Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Stanić (2000-2004, 59 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 50
  • Pregledi 9,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Naš povlašteni Älan pod nickom ******* na forumu ;) Dobrodošao Mario!

Ja ovo tek sad vidio ^^ pa jel napisao šta na forumu ako je to istina?

• 2 mjeseca kasnije...

Ja ovo tek sad vidio ^^ pa jel napisao šta na forumu ako je to istina?

nije, sve sam postove na forumu pregledao i niti jedan nije od tog nicka *******

• 1 mjesec kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1324641305' post='12245']
Hahahaha legendo xD
[/quote]

hahah tek sad vidim ovo, i sam sebi se smijem :D :P mora da sam dobre volje bio ;)

http://www.youtube.com/watch?v=kG4MAVAKOw0
znači debi iz snova, kakav otac :)
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='drogba 11' timestamp='1331156548' post='33479']
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/stanic-zaboravite-onaj-veliki-chelsea-moraju-sve-ispocetka-256564"]http://www.24sata.hr...spocetka-256564[/url]

izjava super maria za 24-sata
[/quote]
Jebo majku, pa nekad mi se čini da svi vide koji su to problemi unutar kluba samo jebena Uprava žmiri.
  • Autor
Ma ne ložite se, seru 24sata ko veliki...sad odjednom Stanić misli da su Lamps i Drogba završili sa svojim najboljim predstavama, a kad sam ja pričao s njime rekao je kako smatra da njih dvojica još puno, puno mogu dati klubu.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331162405' post='33557']
Ma ne ložite se, seru 24sata ko veliki...sad odjednom Stanić misli da su Lamps i Drogba završili sa svojim najboljim predstavama, a kad sam ja pričao s njime rekao je kako smatra da njih dvojica još puno, puno mogu dati klubu.
[/quote]
Pa tad kad si ti pričao s njim i ja sam mislio tako. Zašto bi izmišljali ove izjave ? ÄŒovjek jednostavno, što se kod nas kaže, došao tobe.
A evo i za net.hr. Izdvojio sam samo dio vezan za Chelsea. Pitali su ga kako gleda na stanje u klubu i da li se možda čuje s nekim igračima:

[color=#666666]Slabo. Jedino s [/color][b]Di Matteom[/b][color=#666666], s kojim sam igrao deset godina. Od stare garde se sjećam jedino [/color][b]Terryja[/b][color=#666666] i [/color][b]Lamparda[/b][color=#666666], ostalo se sve izmiješalo, izmiksalo. Osoblje u klubu i treneri, sve se promijenilo. [/color][b]Abramovič[/b][color=#666666] je bio tamo tek godinu dana kad sam ja bio u klubu. Nije mi drago što se stvari u klubu svako malo mijenjaju, ali očito imaju sredstava za priuštiti si takvo nešto. No, česte smjene trenera, promjene igrača govore o tome da i dalje nemaju pravu politiku. Vodstvo kluba još uvijek funkcionira na način – želimo rezultate odmah, čak bih rekao jučer, a ne sutra. Vrlo je teško raditi u takvoj atmosferi. [/color]
a u tekstu iz 24 sata ( koji post iznad):

[i][b]Nismo se čuli godinama[/b], ali dobro se sjećam kakav je bio kao igrač. Bio je veliki profesionalac - počeo je Stanić o Di Matteu i nastavio[/i]..

novinari samo lupetaju da bi sklepali neki članak, i dobili plaću, nebitno kakvim člancima, samo da nešto napišu[img]../../../public/style_emoticons/default/angry.png[/img]

sad ti znaj ko je tu lud, ako im je nešto i rekao, ovi su to nadopunili i eto članak, seronje..
  • 1 mjesec kasnije...
Malo me razočarao ovom izjavom:

[i]Mario Stanić, bivši Chelseajev igrač, prognozirao je da će Chelsea ispasti. Ni nakon 1:0 pobjede Londonaca nije promijenio mišljenje:[/i]

[i]- Ne vidim način kojim Chelsea može ući u finale![/i]

[i]Chelsea je ipak igrala sjajno u obrani.[/i]

[i]- Sad se priča o disciplini. Za mene je Barca igrom već osvojila Ligu prvaka, čak i ako ne bude slavila na kraju.[/i]
Očito Mario nema isti sentiment prema ovom klubu kao neki drugi njegovi suigrači iz tadašnjeg perioda ili samo, što bi Špaco reko, okreće pilu naopako. :D ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.