18. decembar 2012.13 god. comment_95352 Fakat me cudi da jos niko nije otvorio ovu temu, jer je vec par domacih a i stranih portala pisalo o mogucem prelasku Pjanica u Chelsea! Reprezentativac BIH ,22 godisnji centralni ili ofenzivni vezni Miralem Pjanic je navodno nova zelja Chelsea za sredinu terena i zele ga dovesti zajedno u 'novogodisnjem paketu' sa Falcaom! Roma bi ga pustila za nekih 15ak mil odstete. Povredom glavatog katalonca i odlaskom Mikela na afri kup nacija,Chelseau je prijeko potreban jedan igrac za sredinu terea,ali iako jako cijenim Pjanica mislim da on nebi bio najbolje rjesenje i da nam treba neki malo vise 'defenzivno nastrojen'centralni vezni. Pjanic j za ofenzivnu liniju ali tu vec imamo MAZASCAR il u zadnjim tekmama cesce MazaSES vat du ju tink? sta vi mislite Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95359 Sve se vise pise o ovome, za Pjanica sam itekako CM ili AM za njega je nebitno fantasticno igra na obije pozicije, pas nevjerovatan o sutu da i ne govorimo.. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95360 Predobar igrac , predrag igrac , strasno perspektivan igrac jos Bosanac xd , samo ne znam koliko nam je potreban . Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95372 ja sam ZA njegovo dovodjenje....igrao je poneku utakmicu za reprezentaciju na povucenijoj poziciji pa je pokidao.. u paru sa bilo kojim nasim veznim bi pravio dar mar Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95374 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8341655/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95380 IgraÄinaa, ali ne znam jer je previÅ¡e veznih u klubu. Bio bi odliÄna zamjena za Lamparda, ali tu je i McEachran. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95382 Evo prijevod od whisperovog linka http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic-laska-mi-interes-chelseaja/94383 Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95385 Volio bi vise nego ista da Pjanic dodje na Bridge, odlican je tehnicar, i mislim da bi se odlicno uklopio u igru Hazarda, Mate i Oskara. Mislim da bi on bio idealno rijesenje kao zamjena za Lamparda. Iza njega bi bio jedan zadnji vezni, a Pjanic bi u ovom slucaju bio onaj Modrić kojeg smo tražili, da iznosi loptu i vrsi presing u napadu zajedno sa pomenutom trojicom. Ja sam ZA, sad se samo postavlja pitanje sta ce bit sa Ramiresom, Mikelom, Mosesom, Marinom kako bi se oni rotirali i kakva bi tu formacija bila? Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95392 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1355855727' post='95385'] Volio bi vise nego ista da Pjanic dodje na Bridge, odlican je tehnicar, i mislim da bi se odlicno uklopio u igru Hazarda, Mate i Oskara. Mislim da bi on bio idealno rijesenje kao zamjena za Lamparda. Iza njega bi bio jedan zadnji vezni, a Pjanic bi u ovom slucaju bio onaj Modrić kojeg smo tražili, da iznosi loptu i vrsi presing u napadu zajedno sa pomenutom trojicom. Ja sam ZA, [b]sad se samo postavlja pitanje sta ce bit sa Ramiresom, Mikelom, Mosesom, Marinom kako bi se oni rotirali i kakva bi tu formacija bila?[/b] [/quote] Pa Mikel ili Ramires bi igrao pored Pjanica. ___________Pjanic________Mikel/Ramires___________ ______Oscar_______Mata__________Hazard_________ Moses je ionako krilo tako da bi mijenjao Oscara/Hazarda zavisno od povreda,kartona,forme i svjezine igraca. Marin bi bio back-up Mati. Sa ovakvom sredinom bi bili bar 30% jaci nego trenutno.Jos dodati Radamela ispred da trpa sto mu ovi dobace i dobijes dream team. