Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27 - Chelsea 1 : 0 WBA (02.03. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 5,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bice na Sportklubu+,sad da li ce biti uspavanka neka,ne znam :D
Šteta što Romelu ne može igrati,a volio bih ga gledat kako otresa naše defanzivce..

Volio bih da se bijede utakmice do kraja, pa tako i ova, da nam nebi nedaj Bože izvisilo 4. mjesto.
jedna od najvaznijih utakmica s obzirom da Totenham i Arsenal se sastaju u derbiju,ovde sve osim pobjede je neuspjeh.
... ili ti ga Dan D, operacija Overlord. Bit će ovo konačan kraj FSW-a na klupi Pensionersa. Written in the stars.
  • Autor
[quote name='Cleo' timestamp='1362061951' post='109562']
Bice na Sportklubu+,sad da li ce biti uspavanka neka,ne znam :D
[/quote]

Nevjerojatno je kako nam je igra nazadovala pod Benitezom. Kad se samo sjetim prvih 10ak kola Chelseaja, ma užitak bilo. S nestrpljenjem čekao svaku utakmicu da gledam lijepu igru novopridošlica Hazarda i Oscara u trojstvu s Matom. Pa one silne pobjede protiv NCU, Totača, Arsenala, prvo mjesto na tablici - sve naj naj.

I gle sad situacije, razmišljam da li bi gledao ovu utakmicu ili ne, jer pobogu mogu neke pametnije stvari raditi tih 90 minuta, a ne kunjati uz najdosadniji nogomet kakvog bi se posramile i naše balkanske lige. Razmišljam da li će biti remi, pobjeda ili poraz jer je uz Beniteza sve moguće, bez obzira tko je protivnik - pa onda mjesto na tablici nesigurno, ne znamo ni hoćemo li u Ligu prvaka iduće sezone - sve naj naj, ali najgore.
nadati se je>>>>> Benajud opet u prvoj postavi , Lukaku nam zabije 2 komada, Arsenal nam preuzme 4. mjesto,[size=5][b] BENITEZ dobije odkaz!!!![/b][/size]
[quote name='EdvinTB' timestamp='1362082558' post='109624']
nadati se je>>>>> Benajud opet u prvoj postavi , Lukaku nam zabije 2 komada, Arsenal nam preuzme 4. mjesto,[size=5][b] BENITEZ dobije odkaz!!!![/b][/size]
[/quote]

lukaku ne može igrati
a da #-o steta, mogo je povecati broj golova protiv nas levata !!! dobro, onda neka shane long uskoci i sjebe nas tj. FSW-a
Po cijenu ostanka Beniteza na klupi želim pobjedu u svakoj utakmici do kraje sezone. Jer rađe ću gledati Beniteza još 3 mjeseca nego Chelsea u Europa ligi dogodine!
Rasplakace se covjek bolan.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1362143923' post='109750']
Danas premierno, na novom televizoru, ako nadjem HD stream B)
[/quote]
Danas ?
Sutra valjda.
Ajmo malo pozitivnije.Ocekujem Chelsea ova utakmica da dobije jer sa Citijem bilo je lose.Samo nek izadzu sa Ba u napadu i to je resenje za pobedu :D.Inace da naglasim da kod kuce kad smo igrali sa Wba sve su pobede nema remi i poraza.
I ja isto jedva čekam ovu utakmicu samo da vidim kakav show će raditi naši navijači. Otkad je ovaj mamlaz sjeo na našu klupu nije bilo puno utakmica koje sam jedva čekao da počnu, ali ovo sutra...jao brate, sutra će FSW dobiti novu nijansu crvene :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1362159478' post='109797']
uf jedva čekam utakmicu zbog navijača..

igro sam GG
[/quote]
Meni je bitno samo chelsea da dobije ovu utakmicu.
Nine bitan ni rafa nit pa navijaci,jednostavno tim pati.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.