Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals - Leeds United 1 : 4 Chelsea (19.12. sri)

21 član je glasao

1. 1.

• Da
      90%
      19
    • Ne
      9%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

evo svih golova sa tekme na ovome kanalu http://www.youtube.com/user/FootyRoom2012HD/videos?view=0
  • Odgovori 65
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Torres zabija
Ferreira igra
Luiz u vezi
Marin kreće od prve

Ako ovo nisu znaci sudnjeg dana onda neznam što je. Još da mikel da gol i odma će meteori početi padati s nebesa
Odlicno odigrano drugo poluvrijeme, mogao je i Ake dobiti barem 10 min jer je sve bilo rijeseno al et.
Leeds-Chelsea 1-5,poluvreme 1-0.Roman odigrao tiketic u kladionici,sta drugo reci.
jedino negativno što Lamps nije zabio....najviše je od svih pokušavao nešto, svi udarci su mu završili unutar okvira samo što je ono đubre sve obranilo

tako se igra, još da je Frankie na AMF-u, bilo bi ludnica njegovih golova...
Odlicno drugo poluvrijeme odigrano,s kim igramo u polufinalu? je li se polufinale igra na dvije utakmice i gleda li se gol razlika.?
potpuno razlicita dva poluvremena u prvom lose skroz i odlazak u svlacionicu s zaostatkom u drugom sameljes protivnika i potpuno zasluzeno slavis,ekipa je konacno pokazala karakter da se zna podici i kad treba podici igru na visi nivo i to se desilo.Samo jos da je dao Lampard gol i da ovu sjajnu partiju krunise golom bio je jedan od najboljih na terenu,Luizova asistencija za Hazarda je predobra,visok rezultat 1:5 i sve razliciti strijelci,najljepsi detalj na utakmici je kad navijaci Leedsa napustaju stadion a utakmica nije jos gotova.
[quote name='BluesForever' timestamp='1355953533' post='95597']
Odlicno drugo poluvrijeme odigrano,s kim igramo u polufinalu? je li se polufinale igra na dvije utakmice i gleda li se gol razlika.?
[/quote]
Veceras zreb,igraju se dve utakmice,gol u gostima ne vazi u regularnom toku,ali vazi u produzetku.
Ja,zdravlja Boze,planiram put na Vembli u finale.Vreme je doslo da prvi put gledam Celsi u Londonu posle Sofije.
[quote name='Ercov' timestamp='1355953843' post='95610']
Veceras zreb,igraju se dve utakmice,gol u gostima ne vazi u regularnom toku,ali vazi u produzetku.
[/quote]Imal gdje prenos izvlacenja parova mozda.?
[b]Već viđeno, po[/b]deru niželigaša i koa vraćaju su. Ma qurac moj, nebi me iznenadilo da za vikend popuše.. I što nisu u nedelju pobjedili ovako, ili bar se trudili kao večeras u drugom poluvremenu.

Ona plava, plačipička zabila, što ne zabija kad treba..

Brine još jedna mršava tekma Mate, kao i Baneta koji ne zna jel pošo il došo...
Pocinje žreb

Sa Svonsijem igramo

Prvi mec 7.januara,revans 20 januara.Prvi mec kod kuce.
[quote name='how yes no' timestamp='1355954403' post='95628']
[b]Već viđeno, po[/b]deru niželigaša i koa vraćaju su. Ma qurac moj, nebi me iznenadilo [b]da za vikend popuše[/b].. I što nisu u nedelju pobjedili ovako, ili bar se trudili kao večeras u drugom poluvremenu.

[b]Brine još jedna mršava tekma Mate[/b], kao i Baneta koji ne zna jel pošo il došo...
[/quote]
igraju protiv ville doma ako to spuse sikirama ih triba gadat
mata je MOTM
[quote name='Batigol' timestamp='1355954818' post='95637']
Pocinje žreb

Sa Svonsijem igramo

Prvi mec 7.januara,revans 20 januara.Prvi mec kod kuce.
[/quote] 7 Januara igramo FA Cup protiv Sauthamptona, a 20 Januara protiv Arsenala EPL,neznam odkud ti to.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.