Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mario Götze (Njemačka, 1992)

Istaknuti odgovori

Od idola do izdajnika...ali najvise mi je zao navijaca Arsenala koji su ga vec bili stavili u formaciju za sljedecu sezonu.Malo prije na nekom forumu citam komentare navijaca Arsenala i neko napisao "Eto i ostade Arsenal i bez Gotzea" a drugi mu odgovara "mozemo ga kupit od Bayerna za 40 miliona" hahahah ja sam oplako.

• Odgovori 63
  • Pregledi 8,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

meni je on sramota. i uvijek ću ga smatrat izdajnikom, koliko god velik igrač postao, isto kao henryja zbog irske i igranja rukom. stvorili te, dali ti priliku, uložili u tebe, volili te... a ti čim iz pelena u najvećeg rivala. možda shvatiÅ¡ kada odrasteÅ¡ al će ti biti kasno. 

Pa jebem mu mater, pa jesmo mi nesposobni ili Å¡ta?  PiÅ¡ljivih 37M za ovakvu igračinu, pa Roman je to mogao kako je htio dat, mogo je jednom otić na wc i posrat 40M i dovest ga, davno sam ja pričao kako treba dovest njega i/ili Reusa, ali ko me jebe. Bayern to odradi sa stilom, bez ikakvih povlačenja po medijima, Klopp kaže da je dogovoreno dan poslije Malage, evo kolko je proÅ¡lo od tada ni jedan natpis nije bio

Nama ne treba Gotze, nama treba TRENER pod jedan.

Nama ne treba Gotze, nama treba TRENER pod jedan.

Jok eto treba nam Oscar na krilu ili možda Moses....Hahaha...

Pa naravno da nam treba jedna klasa poput Goetzea, zbog ovih Emenalovih smješnih transfera tu smo gdje jesmo. Trener je svakako pod broj 1. ali i ovo su važne stvari.

Lik se ponio potpuno profesionalo protiv Reala, svaka mu čast i njemu i saigračima :) A i navijači su podržavali tim i tako dokazali da je klub iznad svega..

Lik se ponio potpuno profesionalo protiv Reala, svaka mu čast i njemu i saigračima :) A i navijači su podržavali tim i tako dokazali da je klub iznad svega..

bilo bi jebeno da zabije pobjednički gol protiv Bayerna u finalu :)

• 1 godina kasnije...

Sto dalje od Chelsea. Prenapuhani svabo te govnar obicni. Dobar je igrac, al IGRACINA nikako.

Reus mi je uvijek bio bolji a vjerujem da ce svremenom napravit i bolju karijeru.

#CRKNIUBAYERNU

Sto dalje od Chelsea. Prenapuhani svabo te govnar obicni. Dobar je igrac, al IGRACINA nikako.

Reus mi je uvijek bio bolji a vjerujem da ce svremenom napravit i bolju karijeru.

#CRKNIUBAYERNU

Ja znam jednog prenapuhanog igrača, zove Dos Santos Emboaba, nosi trenutno broj 11 i ime mu počinje sa slovom O. Igra u Engleskoj. Goetze je bio stroj i pol u Borussiji, u Bayernu mu ne odgovara jer ima previše kvalitetnih veznjaka s kojim mora dijeliti ulogu. Nama fali kreativnosti u igri. I ja mislim da bi u nas bio odličan.

Oscar je dosao kao anonimus, niko od njega nije ocekivao mnogo. Kasnije se ispostavio igracinom te mnogo se hvalio. da bi ovu drugu polusezone sve "usrao", te nije ni cudo kako ga blate danas.

Oscar je dosao kao anonimus, niko od njega nije ocekivao mnogo. Kasnije se ispostavio igracinom te mnogo se hvalio. da bi ovu drugu polusezone sve "usrao", te nije ni cudo kako ga blate danas.

Oscar je flop ko Robinho. Tipični brazilski prenapuhani igrač koji je i mene zaslijepio jedno vrijeme. Goetzea je u stvorila Borssija, i on je bio anonimus prije par godina. A danas je igračina kakva se rijetko viđa. Malo ga jebe Bayern, to je bio pogrešan korak, neko moje mišljenje. Ali s prelaskom u klub gdje ne bi imao konkurenciju u sredini kakvu ima u Bayernu on bi opet vratio stari sjaj za jako jako kratko vrijeme. Zamisli vezni red Salah s jedne strane, Hazard s druge strane, a Goetze u sredini. Nešto malo manje kvalitetni igrači kao što je Willian na klupi da su i da uskoče kad ovi ne mogu. To bi bilo super. A ima još dobrih igrača - Arda Turan npr, a imamo mi i naših na posudbi tipa Piazon, T. Hazard. Šta ja više znam, nešto treba mjenjati, pa makar to rješenje bilo u vidu Bayernovog nezadovoljnog Goetzea.

• 2 godine kasnije...

Govore da nam je Ancelotti namjestio Goetzea i da ćemo ga vrlo vjerojatno preoteti Liverpoolu te da je ovo skoro gotova priča. Spominje se brojka od 32 mil funti (38 mil eura) gdje su bonusi uračunati za dva trofeja. Suha cijena je 28 mil funti (32 mil eura).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.