rođenja: Savone, Italy

1332428644_bz_1331632649%5B1%5D1.jpg

Piše SportSport.ba prenoseći strane medije:
Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, želi u redove tima sa Stamford Bridgea dovesti napadača Milana Stephana El Shaarawyja
U posljednje vrijeme se mnogo špekuliše o odlasku 20-godišnjeg El Shaarawyja iz redova Rossonera, a nakon interesa Manchester Cityja i Monaca, sada se u engleskim medijima spominje njegov prelazak u Chelsea.
Daily Mirror tvrdi kako je Chelsea spreman platiti Milanu čak 30 miliona funti za El Shaarawyja, a da li će ovaj sjajni napadač ostati u klubu biće poznato u utorak, kada će održati sastanak sa potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem.

El Shaarawy je u u protekloj sezoni postigao ukupno 19 golova u dresu Rossoenra.

...

...

...

...

...

Šta mislite? Meni definitivno pravo drag igrač. Ako već ne dovedemo Cavanija, volio bih ga. Zamislite tako mlad i potencijano veliki tandem njega i Lukakua. Ili bar naizmjenično da igraju ako je već formacija s jednim napadačem. A Torresa se riješiti što prije, Ba na klupu treći izbor.

Isto tako vrlo drag igrac. Najvise bi mi bilo drago zbog prijatelja(navija za milan). Mlad igrac, odlicno bi ga bilo gledati sa matom edenom i ostalim momcima.

Ali mislim da je ovo samo izmisljotina.

Prvo vjerujem da ga milan nece prodati.

Drugo vecinu utakmica je igrao lijevo krilo ako je vjerovati transfermarktu i whoscored.

Mi smo doveli Schurrlea koji je isto tako skoro sve tekme igrao lijevo krilo.

Drag i meni igrac, ali po mom misljenju nepotreban. Mi imamo buducnost u Luxu, a Faraon je smatran buducnosti Milana, tako da ne vjerujem da ce ga htjet prodat

Sent from my calculator using Tapatalk

On je vise krilo desno i lijevo nego sto je napadac...

E pa to, a tih nam igraca je najmanje potrebno. Tako da je ovo glupost vjerovatno. patkica.

Nema smisla da se otvara tema čim neki medij lupi za nekoga.
Imali bi 152 teme do kraja transfer roka, a 99,99 % tih igrača neće doć.
Nama treba klasična špica koja trpa ko luda, ovaj to nije, a i dovoljan je jedan ekstra talent u napadu.

Nista dok se ne osisa, ko bi ga svaku tekmu onakvog gledao. Neymer mu nije ravan.

A sada ozbiljno,

Sto se ovoga transfera tice nemam neko posebno misljenje, ne bi bilo lose ali nije potreban u ovome trenutku i poprilicno sam siguran da nista od ovga. Kazem to jer imamo Lukakua u jer nam je lijevo krilo sad dobro popunjeno dolaskom Schurrlea i narano tu je Bruyne. Napadac nam je potreban ali nisam bas lud za njime i sigurno ne bi bio jeftin vidim spominje se 30 miliona.

.

Ovo je trebalo u Letnji prelazni rok, nema potrebe za novom temom samo jer je Daily Fail objavio... Tema se treba otvoriti kad počne intenzivno povezivanje sa igračem, kad svi mediji pišu o tome.

A što se tiše El Šaravija, dobar igrač, talentovan ali ne bih ga ja gledao u Chelsea.

I ja volim ovog malog mada ako bi on dosao Torres/Demba bi morao out...

i onda napad El Shaarawy Lukaku :D

Ma nije on napadac kao Lukaku, Torres, Demba. Igra na krilu coek

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.