Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Sunderland 1 : 5 Chelsea (08.12. sub)

Istaknuti odgovori

Nije ni čudo da je pola metra snijega napadalo kod mene danas - Torres zabio gol... :D
  • Odgovori 53
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Torres dva gola zabio; izgleda da će stvarno onaj smak svijeta 12.12. :D

Chelsea dosta bolji, ali ne toliko koliko rezultat to pokazuje; Sunderland nas je nekih 15-20 minuta tako stiskao da nismo mogli pošteno iznijeti loptu sa svoje polovice. Chelseaju su pripali početak i kraj poluvremena kad smo uspjeli zabiti dva gola.

U drugom poluvremenu želim još bolji pristup; ne smijemo dopustiti Sunderlandu da nam oduzme loptu, kao što je to bio slučaj u navedenom periodu prvog poluvremena.
za one koji ne znaju kako da gledaju, skinite sopcast, i slika je kao voda iz planinskog potoka bistraa i ne secka (da ne ureknem)
Ne mogu da verujem Tores 2 kom. 2 tekme 4 kom. Jel mu dobro?
Deluje da Rafa neke stvari u igri vraca na staro, onako kako je zatekao od Di Matea. Jedino sto me plasi je visok ritam, mnogo trcanja (tu mi se ne svidja ssto ima ispadanja iz igre), pa se ocekuje pad u igri, ali ostalo je ok. Sto je najbitnije visok nivo koncentracije u odbrani a u napadu, sve i da ne igramo nista, ako imamo dobrog centarfora pun pogodak. Da je srece do sada bi na racun spica koji je placen 50 milki imali 10 boda viska.
Najvažnije iz prvog poluvremena su Torresova 2 gola. Dovoljna zaliha koju nadam se možemo mirno sačuvati do kraja utakmice, možda čak i povisiti tu razliku. Al glavno je da se upišu 3 boda napokon.
jako dobra utakmica,prvo poluvrijeme super,drugo solidno(taman koliko je trebalo)..Torres se(mozda napokon) vratio,vidit cemo kod nekog pravog protivnika na cemu smo s njim....napokon se i Lampard vratio...sad po svjetsko :D :D
na kraju zadovoljan samo rezultatom, izvedbom nikako
dosta izjednačena utakmica, razlika samo u broju golova

sreća nas je pomazila u nekoliko navrata, Sunderland je imao stvarno nekoliko dobrih prilika

i btw, Johnson prejak igrač ;)
Koliko nam je samo bila potrebna jedna onakva tekma koju smo odigrali protiv Danaca. U potpunosti smo se iskalili na njima i to je u mnogome podiglo ekipu i već danas se vide rezultati. Napokon pobjeda u ligi. Istina, imao je i Sunderland svojih perioda u kojima su bili bolji ali zaslužnost naše pobjede ne dolazi u obzir.
Prvo poluvrijeme dobro, s drugim nisam zadovoljan, previše se prepustila inicijativa Sunderlandu. Drugi gl je visio dugo u zraku i eto nismo ga primili začudo drago. Popravlja se forma to je lipo vidit. A nadam se i Torres skupa s cijelim timom. Samo nastavit ovako i bit će dobro.
Prvo poluvreme bolje od drugog... Previse pokusaja da se lopta doturi do Torresa, falilo je malo vise raznovrsnosti u igri.
Johnson vozao Cole-a ceo mec, stvarno je mnogo bolji igrac nego sto sam mislio.
Ne znam stvarno koji ce qrac Luiz na desnom krilu u 83. minutu....#-o
Sve u svemu, vrlo vazna pobeda za izlazak iz crne serije.
3 boda i golovi torresa su najvazniji, nadam se da ce ovo bit veliki povratak torresa...
pobjeda napokon...valjda ce sada krenuti dobar niz rezultata...nekako mi u zadnjim utakmicama oscar najvise slepa od svih igraca neznam sta je ali ce biti bolje sigurno...torres svaka cast mora se pohvalit mozda ide bolje vrijeme za njega ostaje da vidimo...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354985749' post='93678']
na kraju zadovoljan samo rezultatom, izvedbom nikako
dosta izjednačena utakmica, razlika samo u broju golova

sreća nas je pomazila u nekoliko navrata, Sunderland je imao stvarno nekoliko dobrih prilika

i btw, Johnson prejak igrač ;)
[/quote]