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95397 A Josh nek se najede govana a? Definitivno sam protiv. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95403 Nadam se da ce Pjanic doci kod nas,stvarno mali odlicno igra,djeli perfektne lopte,McEachran nece još dugo zaigrati za prvi tim izgleda,neka njega na posudbi. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95405 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1355859615' post='95397'] A Josh nek se najede govana a? Definitivno sam protiv. [/quote]On ce se najest govana doso pjanic, ne doso. Barem tako mislim.. Inace za pjanica sam uvijek da dodje.. Nije skup a vrijedi te pare 100% Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95406 Ja sam da doÄ‘e samo zbog povećanja popularnosti kluba na Balkanu. JoÅ¡ jedan Hrvat i to bi donijelo neviÄ‘enu popularnost klubu na podruÄju Balkana. A, osim toga, dobar je igraÄ. Å to se tiÄe Josha, moram biti pomalo okrutan i reći da će se momak teÅ¡ko izboriti za mjesto u ekipi... Makar u naredne 3-4 sezone to sigurno neće uspjeti. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95408 ja sam dosta skeptican u vezi Josha, ne dobiva ni toliko prilika na posudbi, a kamoli u Chelsiu ja sam za dolazak Pjanica, momak pokazuje iz utakmice u utakmicu da ce biti klasa, on Mikel, Ramiz zajedno bi se odlicno uklopili Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95410 [quote name='reLo' timestamp='1355862400' post='95406'] Ja sam da doÄ‘e samo zbog povećanja popularnosti kluba na Balkanu. JoÅ¡ jedan Hrvat i to bi donijelo neviÄ‘enu popularnost klubu na podruÄju Balkana. A, osim toga, dobar je igraÄ. Å to se tiÄe Josha, moram biti pomalo okrutan i reći da će se momak teÅ¡ko izboriti za mjesto u ekipi... Makar u naredne 3-4 sezone to sigurno neće uspjeti. [/quote] reLo odmah razmiÅ¡lja kako će viÅ¡e lajkova skupit i bolju Äitanost Å alu na stranu, ja nikako nisam za njegovo dovoÄ‘enje, mislim da je na red doÅ¡lo da se dovede jedna mrcina, ako se treba nekoga dovodit uopće, jel. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95415 Ja sam već rekao, da je moja želja da Josh bude jedan od dva centralna vezna u prvih 11. Ili Kevin. Ali, ako se ne planiraju njih dvojica ubacivati u tim, ako će ih se slati ponovo na posudbu ili nedaj Bože prodati ih, onda sam itekako za Pjanića. Å to se samog Mireta tiÄe, o kvalitetima nema potrebe raspravljati, IGRAÄŒINA. ViÅ¡e je centralni vezni, nego ofenzivni kao Å¡to ga neki predstavljaju. Diriguje tempo, kreira igru, drži vezni red jednostavno i sve to sa tako malo godina. Ovakav nama igraÄ i fali u vezi, s tim da sliÄnog (da ne kažem istog tipa igraÄa) imamo u vidu već pomenutih Josha i Kevina. A bilo bi fino jednog Bosanca imati u ekipi, možda prvi bude upravo Mire. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95417 Sto se tice igre, pregleda igre, pasa, slobodnjaka i svih ostalih karakteristika koje krase jednog CMa onda moram reci da je Pjanic u samom vrhu... Sigurno da mi nemamo takvog igraca trenutno niti je moguce boljeg dovesti za manje pare.. Ioako su mu tek 22 godine on je itekako iskusan i pametan igrac kakav nama treba... Njegova pas igra i precizan jak sut je ono ste me godinama privlacilo kod Pjanica i znao sam jos dok je kao 17togodisnjak igrao u Metzu da ce ovaj moamk postati jedan od najtrazenijih igraca... On je igrac koji zna da pogodi iz daljine, da stvori sebi prostor za sut, da udje u kazneni i da zabije, da doda pas kroz tri igraca, da asistira.. Jednostavno ima sve ono sto smo gledali kod Lamparda... Oni koji su ga pratili znaju da je Pjanic igrac koji posjeduje sve kvalitete dobrog pleja. Pjanicu se divim godinama i volio bih da dodje u Chelsea.. A to sto je Bosanac mi predstavlja posebni uzitak.. Prijavi
