Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Götze (Njemačka, 1992)

Istaknuti odgovori

Gotze je kvalitetan igrac a jos uvijek je mlad.S obzirom u kakvom je klub stanju i da ne igramo LP sljedece godine nemamo bas velik izbor igraca
Ugl bolji od Oscara i po prihvatljivoj cijeni sto da ne
  • Odgovori 63
  • Pregledi 8,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam za dovodjenje Gecea jer je bukvalo vec 3 godine u padu, a nama sad trebaju igraci na koje odmah od prve utakmice moze da se racuna. On nama sad deluje dobro samo zato sto na toj poziciji imamo Oskara koji je nula od igraca.

Nesmemo vise da dovodimo igrace za koje cemo da cekamo da ''mozda u buducnosti'' podigne nivo igre, nesmeju da nam se ponove greske kao sto su Oskar, Vilijan, Pedro, Pato, Falkao...

E sad jedino ako Konte bas hoce njega onda tu se nista ne moze a svakako da bude najgori sto moze opet ce situacija biti bolja nego sto je sad.

E jebem ti kriterijum. Pa u Evropi ima X igrača koji su odigrali sezonu ili dve bolje od Oskara, pa to ne znači da su dostojni i dovoljno dobri da nose dres Čelsija.

Gotze je kvalitetan igrac a jos uvijek je mlad.S obzirom u kakvom je klub stanju i da ne igramo LP sljedece godine nemamo bas velik izbor igraca
Ugl bolji od Oscara i po prihvatljivoj cijeni sto da ne

Brate i ja sam bolji od Oscara, a bio sam uvijek antitalent za loptačke sportove. Nije Oscar mjerilo.

A ne ljudi sta mislite da ce nam doci neki vrh igraci a mi kurac od ekipe.Moramo riskirati na ovakvim glupostima koji nam se mogu isplatiti masivno a mozemo i popusit.Necemo dovest neku svjetsku klasu jer nisu igraci ludi da dolaze.Po meni Gotze je odlican igrac to sto ne dobiva sansu u Bayernu jer je Guardiola pukao ne umanjuje njegovu kvalitetu

Znam ja sve sto vi kazete vala nije ni meni Gotze prvi izbor ali trenutno je takvo stanje kakvo je.

A kojeg mozemo kupit.Vraga 50 prenjeli su oko 30-ak miliona za Gotzea.Tko ce nam doci na tu poziciju ofanzivnog veznog od ovih jacih igraca?

Pa nisam ni rekao da je jedan od jacih nego da ce nam tesko doci igraci svjetske klase.
Uff Calhanoglu bi nam sjeo treba nam jedan za prekide i za slobodnjake i kornere

• Adi mijenja naslov u Mario Götze (Njemačka, 1992)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.