Johnson je odlican i mislim da je greska sto ga nismo doveli jer bi smo dobili odlicnog engleskog fudbalera u rotaciji.
Ne slazem se sa tim "izjednacena". Malo smo se povukli sto je normalno jer zasto bezveze trositi snagu. A tempo koji smo nabili od pocetka je bio jako visok i tesko bilo koja ekipa u svetu moze da izdrzi taj ritam sa toliko snaznih duela. Gol sunlanda je cehov, cenio je. Da ga nisu dali bez problema bi priveli tekmu kraju. Mada ruku na srce Sunland je odlicna ekipa i po kvalitetu je medju prvih 10 u PL, nedostaje ima samo dobar spic igrac. Uocljivo je jos jedno , treba nam jos jedan kvalitetan igrac u rotaciji. Vidi se kad vreme odmice da Hazard gubi sve duele, jos je tanak sa trcanjem tokom 90 min.
Snijeg pada zato što mu je vrijeme da pada, a Torres zabija zato što mu je vrijeme :P

Drago mi je što je Torres šutao penal, vjerovatno je želio reći nema više straha

Utakmica odlična, svi igrači na nivou.
Vidim sad da je Lampard igrao,bas mi je drago :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1354887849' post='93487']
ja mislin da smo pobijedili u sridu i da cemo igrat tek dogodine abd
[/quote]

Hahahhah vidi stvarno napisao sam LS :D. A znate sta sam mislio.

E eto,napokon pobjeda. Nisam gledao prvo poluvrijeme,samo drugo :/.
Rutinski odradjena utakmica, nemam zamjerki, Torresa se mora pohvaliti ovaj put, licio je na pravog napadaca, drago mi je zbog Lamparda, u iducoj ga ocekujem od prve.
Najvažnija stvar je ta što smo ostvarili pobjedu i 3 gola te sada mirno možemo navijat za remi dvaju Manchestera u sutrašnjem dvoboju.

Zadovoljan sam rezultatom, ali ne potpuno i igrom naše momčadi. Dosta puta smo im prepustili inicijativu te se morali krajnjim naporima spašavati i grčevito izbacivati loptu iz našeg 16erca. Na tome treba još raditi. Što se svega ostalog tiče, zadovoljan sam.
Prosao je pogani novembar i evo nas poceli smo pobjedjivati. Nakon tolike pauze u ligi, evo konacno 3 boda. Evidentna je zelja kod igraca i vece izgaranje nego u prethodnim utakmicama. Ne kontam ono uvodjenje Bertranda na krilo, to nas uvijek pokopa i to nema smisla vise primijenjivati. To me zivcira svaki put kad vidim. Ima li vijesti o Romeuovoj povredi? Valjda nije nesto ozbiljno jer Ramires ne moze igrati narednu utakmicu Carling Cupa protiv Leedsa, Mikel pod kaznom a ako je i Romeu povrijedjen, onda ostaju samo Lamps i eto Oscar za tu poziciju. Ali niko od njih nije defanzivno orjentisan i to bi mogao biti problem, ali vidjecemo. 3 boda su konacno tu i sutra navijamo da FAchester ne pobijedi, X bi bio najbolji..Ako se ne varam, momci sada idu u Japan i srecan im put.

Japan, here we come!
3 bobe i amin. Igra je bila dosta dobra, u trenutcima kad smo se branili imali smo nekoliko odličnih prilika za kontru, ali se stalno spetljaju, ne razumiju međusobno.. Na tome treba poraditi i onda će biti sve kako treba.

Torresa krenulo, neka hvala Bogu, Tata Mata još jedan gol lagano. Moses mrcina, fenomenalan je... Bane mi je poslab, evo već treću tekmu, naročito zadnje dvije na beku. Treba ga vratit na stopera ili na klupu, jer Azpi puno bolje djeluje na desnom beku od njega, bar trenutno, te ne razumijem zašto već dvije tekme ni minute nije dobio.

Berrand na krilu, također ne volim to, ali jbg zatvorio je tu stranu, a i svejedno branili smo se pa hajd..
U sljedećoj neće biti Ramia, Mikela, vrlo moguće ni Romeua... Zajebana situacija, ali uskočit će tu Luiz lagano i valjda se neće plaho osjetit...

Idemo dalje..
Napokon 3 boda, zadovoljan sam i igrom i rezultatom a bogami i Torresom u zadnje vrijeme je igrao sve bolje napokon su krenuli i golovi, sada ce se malo iziviti u Japanu tu ocekujem jos koji njegov gol, mada i ako krene ovako nebi bilo lose u Januaru dovesti jednog solidnog backup napadaca, danas nebi nikoga posebno izdvojio svi su bili dosta dobri.
Jedino ne mogu da shvatim onu krizu posle postignutog gola svaki put prepustimo inicijativu protivniku nakon sto damo gol, pa i danas posle prvog i treceg smo stali po nekih 15 minuta posle drugog sreca nije bilo vremena :D, moramo se toga rijesimo pod hitno ostalo je sve za sada dobro.
još me drži osjećaj da smo mogli napunit' Sunderland do kraja da Rafa nije išao zatvarat' tekmu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.