18. decembar 2012.13 god. Autor comment_95425 Aj ne serite taj vas 'famozni Josh' ionako nikad nece dobiti sansu u prvom timu Chelsea Mene samo brine to što bi mislim bili 'šuplji sa npr. Ramiresom i Pjanićem u veznom redu, jer obojica imaju dobar 'cug' za napad, osta odbrana sama :) Prijavi
18. decembar 2012.13 god. comment_95428 [quote name='EdvinTB' timestamp='1355866586' post='95425'] [b]Aj ne serite taj vas 'famozni Josh' [/b]ionako nikad nece dobiti sansu u prvom timu Chelsea Mene samo brine to Å¡to bi mislim bili 'Å¡uplji sa npr. [b]Ramiresom i Pjanićem u veznom redu, jer obojica imaju dobar 'cug' za napad, osta odbrana sama[/b] :) [/quote] 1. Ne seri ti 2. Ne mora igrati Ramires pored njega, nek bude ultra-mega-giga defanzivni Mikel ili Oriol kada se nekad oporavi. JOj, on i Mire bi Äuda Äinili. Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95458 Pjanica spominju kao zamjenu za Lamparda. A lampard nam igra centralnog veznog tak da bi on igrao centralnog. Vjerovatno bi ramiz preselio na klupicu a pored pjanica bi igrao fellaini ..( Mikel il oriol vjerovatno) Prijavi
19. decembar 2012.13 god. Autor comment_95479 [quote name='how yes no' timestamp='1355867412' post='95428'] 1. Ne seri ti 2. Ne mora igrati Ramires pored njega, nek bude ultra-mega-giga defanzivni Mikel ili Oriol kada se nekad oporavi. JOj, on i Mire bi Äuda Äinili. [/quote] 1.neseri ti,pa ćeÅ¡ vidit kako je :) 2. evo danas se već spominju Fellaini i Moutinho a Mire nigdje. Kad se kod nas nezna ni ko će biti trener sljedeće sezone i kakva će se formacijia igrati, na kojim pozicijama su nam potrebni igraÄi...... U Chelseau sve ide napamet i naopako :/ Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95484 Ako Pjanic dodje, to onda znaci da ce neko biti zaduzen za povezivanje odbranbenog i napackog ekipe, odbrana bi uzimala loptu od igraca, a Pjanic je svojim dubinskim paso slao ka Mazacaru, koji bi stvarao prilike za Falkaa, il kojeg drugog napadaca. Znaci povezala bi se ta dva dijela ekipe, i protok lopte bi bio puno brzi, i puno efikasniji. Naravno pored Pjanica mislim da Mikel ne bi imao priliku da igra, bar moje je misljenje da je Mikel taj sto usporava igru, i on je taj koji je zaduzen da izbaci Mazacar svojom loptom, ali on to iz utakmice u utakmicu pokazuje da ne zna uradit. Ali bi mogao igrat ankor mena, (da oduzima loptu i daje je najblizem igracu, jer je mrcina, i to zna uradit jer su mu kratki pasovi specijalnost) ako ne on onda bi Ramires tu dobro odigrao, ali sa tim da i on samo oduzme loptu i da je Pjanicu ili beku, a najidelaniji bi bio Fellaini, ako ne on onda njemac Lars Bender. Znaci u potpusnosti sam da se dovede ovaj lik, nije zato sto sam iz Bosne, jer momak je kvalitet, a i mlad je, prespektivan.. Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95489 OdliÄan igraÄ, jedan od najboljih s prostora Balkana. Samo nisam 100% siguran da nam baÅ¡ treba u ovom trenutku. Možda na ljeto. Prijavi
19. decembar 2012.13 god. comment_95506 I vi stvarno mislite da ce 4 playmakera moci da funkcionisu zajedno Mozda na FMu.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.