23. april 2013.13 god. comment_117959 Od idola do izdajnika...ali najvise mi je zao navijaca Arsenala koji su ga vec bili stavili u formaciju za sljedecu sezonu.Malo prije na nekom forumu citam komentare navijaca Arsenala i neko napisao "Eto i ostade Arsenal i bez Gotzea" a drugi mu odgovara "mozemo ga kupit od Bayerna za 40 miliona" hahahah ja sam oplako. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_117979 Hvala Bajernu što je kupio Gecea odmah su ljudi dobili inspiraciju za pisanje na forumu Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118111 meni je on sramota. i uvijek ću ga smatrat izdajnikom, koliko god velik igraÄ postao, isto kao henryja zbog irske i igranja rukom. stvorili te, dali ti priliku, uložili u tebe, volili te... a ti Äim iz pelena u najvećeg rivala. možda shvatiÅ¡ kada odrasteÅ¡ al će ti biti kasno. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118178 http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/pretucen-gotzeov-brat-a-kuca-ofarbana-u-crno-zuto/ Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118180 Pa jebem mu mater, pa jesmo mi nesposobni ili Å¡ta? PiÅ¡ljivih 37M za ovakvu igraÄinu, pa Roman je to mogao kako je htio dat, mogo je jednom otić na wc i posrat 40M i dovest ga, davno sam ja priÄao kako treba dovest njega i/ili Reusa, ali ko me jebe. Bayern to odradi sa stilom, bez ikakvih povlaÄenja po medijima, Klopp kaže da je dogovoreno dan poslije Malage, evo kolko je proÅ¡lo od tada ni jedan natpis nije bio Nama ne treba Gotze, nama treba TRENER pod jedan. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118243 Nama ne treba Gotze, nama treba TRENER pod jedan. Jok eto treba nam Oscar na krilu ili možda Moses....Hahaha... Pa naravno da nam treba jedna klasa poput Goetzea, zbog ovih Emenalovih smješnih transfera tu smo gdje jesmo. Trener je svakako pod broj 1. ali i ovo su važne stvari. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118338 Lik se ponio potpuno profesionalo protiv Reala, svaka mu Äast i njemu i saigraÄima :) A i navijaÄi su podržavali tim i tako dokazali da je klub iznad svega.. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118420 Lik se ponio potpuno profesionalo protiv Reala, svaka mu Äast i njemu i saigraÄima :) A i navijaÄi su podržavali tim i tako dokazali da je klub iznad svega.. bilo bi jebeno da zabije pobjedniÄki gol protiv Bayerna u finalu :) Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173733 Dovedite IGRAÄŒINU u CFC pa da bude sretan. http://www.mozzartsport.com/vesti/gece-nisam-srecan-u-bajernu/75500 Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173736 Sto dalje od Chelsea. Prenapuhani svabo te govnar obicni. Dobar je igrac, al IGRACINA nikako. Reus mi je uvijek bio bolji a vjerujem da ce svremenom napravit i bolju karijeru. #CRKNIUBAYERNU Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173739 Sto dalje od Chelsea. Prenapuhani svabo te govnar obicni. Dobar je igrac, al IGRACINA nikako. Reus mi je uvijek bio bolji a vjerujem da ce svremenom napravit i bolju karijeru. #CRKNIUBAYERNU Ja znam jednog prenapuhanog igraÄa, zove Dos Santos Emboaba, nosi trenutno broj 11 i ime mu poÄinje sa slovom O. Igra u Engleskoj. Goetze je bio stroj i pol u Borussiji, u Bayernu mu ne odgovara jer ima previÅ¡e kvalitetnih veznjaka s kojim mora dijeliti ulogu. Nama fali kreativnosti u igri. I ja mislim da bi u nas bio odliÄan. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173741 Oscar je dosao kao anonimus, niko od njega nije ocekivao mnogo. Kasnije se ispostavio igracinom te mnogo se hvalio. da bi ovu drugu polusezone sve "usrao", te nije ni cudo kako ga blate danas. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173751 Oscar je dosao kao anonimus, niko od njega nije ocekivao mnogo. Kasnije se ispostavio igracinom te mnogo se hvalio. da bi ovu drugu polusezone sve "usrao", te nije ni cudo kako ga blate danas. Oscar je flop ko Robinho. TipiÄni brazilski prenapuhani igraÄ koji je i mene zaslijepio jedno vrijeme. Goetzea je u stvorila Borssija, i on je bio anonimus prije par godina. A danas je igraÄina kakva se rijetko viÄ‘a. Malo ga jebe Bayern, to je bio pogreÅ¡an korak, neko moje miÅ¡ljenje. Ali s prelaskom u klub gdje ne bi imao konkurenciju u sredini kakvu ima u Bayernu on bi opet vratio stari sjaj za jako jako kratko vrijeme. Zamisli vezni red Salah s jedne strane, Hazard s druge strane, a Goetze u sredini. NeÅ¡to malo manje kvalitetni igraÄi kao Å¡to je Willian na klupi da su i da uskoÄe kad ovi ne mogu. To bi bilo super. A ima joÅ¡ dobrih igraÄa - Arda Turan npr, a imamo mi i naÅ¡ih na posudbi tipa Piazon, T. Hazard. Å ta ja viÅ¡e znam, neÅ¡to treba mjenjati, pa makar to rjeÅ¡enje bilo u vidu Bayernovog nezadovoljnog Goetzea. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173779 Cae, slazem se. Najbolji scenario : prodamo Oscara PSG-u i dovedemo Gece-a kao zamenu za AMF. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173786 Götze je iz Dortmunda preÅ¡ao u Bayern. Meni je ta Äinjenica dovoljna da znam da neće on joÅ¡ mnogo godina iz Bayerna. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173875 Ako je istina što mediji pišu, trebalo bi to iskoristiti. Gotze se nije baš naigrao u Bayernu i izgleda da nije sretan. Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256454 Govore da nam je Ancelotti namjestio Goetzea i da ćemo ga vrlo vjerojatno preoteti Liverpoolu te da je ovo skoro gotova priÄa. Spominje se brojka od 32 mil funti (38 mil eura) gdje su bonusi uraÄunati za dva trofeja. Suha cijena je 28 mil funti (32 mil eura). Prijavi
12. maj 2016.10 god. comment_256456 Nadam se da nije istina... Jos jedan igrac kojeg bi mi vracali u formu, a to nam bas ide od ruke. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256460 Ko jos slusa Caea.... A Gecea treba ostaviti da trune u Bajernu, samo je to trazio. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256462 https://www.youtube.com/watch?v=ukXoYBz2Bl4 I dalje je bolji od svih nasih igraca osim Edena. Prijavi
13. maj 2016.10 god. comment_256464 Neka ga Klopo rehabilituje ako hoce. Sledeca sezona je previse bitna za klub da bi se reskiralo s posrnulim zvezdama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.