13. maj 2016.10 god. comment_256467 Gotze je kvalitetan igrac a jos uvijek je mlad.S obzirom u kakvom je klub stanju i da ne igramo LP sljedece godine nemamo bas velik izbor igraca Ugl bolji od Oscara i po prihvatljivoj cijeni sto da ne Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256469 Nisam za dovodjenje Gecea jer je bukvalo vec 3 godine u padu, a nama sad trebaju igraci na koje odmah od prve utakmice moze da se racuna. On nama sad deluje dobro samo zato sto na toj poziciji imamo Oskara koji je nula od igraca. Nesmemo vise da dovodimo igrace za koje cemo da cekamo da ''mozda u buducnosti'' podigne nivo igre, nesmeju da nam se ponove greske kao sto su Oskar, Vilijan, Pedro, Pato, Falkao... E sad jedino ako Konte bas hoce njega onda tu se nista ne moze a svakako da bude najgori sto moze opet ce situacija biti bolja nego sto je sad. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256475 Ma smijesno skoro 50 miliona dati za igraca koji nije u formi vec vise od godinu :S Ima jos boljih igraca od Oscara za manje para troduplo. Sta vise bolje staviti Bogu tu ili nekoga iz akademije, nego Gotzea. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256476 E jebem ti kriterijum. Pa u Evropi ima X igraÄa koji su odigrali sezonu ili dve bolje od Oskara, pa to ne znaÄi da su dostojni i dovoljno dobri da nose dres ÄŒelsija. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256480 Oni se vode politikom Gotze bolji od Oscara, ko nije bolji od Oscara ? Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256507 Gotze je kvalitetan igrac a jos uvijek je mlad.S obzirom u kakvom je klub stanju i da ne igramo LP sljedece godine nemamo bas velik izbor igraca Ugl bolji od Oscara i po prihvatljivoj cijeni sto da ne Brate i ja sam bolji od Oscara, a bio sam uvijek antitalent za loptaÄke sportove. Nije Oscar mjerilo. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256508 A ne ljudi sta mislite da ce nam doci neki vrh igraci a mi kurac od ekipe.Moramo riskirati na ovakvim glupostima koji nam se mogu isplatiti masivno a mozemo i popusit.Necemo dovest neku svjetsku klasu jer nisu igraci ludi da dolaze.Po meni Gotze je odlican igrac to sto ne dobiva sansu u Bayernu jer je Guardiola pukao ne umanjuje njegovu kvalitetu Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256510 Mate, fazon je kada je dobio priliku, a vala je odigrao barem 15 tekmi od prve, i nikad nije dobro odigrao. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256511 Znam ja sve sto vi kazete vala nije ni meni Gotze prvi izbor ali trenutno je takvo stanje kakvo je. Prijavi
14. maj 2016.10 god. comment_256512 Ali koje stanje, kada mozes kupiti boljeg od Gotzea? Sto bi trosio 50 miliona na igraca koji nije odigrao dobro vec 2 godine? Prijavi
15. maj 2016.10 god. comment_256520 A kojeg mozemo kupit.Vraga 50 prenjeli su oko 30-ak miliona za Gotzea.Tko ce nam doci na tu poziciju ofanzivnog veznog od ovih jacih igraca? Prijavi
15. maj 2016.10 god. comment_256524 38 cini mi se, ali funti drug :D Gotze nije jedan od jacih igraca kao prvo vec odavno. Ne znam, ako gledamo bundesligu, moze Calhanoglu, slobodni k'o penal :D Prijavi
15. maj 2016.10 god. comment_256526 Pa nisam ni rekao da je jedan od jacih nego da ce nam tesko doci igraci svjetske klase. Uff Calhanoglu bi nam sjeo treba nam jedan za prekide i za slobodnjake i kornere Prijavi
15. maj 2016.10 god. comment_256527 Pa ja, ali bacati skoro 50 milki na igraca kao Gotze je glupost, moze se nabaviti normalniji igrac koji je u formi za dosta manje para :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.