Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL 32 (r) - Chelsea 1 : 1 Sparta (21.02. �et)

15 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      93%
      14
    • Ne
      6%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ako do 90-e ne uvale ovim levatima 3 gola neka Cech zabije autogol jer bi bila sramota igrati produzetke sa ekipom kakva je Sparta.
Papčinski nogomet.

Hahaha, samo sto sam napisao. Vidjelo se na Hazardu da je raspolozen, jedini je radio koliki toliki nered Česima.
Opet pobjeda, odnosno prolazak na bljesak jednog igrača.
Da ne navijam za Chelsea ne znam da li bih mogao da ih gledam. Debeli kretenu mars iz kluba.
Haza ga je pljunuo, svaka mu cast.
Kakva majstorija Hazarda. :-O

Sve ukupno ovo je veoma lose.U vrijeme Ancelottija i Josea ovakvim ekipama smo zabijali po 5-6 komada a sad jedan i to na bljesak jednog igraca.
A mogla je ova utakmica otici i u drugom smjeru , da je Trolles u 3-4 minuti pogodio 100% sansu .
[quote name='Blues_95' timestamp='1361484681' post='108540']
A mogla je ova utakmica otici i u drugom smjeru , da je Trolles u 3-4 minuti pogodio 100% sansu .
[/quote]

A mogla je cela sezona otići u drugom smeru da je primadona poslata u pičku materinu.
Do zla Boga loše odigrana utakmica. Jedna od gorih ove sezone. Prošli smo ipak dalje(možda čak i nezasluženo) i sljedeća stanica je Bukurešt...
[quote name='El_Nino' timestamp='1361486928' post='108556']
Ti pola na engleski, pola na srpski haha, ili napisi Siti ili City ;)
[/quote]U pravu si.Zahvaljujem.
Ovde je najgore sto tim uopste nije delovao melanholicno i bez borbe, i takav tim JEDVA prosao dalje. To je tuga. Debeli toliko nema pojma o fudbalu da je to strasno. Kad bih pitao Toresa koja je njegova uloga u timu ne bi znao da mi odgovori, kad bih pitao debelog sta igra Tores ni on ne bi znao da odgovori. I kad damo golove dajemo ih na licni individualni kvalitet i bez igre..............Kad bi krenuli da analiziramo sta je lose u Chelseovoj igri mislim da bi ovde svako ispisao roman, a nas Roamn toga kao da nije svestan. Kad neko pita za igru naseg tima je kao da pitas za starca u 90 god sta mu je. PA SVASTA MU JEEEEE JEBEM LI TI SVE PO SPISKU DEBELI KRETENU.
koji sam ja konj,odem i pljunem pare na poluvremenu na 1 na live kvote 3. i pogledam kasnije rezultat,jedva 1:1... ajde ako nista drugo bar smo prosli... ali ja ne znam koji im je djavo vise. Benitez idi sam ako Boga znas, bolje da nas niko ne vodi nego ti da si na klupi.
bez obzira sto smo prosli ali sramota je odigrati nerijeseno s ekipom kakva je Sparta Prag i to kod kuce,prilika smo imali posebno Tores i morali smo te prilike iskoristiti,Hazardu svaka cast za pogodak.
Torres i Ramires kao da su se takmičili ko će bolju šansu promašiti.Seckala mi je slika pa nisam siguran da li je Mikel sinoć uopšte igrao i ako jeste za koga .Bili smo bolji na terenu,ali zamalo da ispadnemo.Pomešana msu mi osećanja,srećan sam što smo prošli dalje,a tužan jer je to bilo na onakav način.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.