Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Okupljanja Chelsea BiH - ZENICA

Istaknuti odgovori

Evo drage moje kolege, kao sto je vec Adi rece, održano je prvo Zenicko okupljanje navijaca Chelsea.
Organizatori ovog okupljanja smo bili ja i Dado član ovog foruma. Naime Dado je napravio grupu na Face Book-u, te na taj nacin je pokusao okupiti sto vise navijaca Chelsea iz Zenice. U grupi nas je bilo 56, al na veliku žalost doslo nas je samo 11. Naravno vecina njih nije mogla doci zbog privatnih stvari, a pojedinci zbog sportski aktivnsoti.
Sve u svemu okupljanje se desilo u Subotu 10.11.2012 na Kamberovica Polju kod Sahat Kule (nedaleko od centra grada).
Kao organizatori ovog okupljanja pozvali smo momke koji se profesionalno bave slikanjem.
Zbog dobre organizacije ti momci su nam obecali, da ce nas obaviti u Zeničke medije. tj. poznati Zenički portal Zenica24sata.

Imamo dosta slika sa okupljanja ali evo odma da vam predstavim naš Zenički Chelsea sastav.

575088_366910063400349_1225384788_n.jpg

550918_4507006526677_214814468_n.jpg

Okupljanje je zapocelo u 13:00 h, evo slika sa pocetka okupljanja

6sNTf.jpg

a8Eyd.jpg

deqXe.jpg

Dva organizatora :D

0dcDL.jpg

SfJEW.jpg

FXc8A.jpg

F4P7N.jpg

U42Uk.jpg

- Eto to bi bilo to.
Ugavnom, jedan on članova pokusat ce nam izganjati sponzora koji ce nam u jednu ruku pomagati pri daljnjem okupljanju.
Za sad smo nasli mjesto gdje cemo moci pratiti svaki vikend utakmice bez ikakvih problema. Sta vise traziti, ovo je ono sto svaki navijac moze željeti, zajednicko okupljanje uz ugodnu raspravu.

Naravno, kao organizator napomenuo sam da cu pokusat zajedno sa kolegama ovog foruma dogovoriti zajednicko okupljanje na blizim lokacijama, tj. prvo u Sarajevu a onda ici do Mostara itd. Nadam se da ce se to i vama svidjeti te da cemo pokusavati na sve nacine da održimo jedno veliko okupljanje navijaca Chelsea.

KTBFFH ! ;)

Ovdje će se pisati o okupljanjima u Zenici.

Već je bilo jedno koje je organizirao Mirza, ali nije bilo pod našom ingerencijom, tj. nije bilo pod ingerencijom Chelsea Balkana. Zato nije bilo članka o tome. U buduće će biti.

Sada nek vam se Mirza javi na temu i obavještava vas.
[quote name='Wisey' timestamp='1352749644' post='88518']
Čemu ova tema ? Pa onda će svaki grad otvarati npr. za sebe temu i to. Neka sve bude pod jednom.
[/quote]

Neka zasada glavni centri imaju svoje teme. Kada dođe do toga, tj. do usitnjavanja, napravit ćemo jednu temu. Lakše je ovako raditi i obavještavati ljude.
  • Autor
Adi nije problem od sad pa u buduce, za sve informacije ce te bit obavijesteni. Ovo nije kraj vec ovaj vikend se planira okupljanje u jednom objektu "1001 Noc" gdje ce se gledati utakmica, bit ce slika. Ovo je samo povrsno, o detaljima bit ce te obavijesteni. ;)
Prvo raja da vas ovako sve pozdravim i sto se tice ove teme,nisam bio nesto aktivan al hocu samo da vam kazem neka stoji,tako ce svaki grad poceti da slika i da salje slike na stranicu,a onda lagano je napravit nešto novo i zajedničko usput da vam kažem da nije bilo lahko okupiti i ovih 11 duša,iako ja garantujem za još petoricu koja će uvijek biti tu sa nama i uz nas .. u svakom pogledu samo ovako trebamo nastaviti .
  • Autor
Evo Zenički portal je objavio nase okupljanje, s tim da su istaknuli da: "[b][color=#474747][font=Georgia, sans-serif]Ideja potiče od dvojice prijatelja Adnana Hrustića i Mirze Čosića koji su već duži niz godina vjerni navijači istoimenog kluba".[/font][/color][/b]

Ako koga zanima moze otici na ovu stranicu (http://zenica24sata.com/foto-odrzano-prvo-okupljanje-zenickih-fanova-engleskog-nogometnog-kluba-chelsea).
O daljnjim okupljanjima ce se znati na vrijeme, ali vec slijedeci se planira u Subotu u 15:00h. ;)
Da vam cestitam svima , posedno tebi Mirza i Dadi sto ste ovo omogucili . Ja sam bio bez interneta 10-tak dana tako da nisam bio u toku sto se te cijele akcije tice . Zao mi je sto je tako i nadam se ce biti jos ovakvih ili slicnih akcija ubuduce .
  • 5 mjeseci kasnije...

Okupljate li se vise u Zenici? Tek sad vidjeh ovu temu jer nisam bio aktivan ovdje nekoliko mjeseci! 

• 6 mjeseci kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...

Danas je održano još jedno okupljanje navijača Chelsea iz Zenice . Ovo je bilo najozbiljnije okupljanje do sada , dogovorili smo neke ozbiljnije stvari (reLo će biti upoznat' s time). Ovo je bio kao neki početak nečega , nadam se da će u budućnosti biti još i bolje .
Bilo na je 12 , od čega su 3 bili navijači Manchestera (slučajno se zatekli u lokalu). Pozvali smo ih za naše stolove i zajedno gledali utakmicu. Bilo je podjebavanja sa obje strane ali sve u šali . Na kraju su se više oni radovoli bodu nego mi. Uskoro očekujemo još ovakvih druženja .

1546446_714446441978664_4052332052894670

• 9 mjeseci kasnije...
Prvi post I odma' hoce organizovati okupljanje, pozitivan pristup I stav :D

btw:Odavno nismo imali novog clana iz Zenice, dobrodosao sugradjanine.
  • 2 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.