Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Dobra utakmica Inter - Milan, ljudi se sture dobiju 1 penal na utakmici a Milito vec nekoliko puta 2+ penala izvodi na utakmici :) preedobar gol Maicona, kao na PESu.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Stvarno fantastičnih 90 minuta na San Siru. Nije mi drago zbog Juventusa, koliko mi je drago što je Milan ostao zbog titule. Diego Milito i Ibra pokazali nevjerovatnu smirenost i hladnokrvnost kod izvođenja penala. I na kraju prelijep pogodak Maicona.
Javier Zanetti me naporosto fascinira, u 80. minuti onakav šprint baciti. Nije humano. Respect do neba !
onaj Galliani praktički poklionio titulu Juveu, dali su im Prila praktički besplatno, kakva je to igračina nikad neću prežalit što ga Carlo u Chelsea nije doveo, one ga najbolji asistent lige, glavni kreator igre Juvea i na to dodao još par golova, e moji Rosoneri ovakvog igrača se rješit za đaba :lol: :lol: stvarno smiješno i glupo, Pirlo kraljina FORZA ANDREA!!!!!!
[quote name='Vinko' timestamp='1336347848' post='46158']
onaj Galliani praktički poklionio titulu Juveu, dali su im Prila praktički besplatno, kakva je to igračina nikad neću prežalit što ga Carlo u Chelsea nije doveo, one ga najbolji asistent lige, glavni kreator igre Juvea i na to dodao još par golova, e moji Rosoneri ovakvog igrača se rješit za đaba :lol: :lol: stvarno smiješno i glupo, Pirlo kraljina FORZA ANDREA!!!!!!
[/quote]
Sto posto si u pravu.Kad sam video da ga se Milan odrice na kraju prosle sezone nisam mogao da verujem.A kad je tek presao u Juve,znao sam da ce im se to obiti u glavu.I tako i bi.Neka sada uste i Nestu na isti nacin
[center][center][b]MILANISITI S FORUMA - DUBRO, TINMAR & COMPANY, DA VAS ČUJEM????[/b][/center][/center]
[center][center] [/center][/center]

[img]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/a8/fullj.bf477d1a8851c5e3dbd043edfb509e36/bf477d1a8851c5e3dbd043edfb509e36-getty-143966824.jpg[/img]
Bravo INTER!! Prijatelj mi navija za njega pa sam ga zavolio preko njega a tako i on preko mene chelsea.. ! nadam se da ce se izboriti za tu LP i obnoviti slj godine ekipu i biti opet oni stari :))
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336398650' post='46267']
[center][center][b]MILANISITI S FORUMA - DUBRO, TINMAR & COMPANY, DA VAS ČUJEM????[/b]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[center][center]

[img]http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/getty/a8/fullj.bf477d1a8851c5e3dbd043edfb509e36/bf477d1a8851c5e3dbd043edfb509e36-getty-143966824.jpg[/img]
[/quote]

ukupni dojam je ipak da Milan nije ni zaslužio titulu, puno konkretniji je bio Juve ove sezone (nemaju poraza) Milan sve nešto bljedo na guzove dobivao, 70% ekipe je Ibrahimović, glavno pojačanje je Muntari i šta se može drugo i očekivat, Mexes rupa, a i rekoh još im nisam oprostio odlazak legende Pirla tj. ne odlazak nego puštanje i zato sam bojkotirao veliku većinu utakmica ove sezone (to njima vjerojatno ništa ne znači al mene eto tješi :D ) drago mi je zbog Pirla (i naravno legende Alexa) što je osvoji naslov i tako se posrao u facu onom Gallianiu i Berlusconiu koje baš ne volim previše, zapravo nevolim općenito talijansku ligu zbog svih skandala i svih tih mafijaških gluposti meni to nije gušt gledat :/

Što se tekme jučer tiče drago mi je zbog Cordobe da se oprostio od nogometa pobjedom,a za Milan tša reći ? opet Zlatan vukao :/[/center][/center]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336398650' post='46267']
[center][center][b]MILANISITI S FORUMA - DUBRO, TINMAR & COMPANY, DA VAS ČUJEM????[/b]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[center][center]

[/quote]

Je l se ovo Cordoba oprostio od fudbala :huh:
[/center][/center]
[quote name='soxx' timestamp='1336399947' post='46284']
Bravo INTER!! Prijatelj mi navija za njega pa sam ga zavolio preko njega a tako i on preko mene chelsea.. ! nadam se da ce se izboriti za tu LP i obnoviti slj godine ekipu i biti opet oni stari :))
[/quote]
I meni prijatelj navija za inter pa sam preko njega zamrzio iz dubine duše sve što ima veze s tim klubom.
[quote name='Wisey' timestamp='1336412566' post='46356']
I meni prijatelj navija za inter pa sam preko njega zamrzio iz dubine duše sve što ima veze s tim klubom.
[/quote]I ja sam tako real :P
Inter mi je najmrži klub u Italiji, oduvijek su mi odvratni bili. Najdraži mi je Juve tamo, te svaka čast na titulu i to do zadnjeg kola bez izgubljene tekme. Vjerovatno će to zadržati i u zadnjoj.

