12. novembar 2012.13 god. comment_88462 Evo drage moje kolege, kao sto je vec Adi rece, održano je prvo Zenicko okupljanje navijaca Chelsea. Organizatori ovog okupljanja smo bili ja i Dado Älan ovog foruma. Naime Dado je napravio grupu na Face Book-u, te na taj nacin je pokusao okupiti sto vise navijaca Chelsea iz Zenice. U grupi nas je bilo 56, al na veliku žalost doslo nas je samo 11. Naravno vecina njih nije mogla doci zbog privatnih stvari, a pojedinci zbog sportski aktivnsoti. Sve u svemu okupljanje se desilo u Subotu 10.11.2012 na Kamberovica Polju kod Sahat Kule (nedaleko od centra grada). Kao organizatori ovog okupljanja pozvali smo momke koji se profesionalno bave slikanjem. Zbog dobre organizacije ti momci su nam obecali, da ce nas obaviti u ZeniÄke medije. tj. poznati ZeniÄki portal Zenica24sata. Imamo dosta slika sa okupljanja ali evo odma da vam predstavim naÅ¡ ZeniÄki Chelsea sastav. Okupljanje je zapocelo u 13:00 h, evo slika sa pocetka okupljanja Dva organizatora :D - Eto to bi bilo to. Ugavnom, jedan on Älanova pokusat ce nam izganjati sponzora koji ce nam u jednu ruku pomagati pri daljnjem okupljanju. Za sad smo nasli mjesto gdje cemo moci pratiti svaki vikend utakmice bez ikakvih problema. Sta vise traziti, ovo je ono sto svaki navijac moze željeti, zajednicko okupljanje uz ugodnu raspravu. Naravno, kao organizator napomenuo sam da cu pokusat zajedno sa kolegama ovog foruma dogovoriti zajednicko okupljanje na blizim lokacijama, tj. prvo u Sarajevu a onda ici do Mostara itd. Nadam se da ce se to i vama svidjeti te da cemo pokusavati na sve nacine da održimo jedno veliko okupljanje navijaca Chelsea. KTBFFH ! ;) Prijavi
12. novembar 2012.13 god. comment_88517 Ovdje će se pisati o okupljanjima u Zenici. Već je bilo jedno koje je organizirao Mirza, ali nije bilo pod naÅ¡om ingerencijom, tj. nije bilo pod ingerencijom Chelsea Balkana. Zato nije bilo Älanka o tome. U buduće će biti. Sada nek vam se Mirza javi na temu i obavjeÅ¡tava vas. Prijavi
12. novembar 2012.13 god. comment_88518 Čemu ova tema ? Pa onda će svaki grad otvarati npr. za sebe temu i to. Neka sve bude pod jednom. Prijavi
12. novembar 2012.13 god. comment_88519 [quote name='Wisey' timestamp='1352749644' post='88518'] Čemu ova tema ? Pa onda će svaki grad otvarati npr. za sebe temu i to. Neka sve bude pod jednom. [/quote] Neka zasada glavni centri imaju svoje teme. Kada dođe do toga, tj. do usitnjavanja, napravit ćemo jednu temu. Lakše je ovako raditi i obavještavati ljude. Prijavi
12. novembar 2012.13 god. Autor comment_88521 Adi nije problem od sad pa u buduce, za sve informacije ce te bit obavijesteni. Ovo nije kraj vec ovaj vikend se planira okupljanje u jednom objektu "1001 Noc" gdje ce se gledati utakmica, bit ce slika. Ovo je samo povrsno, o detaljima bit ce te obavijesteni. Prijavi
12. novembar 2012.13 god. comment_88525 mozemo li ja i tru blue otvorit temu za nase okupljanje koje se zbilo jedne sride u 1 sat p.s neka neka sirimo se upoznajemo se dobro je i dobro napredujemo Prijavi
12. novembar 2012.13 god. comment_88531 Prvo raja da vas ovako sve pozdravim i sto se tice ove teme,nisam bio nesto aktivan al hocu samo da vam kazem neka stoji,tako ce svaki grad poceti da slika i da salje slike na stranicu,a onda lagano je napravit neÅ¡to novo i zajedniÄko usput da vam kažem da nije bilo lahko okupiti i ovih 11 duÅ¡a,iako ja garantujem za joÅ¡ petoricu koja će uvijek biti tu sa nama i uz nas .. u svakom pogledu samo ovako trebamo nastaviti . Prijavi
