Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - Chelsea 1 : 0 WBA (02.03. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Previse mi je zao igraca da bih zeleo poraz. I u ovoj, i u bilo kojoj utakmici, sa Benitezom, ili bez njega. Oni nisu krivi sto je Uprava takva - kakva je.
Nek oni pobedjuju, ako mogu, a glavesine ce se valjda same dozvati pameti.
Pali smo na 4 poziciju, sta ocekivati nego 3 boda !! Sa Dembom u vrhu i sa Ramizom na zadnjem veznom ne a ne na krilu . WBA bez Lukakua sto je odlicno ,ako ne mjenjali formaciju trebao bi Odemwingie igrat u prvoj a nije u nekoj formi ..
Nemam ocekivanja za ovu utakmicu,jedino zelje!Nije to rezultat nije to pobjeda nego prava ekipa od prve minute, ostalo ce samo doci.Jedina stvar koja se ne moze ostvariti je to da Lux igra protiv nas,sto naravno nije moguce.Koliko bih samo volio da moze igrati,mislim da bi gorio od zelje da dadne gol,i dao bi ga sigurno,makar jedan.

Zanimljivo ce biti i na tribinama,interesuje me hoce li biti vece frke od ocekivane.
[quote name='Wisey' timestamp='1362177156' post='109844']
Lagani transić spreman za sutra:

[img]http://i49.tinypic.com/foptw0.jpg[/img]
[/quote]

Kako je dojajno samo. Ja bih ovo na citavu tribinu rasirio, poput onog "Pride of London". :D
zadovoljan sam igrom a rezultat je mogao biti i veci,WBA i nije imao neku priliku osim onu iz slobodnog udarca,samo neka igrace nastave ovako i da se zabiljezi pobjeda.
Evo par transparenata kao što je bilo obećano od strane navijača:

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72337_431503043600072_1447436954_n.jpg[/img]

[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/306214_431502773600099_13262390_n.png[/img]

[img]http://farm9.staticflickr.com/8510/8521804998_348976f7f9_b.jpg[/img]
poluvrijeme 1:0, do kraja 2:1

demba moj zabio nea ljepšeg,još lamps jedan nek uvalja i svi sretni

oscar razigran, hazard takođe
[quote name='CFC1905' timestamp='1362239798' post='109964']
Očekivao sam veći pakao za Rafu. Atmosfera ravna nuli, al zato je igra odlična...
[/quote]

Slažem se. Već se par dana govorilo da se sprema pakao Benitezu danas, ali iz viđenog nisam baš zadovoljan, ali i to je objašnjivo. Nisu engleski navijači ko nekad, strah i trepet, danas se i dalje daju velike kazne navijačima za uzrokovanje nereda pa se nekako moraju pomiriti s tim da jedino s tranparentima mogu bez nekih većih nevolja reći kako se osjećaju. Primjetio sam da je i pjevanje u 16. minuti za RDM-a i tamo oko 20. za Moua bilo dosta tiše nego u zadnjih par navrata, ali to može bit problem streaminga pa ne mogu reći sa sigurnošću.
napeto pri kraju meca ali sam zadovoljan i igrom i rezultatom,najvaznije je da smo pobijedili,mozemo mirno gledati derbi Totenham Arsenal i prizeljkivati nerijeseno.Oscar je danas bio najbolji,nije imao srece da da gol ali imao je par dobrih situacija za gol.
Ako oce navijaci da pteraju Beniteza, nek plate Delijama, Grobarima, BBB ili Torcidi da odu na utakmicu umesto njih.

Sve u svemu me raduje pobeda. Momci odigrali bolje nego sto rezultat govori.
Odlicna predstava.Oscar i Hazard odlicni.Steta sto Oscar nije zabio na asistenciju Dembe glavom.
Sutra se nadat' remiju Topnika i Pijetlova.
Kakav pakao za beniteza, nešto nevjerovatno!

Svaka čast našim navijačima, drugi put moja baba može vodit navijanje i priređivat pakao, napisat će "Ne volim rafu" na maramicu i podić je u zrak, ludilo!
Raduje me lijepa igra . Mogli smo dati jos par golova ali nismo .
Imao sam osjecaj da cemo u zadnjim minutama primiti gol , sreca nismo .
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1362243892' post='109984']
Kakav pakao za beniteza, nešto nevjerovatno!

Svaka čast našim navijačima, drugi put moja baba može vodit navijanje i priređivat pakao, napisat će "Ne volim rafu" na maramicu i podić je u zrak, ludilo!
[/quote]
Biće da su poslušali majmunčinu i spustili glave. Mada, vjerujem da su pravi navijači bili u manjini danas. Recimo, da su tu bili isti oni što su putovali u Middlesbrough priča bi bila sigurno drugačija.
treba podrzat klub da se izbori liga prvaka a Benitez je gotova stvar sam je najavio da ce napustiti klub na kraju sezone.
Vazna 3 boda. Moralo se voditi 2:0 prije finisa utakmice pa da spokojno privodimo kraju. Ovako je Cech morao zagrijati dlanove.
Nisam gledao celu utakmicu zbog obaveza ali pobeda svakako raduje.Dosli smo sami u ovu situaciju da umesto da nam trebaju 3 boda protiv VBA zbog borbe za titulu nama trebaju zbog plasmana u Ligu Sampiona.Sta je,tu je...

Moglo je da bude i ubedljivije ,Oskar je imao neke sanse ali ostaje rezultat a on je pozitivan za nas.
Slede 2 jako bitna meca(kao uostalom i svaki do kraja sezone),protiv Steaue i Jedinstva,nemam nista protiv da budu oba iksa,pa da kuci resavamo pitanje plasmana dalje u LE i Fa Kupu.

Ekipa mora da se "skupi" i da odigra maksimalno do kraja,nema vise zajebavanja.Sve smo usrali,daj bar ovaj finis da odradimo kao sampioni Evrope.Mislim da to ova ekipa moze.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.