Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Capital One kupu 2012/13 = Semi-finals

30 članova je glasalo

1. 1.

• Osvojiti, svaki trofej je bitan!
      60%
      17
    • ProÄ?i Ä?emo par kola i ispasti, standardno za nas u posljednjih nekoliko navrata
      3%
      1
    • Važno je samo da Å¡to viÅ¡e igrača, mladih igrača, dobije Å¡ansu
      35%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Evo večeras su izvučeni parovi za treću rundu Capital One Cupa (koji kretenski naziv) gdje se uključuje većina timova. Naši momci su za protivnika u prvom meču izvukli Wolvese, a meč će se igrati na SB-u. B-)

I ostali parovi su tu:

[size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Manchester United v Newcastle[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Manchester City v Aston Villa[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]MK Dons v Sunderland[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]West Brom v Liverpool[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Crawley Town v Swansea[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]QPR v Reading[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Norwich v Doncaster[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Bradford v Burton [/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Preston v Middlesbrough[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Arsenal v Coventry[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Southampton v Sheffield Wednesday[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Chelsea v Wolves[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Carlisle v Tottenham[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Swindon v Burnley[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]West Ham v Wigan[/font][/color]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Leeds v Everton[/font][/color][/size]
  • Odgovori 123
  • Pregledi 11,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moćan prvi par, United protiv Newcastlea, odmah ispada jedna jaka momčad = lakši posao za nas.
Wigan, taman, protivnik po mjeri za ovu fazu.
[quote name='Brane' timestamp='1346363664' post='75611']
Moćan prvi par, United protiv Newcastlea, odmah ispada jedna jaka momčad = lakši posao za nas.
Wigan, taman, protivnik po mjeri za ovu fazu.
[/quote]

zeznuo si se, wolves=wolverhampton ;)
[quote name='MarioM27' timestamp='1346364573' post='75620']
zeznuo si se, wolves=wolverhampton ;)
[/quote]

MIslim na Wolverhampton, al sam se žurio ići Vinku odgovorit na Shoutboxu pa sam se smutio :D
[quote name='Elao' timestamp='1346365568' post='75632']
Valjda bude na Areni upravo ova utakmica :)
[/quote][quote name='Elao' timestamp='1346365568' post='75632']
Valjda bude na Areni upravo ova utakmica :)
[/quote]
bit ce na sk elao
btw odlican zdrijeb,prolaz uz mladice da nakantaju vukove
svaki trofej je bitan , iako carling cup sluzi samo za uigravanje mladih igraca :)
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Kakav bolan capital one cup [/font] :P[font=helvetica, arial, sans-serif] zar se ne zove carling ili league cup. Prvi put ovdje cujem za taj naziv [/font][/color][/quote]

Mislim da Carling vise nije sponzor pa zato
[quote name='EdvinTB' timestamp='1346433675' post='75946']
Kakav bolan capital one cup :P zar se ne zove carling ili league cup. Prvi put ovdje cujem za taj naziv
[/quote]
Tako se zove od ove sezone.Zavisi od sponzora naziv takmicenja.

Inace,dobar zreb za pocetak.
[quote name='Ercov' timestamp='1346433826' post='75953']
Tako se zove od ove sezone.Zavisi od sponzora naziv takmicenja.

Inace,dobar zreb za pocetak.
[/quote]

znaci prosle sezone se je slabo pilo Carling pivo, pa vise nisu u stanju da sponzoruju kup ;) i ja sam zadovoljan sa Wolvesima
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1346375966' post='75687']
United i Liverpool bi se mogli lagano oprostiti B)
[/quote]
Vjeruj da bi mene iznenadilo ako bi Liverpool prosao WBA !
dobili smo lahkog protivnika Wolves je rasprodao igrace tesko da ce se vratit u prvu ligu i u ovu utakmicu treba ici mijesani sastav,dati priliku onim koji malo slabije dobivaju sansu i prolazimo sigurno,sto se tice samog izvlacenja ima nekoliko zanimljivi utakmica
Man Utd-Newcastle,Man City-A.Vila,WBA-Liverpol,West Ham-Wigan
u prvu postavu ubaciti Bertranda,Azpicuiletu,Romeua,Mosesa,Oscara
vjerujem da bi mi s ovom postavom prosli dalje
-----------------hilario
azp--------cahill--------luiz------------bertrand
..............romeu-------oscar
......moses------piazon...........marin
....................studge
  • 3 sedmice kasnije...
Jedva cekam picke mancesterske!
[quote name='Wisey' timestamp='1348694228' post='80506']
Chelsea v Man United 31.10.2012. na Stamford Bridgeu.
[/quote]

Ovo je lijepo za vidjet. Sva sreća da imamo itekako kvalitetan i širok igrački kadar, za razliku od Manchestera.

a 28.10. igramo ligašku tekmu protiv njih i također kod kuće! Al se lijepo poklopilo :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.