Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37 - Aston Villa 1 : 2 Chelsea (11.05. sub)

Istaknuti odgovori

Hvala Bogu ,pa u 37.kolu imamo fore da izgubimo ovaj mec.

Samo sto to znaci da u sledecu nedelju ulazimo sa ciljem i moranjem da pobedimo na oba meca dva vrlo ozbiljna tima...

Nisam ni skonto da i s porazom sami odlučujemo o 4. mjestu.

To je sve zahvaljujući Robbieju i njegovom rezultatu na WHL-u.

• Odgovori 60
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovakvom igrom zele da obezbjede ligu prvaka,Ramires potpuno zasluzeno iskljucen,Moses ko da nikad nije sutnuo loptu svaki amater je bolji od njega.

Hunter, i ovo sam pogodio,svaka mi cast :P odlicna utakmica,srce da ti stane, Frenki MAJSTROCINA,doneo pobedu,doneo LS sledece godine,stigao i prestiga rekord, kakva igracina,kakva igracina <3

Frank nam donio Ligu Šampiona sljedeće sezone, izvukao guzove FSW-u, Romanu, Emenalu i ostalima.

Volim te, Frank !

Pobeda koja će dići samopouzdanje pred meč sa Benfikom.Benitez me opet izluđivao izmenama i nevršenjem istih,kao da je sa drugog sveta.Srećom,Hazad plus Lampard doneše vrednu pobedu.

Velika pobeda,veliki Frenk,izbegli smo sramotu i igracemo Ligu Sampiona naredne sezone.

Ajmo sad po Ligu Evrope,da uzmemo trofej koji je jedini preostao.

Sta je sa Terijem?

LAMPARD THE LEGEND!!!  nikad se ne ponovila ovakva igra.     p.s.nadam se da nije sačuvao guzicu emenalu

Zašto Chelsea nije igrao u plavim dresovima?:) Prošle godine kad je bilo 2-4 na Villa Parku, igralo se u plavim..

Eto na kraju se sve dobrim završilo zahvaljujući jednom jedinom,neponovljivom Lampsu. Ramires potpuno zaslužen crveni karton. Zakinuti za gol,lopta je prešla gol crtu ali sad to nema veze.Najvažnije da je Frank prvi strijelac kluba i da idemo u ligu prvaka. CFC 

Eto, ipak odosmo u LP.  Sljedeće sezone s Mouom da tamo, ponovo napravimo fin rezultat.

Čestitke Lampsu, Bog, otac fudbala.  Najveći veznjak, koji je hodao, igrao na fudbalskim terenima.

I zanima me, jel ovo prva pobjeda Chelsea u ovim nakaradnim dresovima?? Najlošije smo tekme igrali u njima, nešto nevjerovatno.

Kad se ovako pobijedi, nema nikoga da hvali karakter ekipe, kako se uzimaju 3 boda i kad igra nije na nivou a to se radi u slucaju FAchestera... hm...

Neopisivo vazna i dojajna 3 boda. Kad ti ziva legenda donese ovakvu pobjedu uz pisanje istorije, sta ti vise treba... Kakav idol!

Kad se ovako pobijedi, nema nikoga da hvali karakter ekipe, kako se uzimaju 3 boda i kad igra nije na nivou a to se radi u slucaju FAchestera... hm...

Neopisivo vazna i dojajna 3 boda. Kad ti ziva legenda donese ovakvu pobjedu uz pisanje istorije, sta ti vise treba... Kakav idol!

Pod FSW-om smo dva puta ovako pobijedili, Everton i Villa u gostima. Oba puta je Frank sam pobjeđivao te ekipe i lično on nam donio 6 zlatnih bodova. Većeg nema.

Nemam riječi kojima bi opisao ushićenje kad je frank zabio 203. gol.

Jesam stari konj ali pustio sam suze...

Ipak mi se na kraju čini da je ova pobjeda preskupo plaćena, jer se bojim da su i Terry i Hazard out za finale...  :-S

Pod FSW-om smo dva puta ovako pobijedili, Everton i Villa u gostima. Oba puta je Frank sam pobjeđivao te ekipe i lično on nam donio 6 zlatnih bodova. Većeg nema.

Pa koliko je puta Chicharito iz ofsajda donosio Scumu pa onda vecina vas ovdje pametuje o tom duhu tipa pobjednickom i ostalim kurcevima, a kad to nasi urade (ne odnosi se samo na ovu tekmu) onda tisina.

cestitke momcima na ipak zasluzenoj pobjedi s obzirom na prilike koje smo imali uz to je Lampard postao najbojlji strijelac u povijesti kluba ova pobjeda je jos sladja,steta sto se povrijedio Tery koji ce vjerovatno propustiti finale europa lige,isto kao i za Ramiresov crveni i Benteke je potpuno zasluzeno iskljucen,sudjenje je bilo ok osim onog gola koji nije priznat i ako je situacija bila teska za vidjeti ali me zato nadoknada kad je bila podsjetila na Liverpol jer se takodjer igralo malo vise.

Kakva luda tekma.

Inace mislim da Ramires nije zasluzio crveni. Pruzio je nogu i igrac je naletio na njega. To jest sa strane lupio mu u nogu. Jbg..

Na kraju dodje pravda benteke dobi crveni.

Ponistise nam cist gol, opet ne mogu mngo kriviti sudce. Brzo se tamo odreagovalo, i tesko je oku za procjeniti bilo u onoj situaciji.

Skupo placena pobjeda. Nadati se da ce Hazard biti spreman za Benficu a takodje i Terry.

ljudi pomagajte nisam gledao tekmu spavao sam  :((( a ja bi da gledam pa eto ak ko zna gdje ima kakva repriza bio bi mu zahvalan :((

Kakva luda tekma.

Inace mislim da Ramires nije zasluzio crveni. Pruzio je nogu i igrac je naletio na njega. To jest sa strane lupio mu u nogu. Jbg..

Na kraju dodje pravda benteke dobi crveni.

Ponistise nam cist gol, opet ne mogu mngo kriviti sudce. Brzo se tamo odreagovalo, i tesko je oku za procjeniti bilo u onoj situaciji.

Skupo placena pobjeda. Nadati se da ce Hazard biti spreman za Benficu a takodje i Terry.

Skupo ili ne, ova pobjeda danas je važnija od finala EL.

ljudi pomagajte nisam gledao tekmu spavao sam   :((( a ja bi da gledam pa eto ak ko zna gdje ima kakva repriza bio bi mu zahvalan :((

Repriza večeras u 20:15h na Sportklubu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.