Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Capital One kupu 2012/13 = Semi-finals

30 članova je glasalo

1. 1.

• Osvojiti, svaki trofej je bitan!
      60%
      17
    • ProÄ?i Ä?emo par kola i ispasti, standardno za nas u posljednjih nekoliko navrata
      3%
      1
    • Važno je samo da Å¡to viÅ¡e igrača, mladih igrača, dobije Å¡ansu
      35%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bolje da su izvukli nekog lakseg protivnika, ovako sigurno nece biti sanse za dostao omladinaca kao sto je to bio slucaj protiv Wolvesa.
  • Odgovori 123
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

prolazimo Mancestera Utd sigurno.Ostali parovi su

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Sanderlend – Midlsboro[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Svindon – Aston Vila[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Vigan – Bredford[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Lids – Sautempton[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Norič – Totenhem[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Liverpul – Svonsi[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Čelsi – Mančester Junajted[/center][/b][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=verdana][size=3][b][center]Reding – Arsenal[/center][/b][/size][/font][/color]
[quote name='Gandalf' timestamp='1348752883' post='80577']
Od svih mogućih protivnika, mi baš prstom u g****... ~X(
[/quote]
Jedina gora varijanta je gostovanje Liverpulu.
Ma Liverpool je kanta nad kantama. Nikad lošiji nije bio nego sad. Ovo je najgori mogući protivnik.
[quote name='Gandalf' timestamp='1348753600' post='80581']
Ma Liverpool je kanta nad kantama. Nikad lošiji nije bio nego sad. Ovo je najgori mogući protivnik.
[/quote]
Ne bih bas rekao da je tako los.A protiv nas je uvek silno motivisan.Previse puta nas su pobedili u poslednje dve godine.
Uvek bih birao da docekujemo United,pre nego da gostujemo Liverpulu.
Pitanje je kakve će postave u ovoj utakmici Capital One Cupa izvesti na teren Di Matteo, odnosno Ferguson, imajući na umu kako 3 dana nakon nje ova dva kluba se susreću i u Premiershipu. Sumnjam da ćemo gledati najbolje igrače na terenu, kako na jednoj, tako i na drugoj strani. S takvim setom igrača, sve je moguće, možemo ih razguzit, ali vrlo lako možemo se i oprostiti od daljnjeg natjecanja.
  • Autor
Ligaška se utakmica igra prije ove, ne poslije. Kako god za nas je win-win situacija jer i da ispadnemo nije loše s obzirom kakve će nam poteškoće u rasporedu zadavati utakmice ovog kupa. Ali nećemo sad o tome.
  • 2 sedmice kasnije...
Ako se izgubi ova tekma, rasteretit ćemo se. Ako se pobijedi može se komotno i osvojiti to jer je City već ispo, trebalo bi još Arsenal samo pripaziti ali i oni bi mogli ispasti od nekih slabijih jer tamo klinjce guraju.
Capital One je isto što i Carling Cup?? Mogao bi RDM staviti Piazona
[quote name='Luiz' timestamp='1349788921' post='82660']
Capital One je isto što i Carling Cup?? Mogao bi RDM staviti Piazona
[/quote]
I jedno i drugo su sponzori,a to je u stvari liga kup.Igrao je vec Pjazon protiv Volvsa i opet ce.
  • 2 sedmice kasnije...
Mogli bi mi ovaj kup osvojiti vrlo lako, imamo najjaci drugi sastav a cinjenica je da drugi sastavi igraju ovaj kup bar do polufinala, finala.
Mislim da cemo lako sa ManUTD jer ima teske utakmice izmedju ove u kupu i sigurno ce odmarati igrace dok mi imamo toliko dobrih igraca a da nisu u prvom planu koji jedva cekaju da dobiju sansu.
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Elao' timestamp='1351463839' post='85744']
Obradovao sam se vidjevsi da prenose Chelsea - ManU na Areni 1 et da i vas obradujem ko nije vidio :D
[/quote]
da, ali snimka :/
ae pogledat cu jos jednom jer u programu piše snimka samo u 23 sata...ae nadam se da sam u krivu :D
U Srbiji je prenos na Arena 1.Veceras ima Riding-Arsenal na Arena 3.
Veceras jos igraju:Lids-Sautempton,Sanderlend-Midlzbrou,Svindon-Aston Vila,Vigan-Bradford
Sutra pored naseg meca igraju jos: Noric-Totenhem,Liverpul-Svonsi
Sva sreća pa ja imam TotalTV i sportklub pa ne mogu ništa da gledam.
Danasnji rezultati:
[b]England[/b] - League Cup 22:22 October 30 FT Leeds U. [url="http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england_league_cup&game=676442"]3 - 0[/url] Southampton AET Reading [url="http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england_league_cup&game=676446"]5 - 7[/url] Arsenal FT Sunderland [url="http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england_league_cup&game=676439"]0 - 1[/url] Middlesbrough FT Swindon T. [url="http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england_league_cup&game=676440"]2 - 3[/url] Aston Villa Pen. Wigan Athletic [url="http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england_league_cup&game=676441"]0 - 0[/url] Bradford C. *
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351630971' post='86068']
Arsenal izgleda ispada iz Liga kupa što znači da nam je otvoren put ka finalu.
[/quote]
Hvala, fino si baksuziro.
[quote name='Wisey' timestamp='1351636050' post='86094']
Hvala, fino si baksuziro.
[/quote]

Evo vidim hahaha :) ma ovo može samo Arsenal, s njima uvijek neki ciganluk. Eto 7-5 dobiše na kraju i to onaj Marokanac smotani dao dva gola xD

Pravi navijač nema šta:

[img]http://images.4chan.org/sp/src/1351628984929.gif[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.