Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Sunderland 1 : 5 Chelsea (08.12. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 53
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon ovakve odlične predstave proti Nordsjaellanda za očekivat' je pobjedu. No unatoč tome ja sam pesimist što se ove utakmice tiče. Dosta nas je Sunderland namučio u prošlih nekoliko međusobnih susreta i ne sumnjam da će i ovaj put bit tako ma koliko god oni bili u krizi. Ako i bude pobjeda mislim da će bit minimalna.
[quote name='CFC1905' timestamp='1354783473' post='93270']
Nakon ovakve odlične predstave proti Nordsjaellanda za očekivat' je pobjedu. No unatoč tome ja sam pesimist što se ove utakmice tiče. Dosta nas je Sunderland namučio u prošlih nekoliko međusobnih susreta i ne sumnjam da će i ovaj put bit tako ma koliko god oni bili u krizi. Ako i bude pobjeda mislim da će bit minimalna.
[/quote]Igramo protiv Sunderlanda sigurno jedno od najtezih gostovanja u ligi,nece ni malo biti lagano igrati na stadionu Svjetlosti,ali sa povratkom Lamprada i Terrya i igrom kao protiv Nordsjaellanda nadam se pobjedi.
Ovo ce biti teska utakmica i za igrati i za gledati kao mec Shakhtar - Juventus. Sunderland je na samo bod od zone ispadanja i sigurno ce zapeti iz petinih zila da ovo ne izgube. Malo golova i primaju i daju, a remizirali su cak 7 puta i sa LFC-om, Norwichom i Stokeom su prvi po broju remija ove sezone. Vjerujem da ce biti utakmica sa malo golova, 0-2. Realizacija nam mora biti pristojna i ne smije se ponoviti da, kad povedemo i kad se treba prelomiti tekma jos jednim golom, dodje do promasaja. Dosta toga zavisi od pristupa utakmici od strane nasih momaka. Ako budu grizli, mogao bi se probiti led konacno...
Ocekujem pobjedu, kakva god da je kriza Sunderland je kesa od ekipe ove sezone i dobice minimalno 2 komada.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=07&nav_id=666879

Igraće bez Katermola.
Dugo smo bez pobjede u LS,tako da se ovo mora dobiti. Ocekujem pobjedu.
[quote name='Elvis' timestamp='1354886720' post='93485']
Dugo smo bez pobjede u [b]LS[/b],tako da se ovo mora dobiti. Ocekujem pobjedu.
[/quote]
ja mislin da smo pobijedili u sridu i da cemo igrat tek dogodine abd
Prva stvar koju treba spomenuti je ta da se Frankie vraća u momčad. Nije sigurno hoće li startati, ali je vrlo izvjesno da će dobiti nekoliko desetaka minuta na terenu.

Sunderland je tvrda momčad i ne očekujem neku preveliku golijadu. Ove sezone su u Premershipu u 15 nastupa primili "samo" 18 golova, što pokazuje da primaju prosječno nešto više od jednog gola po utakmici. Sjećam se da su prvih 5 kola bili bez poraza, ali u zadnje vrijeme počeli su redati dosta lošije rezultate. Sada je vrijeme da pridonesemo nastavljanju te njihove crne serije.

Od Chelseaja očekujem žar, strast, želim vidjeti želju za pobjedom u očima naših igrača od samog početka. Želim pristup utakmici onakav kakav je bio protiv Danaca u srijedu. Bez obzira koga Debeli stavi u vatru, želim da leti terenom. Kvalitetnija smo momčad na papiru, no bili smo i u mnogo prijašnjih utakmica pa smo ipak na njima znali lomiti zube i gubiti potrebne bodove. Ovdje, rekao bih, nemamo pravo na pogrešku. Naši rivali igraju teške utakmice za vikend i ovo je izvrsna prilika da im se kako-tako približimo i smanjimo bodovni zaostatak za dvama Manchesterima.
Sunderland je ekipa koja nit prima puno golova, nit ih nešto plaho daje.. Dakle, sve vodi na to da će biti utakmica bez puno golova, ali opet ko zna.

Naši nek igraju kako znaju, a u Srijedu su pokazali kako znaju i onda neće iti problema. Mora se prekinuti taj crni niz u ligi, moramo se približiti vodećem dvojcu.

Što se tiče sastava, ja nekako ne bih razdvajao Matu, Hazarda i Mosesa, e sad Oscar bi morao biti onda na klupi ili pored Oriola (što bih ja volio vidjet), mada sumnjam da će tako Rafa postaviti ekipu. Vjerovatno iz iste ispada Hazard, jer je odigrao cijeli meč u Srijedu, dok Mata i Oscar nisu. Moses bi svejedno mogao startati.
Baneta, bih također odmorio, a Azpia od prve ponovo na desnom beku.

Očekujem pobjedu, aBd i nešto ubjedljiviju ili ne mora biti ubjedljiva, ali nek bude sigurna. ;)
Lampard se vraća, Mikel je suspendiran. Dannya, kao što, vjerujem, i sami znate, još nema u konkurenciji za sastav.

Mislim da bi ovo bilo jako dobro:

Čech
Azpi, Cahill, Luiz, Cole
Oscar, Ramiz
Moses, Mata, Hazard
Torres

Oscara u nastavku izvadit, a poslat Lampsa. Također, zamijeniti Ramiresa i ubacit Oriola. Možda već na poluvremenu odmorit Ashleya i poslat Ryana na teren. Sve ove izmjene, naravno pod pretpostavkom da rezultat bude povoljan bez nekih izvanrednih situacija.
Bas se obradova kad vidjeh da BHT prenosi ovu utakmicu, makar da se ne zajebajem sa streamom na ovom snijeznom danu :)
bht prenosi, ne volim tu gledat al ajd :P

očekujem teško izvučenu pobjedu uz maestralnu partiju Mate :)
[quote name='soxx' timestamp='1354974155' post='93650']
Zadnjih 15 meceva provit Sunderlanda.

14 - pobjeda
1 - izgubljena.
[/quote]

Taj poraz nam je bio koban u sezoni 2010/2011, izgubili smo 3-0 na Stamford Bridgeu i otada su nam kola krenula nizbrdo u toj sezoni. Upali smo u krizu sličnu ovoj sad a samo sezonu prije toga smo osvojili "double".
[quote name='Elao' timestamp='1354975857' post='93654']
Sunderlan je bez Browna, Cattermolea, O'Shea i vjerovatno Fletchera :)
[/quote]

To mu dodje pola ekipe prakticno...

Izgleda kao rutinski zadatak...
[quote name='Elao' timestamp='1354975857' post='93654']
Sunderlan je bez Browna, Cattermolea, [s]O'Shea[/s] i vjerovatno Fletchera :)
[/quote]
O'Shea ipak igra, ali mnogo bitniji igraci (Fletcher i Cattermole) ne nastupaju :) Chelsea sastav kao protiv Nordsjelanda, ovaj put Lampard na klupi napokon.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.