Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marco van Ginkel (2013-2021, 2 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 367
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

hoće, al sutra :hljeb:

Pa neće sutra, za nekoliko godina.

Marco van Ginkel - 14 slova

Michael Ballack - 14 slova

I imena im počinu na M i veznjaci su. Imaju sličnu facu, a i Ballack je jedno vreme furao sličnu frizuru.

Više nego dovoljno razloga da Marco bude novi Ballack, i bolji od njega. :hljeb:

• Autor

Razvukao se ovaj transfer.

Nece momak da prelazi ako nece igrati. Vjerovatno se hoce oko toga dogovoriti.

Cini mi se i Cahill je imao nesto da mora igrati nekoliko utakmica?

“It’s the plan that he’ll join the Chelsea squad, learn a lot and play on a regular basis. It all looks very positive but he must make his own decision. I told him that opportunities like this don’t come that often and, if you get a chance like this, then you must do it.”

“If he thinks he’s ready for the next step, then he must do it. I think he is ready but the step to Chelsea is very big."

Ovo mu je porucio njegov saigrac Theo Janssen.

Ode Romeu (o čemu se piše), dođe on, koji može odigrat i kao povučeni play i kao zadnji vezni.
Ne mislim da nam je neka prijeka potreba, ako dođe sretno mu bilo.

Ode Romeu (o čemu se piše), dođe on, koji može odigrat i kao povučeni play i kao zadnji vezni.
Ne mislim da nam je neka prijeka potreba, ako dođe sretno mu bilo.

zar se o oriolu uopce pise?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

• Autor

Chelsea have held talks with Vitesse Arnhem midfielder Marco van Ginkel about a move to Stamford Bridge (BBC)

Marco van Ginkel met Jose Mourinho and returns to the Dutch club on Thursday, when discussions will take place about his future #CFC (BBC)

Lijepo, boga mi, uskoro cemo na svakoj poziciji imat po bar 2 velika talenta. Nije za odbacit., e sad kako ce se razvijati i hoce li uspjeti kod nas zavisi od uprave, ali i trenera, mislim da ne treba napominjati ko je trener i zasto se ne trebamo bojati dok je taj gospodin ovdje.

Ovo je nesto novo za Chelsea, ne dovode se samo zvijezde nego igraci koji ce to vjerovatno biti u buducnosti. To je sada evidentno nakon ovih slinih kupovina.

Neka mu je sa srecom, svakako mi je drago sto je i on sada tu kao novi clan plave armije.

Ocekujem da ce na posudbu jer je veoma mlad a i tu je sada De Bruyne koji ne bi trebao na posudbu kao i Lamps a pored njega tesko je ocekivati da se neki talent moze forsirati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.