13. novembar 2012.13 god. Autor comment_88632 Evo ZeniÄki portal je objavio nase okupljanje, s tim da su istaknuli da: "[b][color=#474747][font=Georgia, sans-serif]Ideja potiÄe od dvojice prijatelja Adnana Hrustića i Mirze ÄŒosića koji su već duži niz godina vjerni navijaÄi istoimenog kluba".[/font][/color][/b] Ako koga zanima moze otici na ovu stranicu (http://zenica24sata.com/foto-odrzano-prvo-okupljanje-zenickih-fanova-engleskog-nogometnog-kluba-chelsea). O daljnjim okupljanjima ce se znati na vrijeme, ali vec slijedeci se planira u Subotu u 15:00h. Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88674 Da vam cestitam svima , posedno tebi Mirza i Dadi sto ste ovo omogucili . Ja sam bio bez interneta 10-tak dana tako da nisam bio u toku sto se te cijele akcije tice . Zao mi je sto je tako i nadam se ce biti jos ovakvih ili slicnih akcija ubuduce . Prijavi
14. novembar 2012.13 god. Autor comment_88695 Amere imas na FB-u grupu u koju si dodan, tamo cemo objavljivat kad i gdje cemo se okupljati. Naravno podrazumijevam da ces dolazit. Prijavi
16. novembar 2012.13 god. comment_89024 Protiv Cityja će biti prvo službeno okupljanje Chelsea Balkan - Chelsea BiH - Zenica. Bit će plakat u srijedu objavljen na portalu i fb pageu Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121723 Okupljate li se vise u Zenici? Tek sad vidjeh ovu temu jer nisam bio aktivan ovdje nekoliko mjeseci! Prijavi
20. novembar 2013.12 god. comment_151363 Za 01. decembar je zakazano veliko okupljanje i gledanje utakmice Chelsea vs Southampton u Zenici. Potvrda će stići u narednih par dana (dok saznamo ko od Sport Klubova prenosi tekmu). Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152327 Evo Zenica: https://www.facebook.com/events/191635914359704 Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190954 Danas je održano joÅ¡ jedno okupljanje navijaÄa Chelsea iz Zenice . Ovo je bilo najozbiljnije okupljanje do sada , dogovorili smo neke ozbiljnije stvari (reLo će biti upoznat' s time). Ovo je bio kao neki poÄetak neÄega , nadam se da će u budućnosti biti joÅ¡ i bolje . Bilo na je 12 , od Äega su 3 bili navijaÄi Manchestera (sluÄajno se zatekli u lokalu). Pozvali smo ih za naÅ¡e stolove i zajedno gledali utakmicu. Bilo je podjebavanja sa obje strane ali sve u Å¡ali . Na kraju su se viÅ¡e oni radovoli bodu nego mi. Uskoro oÄekujemo joÅ¡ ovakvih druženja . Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190958 Svaka Äast! Fina je ovo osnova za dalje! Imamo tebe, Äenara i Adu da se pobrinete da okupljanja u budućnosti budu uspjeÅ¡na i redovna! Prijavi
1. novembar 2014.11 god. comment_191487 Samo se nemojte odvojiti, praviti facebook stranice i to :P Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232647 Prvi post I odma' hoce organizovati okupljanje, pozitivan pristup I stav :D btw:Odavno nismo imali novog clana iz Zenice, dobrodosao sugradjanine. Prijavi
15. septembar 2017.9 god. comment_275000 Pozdrav plavci :D Blue Armija 💙 Pozdrav iz Zenice ;) Prijavi
16. septembar 2017.9 god. comment_275009 Pozdrav plavci :D Blue Armija 💙 Pozdrav iz Zenice ;)'Otpozdrav' iz Zenice plavi brate 😂 Prijavi
17. septembar 2017.9 god. comment_275073 eto vas dvojica, taman da se nadjete i napravite jedno zasjedanje Prijavi
18. septembar 2017.9 god. comment_275075 Samo nemojte se napiti i uraditi nesto sto bi zazalili... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.