Milan mi je bio simpatičan prvenstveno zaradi Inzaghija, a sad naravno zbog Ibre.
[quote name='how yes no' timestamp='1336423384' post='46434']
Inter mi je najmrži klub u Italiji, oduvijek su mi odvratni bili. Najdraži mi je Juve tamo, te svaka čast na titulu i to do zadnjeg kola bez izgubljene tekme. Vjerovatno će to zadržati i u zadnjoj.

Milan mi je bio simpatičan prvenstveno zaradi Inzaghija, a sad naravno zbog Ibre.
[/quote]

Interovi navijači nas simpatiziraju, a Juventini nas mrze pa ti sad vidi jesu li ti rezoniranja OK ;) Mene gotive na Interovom forumu drama i uvijek su uz Chelsea. A kad dođem na Juventusov forum, u početku su mi pisali da se navijači Čelskog trebaju dobro oprati da mogu zaviriti na "sveti" Juventusov forum. I plus uz to Juventini su najveći kompleksaši na svijetu. Ali eto svi imaju svoje mišljenje ;)
Zavisi kako kome Cae. Ja ti imam 2-3 jarana Juventina što su sasvim normalni, ok i poštuju naš klub. S druge strane, jedan prijatelj mi je Interov navijač, mrzi sve što ima veze s Engleskom, veličava svoj tim kao da samo oni postoje, prezire Chelsea i vrijeđa naše igrače.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336426660' post='46502']

Interovi navijači nas simpatiziraju, a Juventini nas mrze pa ti sad vidi jesu li ti rezoniranja OK ;) Mene gotive na Interovom forumu drama i uvijek su uz Chelsea. A kad dođem na Juventusov forum, u početku su mi pisali da se navijači Čelskog trebaju dobro oprati da mogu zaviriti na "sveti" Juventusov forum. I plus uz to Juventini su najveći kompleksaši na svijetu. Ali eto svi imaju svoje mišljenje ;)
[/quote]

jao jučer na forumu neki juventin kaže da juventus ima najviše navijača na svijetu poslje manchester uniteda :D šta me nasmija...
taj juventus mi je mrzak skoro ko barcelona...
cigani namještaju utakmice, i savez im oduzme 2 titule, a oni se usuđuju slavit te titule...koje poštenjačine...ma cigani

kolko je nas uefa pokrala 2009., a mi svejedno ne slavimo tu titulu, makar bi ju 99,99% osvojili
a ovi cigani namještali i još se usuđuju slavit to...pravi ciganluk
[quote name='chelseathebest' timestamp='1336427117' post='46508']

jao jučer na forumu neki juventin kaže da juventus ima najviše navijača na svijetu poslje manchester uniteda :D šta me nasmija...
taj juventus mi je mrzak skoro ko barcelona...
cigani namještaju utakmice, i savez im oduzme 2 titule, a oni se usuđuju slavit te titule...koje poštenjačine...ma cigani

kolko je nas uefa pokrala 2009., a mi svejedno ne slavimo tu titulu, makar bi ju 99,99% osvojili
a ovi cigani namještali i još se usuđuju slavit to...pravi ciganluk
[/quote]

E to je to.Tako i ja razmišljam ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336426660' post='46502'] Interovi navijači nas simpatiziraju, a Juventini nas mrze pa ti sad vidi jesu li ti rezoniranja OK ;) Mene gotive na Interovom forumu drama i uvijek su uz Chelsea. A kad dođem na Juventusov forum, u početku su mi pisali da se navijači Čelskog trebaju dobro oprati da mogu zaviriti na "sveti" Juventusov forum. I plus uz to Juventini su najveći kompleksaši na svijetu. Ali eto svi imaju svoje mišljenje ;)[/quote]

Kao što wisey reče, imam nekoliko hajd da ih nazovem jarana, iako je jedan od njih baš pravi, ali eto poznanici su.

Navijači su Juventusa, a gotive Chelsea. A isto tako znam (doduše samo jednog) koji je simpatizer Intera, a Chelsea ne može smislit.

Nije svako isti, tako da... I nemoj se ljutit, al moram ti reći. Jbg znao si ti na ss.ba forumu, provocirat druge pa te više od pola foruma nije moglo, tako da nebi me čudilo da si i kod njih tako, pa onda oni osuli po Chelseaju.

A i da nisi, to je opet njihovo mišljenje. Ja imam svoje i mišljenje i osjećaje, dakle u Italiji gotivim Juve, malo Milan, a za Inter i ostale me zaboli ćošak od autobusa.

Uživaj !! ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.