Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals - Leeds United 1 : 4 Chelsea (19.12. sri)

21 član je glasao

1. 1.

• Da
      90%
      19
    • Ne
      9%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 65
  • Pregledi 7,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Netreba ništa očekivat, Chelsea je cirkus a u cirkusu je sve moguće! Može se lako desiti da nas 'šeici' iz Leedsa pobjede a možda ih i razbijemo ko djete zvečku! Vjerujem da će čika Rafa promješati sastav i da će zaigrati neki igrači koji nisu dobili šansu u Japanu

Ne ocekujem nista, totalno sam ravnodusan posle svega, ali ipak cu gledati i ovu utakmicu kao i svaku do sada ove sezone. Ovu sezonu Liga kup ne moze ni priblizno da izcupa tako da mi ta utakmica u srijedu i eventualno osvajanje ama bas nista ne znaci.
Sve je moguce,pa ida Rafa popije otkaz posle ove utakmice.Nadam se pobedi i prolasku u polufinale,ali nece biti lako.
Ocekujem pobjedu rutinsku 0:2, kup je nebitan ali pobjeda ne dolazi u pitanje, Piazon od prve i kao i veca minutaza za Marina.

Prijenos na Areni 4 :)
Duel dva ravnopravna tima, verujem da će nakon velike borbe sreća odlučiti pobednika. I jedan i drugi tim žele da se preko ovog takmičenja dokopaju Lige Evrope, tako da će biti vrlo zanimljivo.
Čemu se nadam? Ničemu, apsolutno ničemu... Što se manje nadam, manje se razočaravam...
Preostale 4 ekipe koje su još u ovom natjecanju nam nisu ni do koljena po kvaliteti, ali obzirom na formu, psihičko stanje naših igrača i sveopće stanje oko kluba, bilo bi ogromno iznenadjenje da osvojimo ovaj kup.
A inače, iako većina tupi kako je ovo totalno beznačajno natjecanje, osobno mislim da je bolje osvojiti bar ovo nego nijedan trofej u sezoni.
Bolje da i "govno" stoji u vitrini, nego da je prazna.
otkako je dosao Benitez sve mi je postalo svejedno, sad nemam uopste ni zelju da gledam Chelsea kao nekad, nista, sve je otislo u helac
moramo ih pobijediti da se bar nekako ekipa vrati nakon razocarenja na prvenstvu,ako prodjemo u polufinale uopste necemo imati jakog protivnika,to netreba da nas zavara tako je bilo i na klupskom prvenstvu, bili smo najaci popusili smo poraz,ocekujem malo izmijesan sastav.Tores ce igrati sigurno on je Benitezov miljenik jebli jedan drugog.
Ja samo znam da više nikad dok je ovakav Chelsea necu reci da cemo dobiti utamicu, sad mi je sasvim sve jedno i stvarno me ne zanima hocemo li dobit utakmicu ili ne, sve dok ona sramota igra u špicu nemam snage se cemu nadati, nek ide u tri pičke materne. OCEKUJEM FERUZA U PRVOJ, bar ce nesto korisno uradit za tim za razliku od one larve!
Sve je moguce u ovoj utakmice . Mozemo im uvaliti peticu ali mozemo vrlo lako i ispasti .
I poslije svega jedva cekam bilo koju utakmicu Chelsea pa tako i ovu "ne vaznu" ;)
Ocekujem jedno veeeeeeeeelikooooooooooooo nista.
Leeds jeste trash ekipa, ali Chelsea je trenutno na dnu provalije.
Najgore od svega je sto je svako takmicenje sada moranje, sto visestruko povecava pritisak.
Ispali iz LS, momci su se nadali da ce SP malo da im olaksa teret.
Izgubili finale, sad ce se uteha traziti u najmanje bitnom takmicenju u Engleskoj.
Ranijih godina je bilo lakse. Tim je bio sastavljen od prekaljenih boraca, iskusnih igraca koji su navikli na pritisak, i znaju kako da ga iskoriste.
Sada ekipu uglavnom cine fudbalska deca, oni kojima je fudbal jos uvek samo igra. Ne vredi puno prisustvo Terrya i Lampsa, oni moraju sami da "pregore", da prodju mnogo uspona i padova, da bi bili mentalno stabilni, a samim tim i sposobni da se dignu i pokazu sav svoj sjaj.
Bice Chelsea fudbalska sila, ima talenta i potencijala za velike stvari. Ali je rano za to.
Zanimljivo a nebitno! Predsjednik Leedsa je Ken Bates, čovjek koji je bio vlasnik Chelsea od 1982. godine pa sve do 'romanove ere'. Na kraju sezone odlazi a financijsko narušeni Leeds preuzimaju neki šeici :) pametan ovaj Bates, ubra pare od rusa i arapa :D
Evo sastava za sutra Torres ce to rijesiti

http://lineupbuilder.com/?sk=f65
Ovo takmicenje nije toliko bitno ali u kakvoj se situaciji nalazimo moramo uzimati sve sto nam se nudi.U kupu su ostali Villa,Swansea i Bradford znaci lahko mozemo do trofeja.
Iskombinovat' ekipu i pobjeda sa 2-3 razlike.
4-2-3-1:
Cech-Cesar-Luiz-Ivanovic-Bertrand-Mikel-Lampard-Moses-Marin-Piazon-Sturridge.
  • Autor
Ne bi me čudilo da i ovo zijanimo. Istina apsolutni smo favoriti ali opet ne znam šta da vam kažem. Kad se igra finale?

Evo ja sam saznao: [b]FINALE 24.2.2013. WEMBLEY[/b]
Ništa me ne bi iznendailo, al bilo bi glupo da se ispadne i iz ovog kupa, gdje nema ekipe za kurca dobre..
De sta cu ocekivati nego pobjedu. Boli me kurac sto smo u kurcu. COYB!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.