Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

[quote name='mata10' timestamp='1326643410' post='17465']
Bilo bi dobro kad bi jos i Inter veceras pobjedio pa da se situacija u Italiji bas zakuha :)
[/quote]
Eh kao sto sam i htio pobjedio Inter i zakuhalo se :) sad je 5 ekipa u utrci za titulu :)
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

[quote name='mata10' timestamp='1326665220' post='17561']
Eh kao sto sam i htio pobjedio Inter i zakuhalo se :) sad je 5 ekipa u utrci za titulu :)
[/quote]
jos kad inter na kraju i osvoji
Znaci ne vjerujem, odigram listic i pogodim sve a padnem na Milanu i ajde da sam ja odigrao na Milan, pa i 1x ali ja odigrao da ce dati ebeni goool i oni ni to ne mogu, gledao sam utakmicu, i malo je reci da su smotano izgledali, ali ipak se ocekivalo od Milana barem nerjeseno
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326665357' post='17563']
jos kad inter na kraju i osvoji
[/quote]
Ja se nadam da ce Juventus osvojit :)
kakav juve?? to mi je jedan od najmržih klubova :D

rađe bi da united osvoji ligu prvaka nego juve

što se tiče serie, bilo bi ljepo na vrhu vidjeti romu,napoli ili neki drugi klub da nije inter, milan i juve
Napoli je najjbniji iz Italije..
Cini mi se da je Napoli u zadnje vrijeme u malom padu forme.. jest da su u proslom kolu dobili Palermo ali danas su odigrali nerijeseno, a prije Palerma izgubili kuci od Rome i samo nerijeseno sa posljednjom Novarom..
Pa ljudi Napoli i Milan imaju ekipe za naslov Italije i mozda uz srecu (mada Napoliju ni to nece pomoc,pa ni Chuck Norris da nas prodju,al et) i europski koji trofej, pogledaj im samo napad i sredinu kod obe ekipe..:D
Amauri na eBayu :)
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/amauri-na-ebayu/72517"]http://sportsport.ba...-na-ebayu/72517[/url]
Mogli smo i mi neke od ovih nasih pokusat prodat ;)
Da zaista prelijepa dva gola...

Evo ih ovdje u HD rezoluciji, zaista ih se isplati skinuti i pogledati (na dnu citata).

[quote="Fiksac"]gazzetta:

[b]Castellazzi: 6.5[/b]
Almost a happy evening with the saves against Constant and Pratto's shots. Other than that there was nothing else to do apart from Birsa's goal.

[color=blue][b][u]Maicon (MOTM): 7.5[/u][/b][/color]
His goal from outside seems to come out of a DVD. His revival has been essential for Inter: he goes, Inter go. On and he started the action for Poli's goal.

[b]Cordoba: 6[/b]
After the 28 minutes in Catania, here he was on the field again. How was he? Well enough in the sense that Genoa weren't really crazy in front of the Inter defense. He was in the chaos when Genoa scored the goal.

[b]Ranocchia: 6.5[/b]
Back on the field as starter facing Pratto and Jorquera. Not completely faultless on Birsa's goal.

[b]Zanetti: 6.5[/b]
Started on the left and ran his usual kilometers: often found himself in front of Birsa.

[b]Faraoni: 6[/b]
Provided the ball for Maicon's missile, good movements, exchanges in position and good adrenaline on the right.

[b]Cambiasso: 6.5[/b]
He acted as a training school for Poli in the sense that he provided the many advises. He, meanwhile, fought.

[b]Poli: 7[/b]
Had only played one game before this and it was against Genoa in the league: he has blessed and healthy desire to do well, to follow the guidelines of Cambiasso, then when time came, he slammed it home with the anger as he if was playing in Derby della Lanterna. Leaving injured?

Nagatomo: N/A

[b]Obi: 6.5[/b]
So much passion and lucidity on the left. He is now all Inter for two days and paved the way for Poli for the second goal.

[b]Sneijder: 6.5[/b]
Tonic, flesh-baked, open the action for the 1-0. Continued trying in every way and in every place. He has the same desire to play like when he was a baby or more specifically from November 2nd.

Alvarez: N/A

[b]Castaignos: 5.5[/b]
Electric. Inter rejected Liverpool's offer for him and he answered with dynamic constant with zero playable balls.

[b]Zarate: 5.5[/b]
Will this be the last game in Inter shirt? Not yet. He came and he shot the ball straight at goal: there was Lupatelli.

[b]Ranieri: 7[/b]
Usual pattern, so much determination, specific ideas, a Maicon that is like seeing the sun and plus Poli.

:paznja: : jučerašnji golovi se moraju imati na disku, [b]HD[/b]:

maicon [b]1-0[/b] (36MB) [url="http://www.multiupload.com/IT9YYAK78V"]:download:[/url]
poli [b]2-0[/b] (33MB) [url="http://www.multiupload.com/IO575GDFM2"]:download:[/url]

[/quote]
Kome je mrsko skidati moze ovdje pogledati :
[url="http://www.goalsarena.org/video/italy-coppa-italia/19-01-2012-inter-milan-genoa-coppa-italia_en.html"]http://www.goalsaren...-italia_en.html[/url]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327173895' post='19294']
Još jedan dokaz koliko naša uprava može biti glupa da pusti Borinija.
[/quote]
Nebi on danas ni zaigrao, da im je prisutan Osvaldo. Danas je zabio, ali nije se nikako pokazao u Romi, slabe partije, kad dobije priliku svake prestupne. Tako da, možda nam uprava i nije glupa bila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.