Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

Razbili Molde 6:0. B-)

[b]Strijelci: [/b]
1-0 Feruz 9'
2-0 Feruz 22'
3-0 Kiwomya 57'
4-0 Mitchell 66'
5-0 Piazzon 68'
6-0 Saville 70'

[b]Sastav:[/b] Beeney - Dabo, Davey, Conroy, Nditi (45) - Saville, Baker, Houghton (45) - Feruz (45), Swift (45), Piazzon
[b]Zamjene:[/b] Starkey, Killip, Mitchell (45), Kiwomya (45), Gnahore (45), Muleba, Ssweankambo (45)

Trenutno smo 3. u grupi sa 7 bodova. Prvi je CSKA sa 12, drugi Ajax sa 9 a zadnji Molde sa 1 bodom. Uglavnom, dalje idu prva 2 kluba iz grupe i 4 najbolja trećeplasirana. Mi igramo još dvije utakmice (obje protiv Ajaxa) dok su CSKA i Molde svoje odigrali već. Sa dvije pobjede smo prvi, sa pobjedom i remijem smo drugi. Sve u svemu, jedna pobjeda nam svakako treba.

EDIT;

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ENSFrES9C3s[/media]

Primanje lopte Kiwomye kod trećeg gola :smile:
  • Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ENSFrES9C3s[/media]

Aaa ljudi sorry, kriva tema, fuck!! Ako može neko od modova izbrisat post ;)
Liverpool U21 - Chelsea U21 3 : 3

Liverpool vodio sa 3:0 ali su se naši momci vratili igru. Dva gola zabio Boga i jedan je djelo Patricka Bamforda B) .
http://www.dailymotion.com/video/xv772k_highlights-u21-liverpool-3-3-u21-chelsea-18-11-2012_sport#.UKqybmeJ7cs

Evo i izvještaja sa utakmice. Ipak je 3. gol zabio Lewis Baker a ne Bamford kako sam gore napisao.
U21 Chelsea - U21 Fulham 3:0. Ake, Feruz & Phillip.

@Spaha, Meni se Bogini pokreti mnogo svidjaju. Momak je brutalno okretan i lucidan.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354023028' post='91451']
U21 Chelsea - U21 Fulham 3:0. Ake, Feruz & Phillip.

@Spaha, Meni se Bogini pokreti mnogo svidjaju. Momak je brutalno okretan i lucidan.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=shieu95pi7U
Nek se posluzi smrad bena-nitez nekim od ovih mladih igraca !!! danas se je pravdao da ima malo igraca na raspolaganju igraci se nemogu regenerirati jer cesto igraju :-@ i kao to je razlog sto je chelsea trenutno u qurcu
[b] MIDDLESBROUGH 2 - 3 CHELSEA[/b]

Naša rezervna momčad već 5 utakmica ne zna za poraz; zadnji je stradao Middlesbrough. Već na poluvremen naša je momčad povela s uvjerljivom 0:2 prednošću golovima Billya Clifforda i Lewisa Bakera, a činilo se da je " točku na i " postavio Alex Davey trećim golom za Chelsea u nastavku.

Middlesbroug smanjuje tu prednost Plavaca golovima Ryana Brobbela i Christiana Burgessa; snage za nešto više, za izjednačenje ili potpuni preokret, nisu imali.

Chelsea je nastupio u 4-3-3 formaciji sa sljedećim igračima: Jamal Blackman, Andreas Christensen, Alex Davey, Rohan Ince, Sam Bangura ( od 75' James Ashton ), Nathan Ake, Billy Clifford, George Saville ( koji je bio kapetan ), Lewis baker, Islam Feruz ( od 62' Adam Phillip ), Lucas Piazon ( u 89. minuti ga zamijenio Daniel Pappoe ).

Na klupi su još kao nekorištene zamjene ostali Beeney te Musonda.
A kako su krenuli kad se samo sjetim... sada deru guzove. Ako, ako! Mislim da smo sada 3. sa 3 boda vise od Middlesbrougha...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354628419' post='92792']
A kako su krenuli kad se samo sjetim... sada deru guzove. Ako, ako! Mislim da smo sada 3. sa 3 boda vise od Middlesbrougha...
[/quote]

Tako je; prvi je Liverpool s 27, a drugi Wolvesi s 19 bodova dok smo mi na trećem mjestu s 18 bodova.

Zanimljivo, imamo, zajedno s Liverpoolovim rezervama, najefikasniji napad - zabili smo 28 golova, ali zato, za razliku od njih, imamo najpropusniju obranu - primili smo čak 23 gola.
  • 2 sedmice kasnije...
Ostali 0-0.. Ja sam zadovoljan s obzirom na ugled Ajaxove mlade skole u svijetu. Utakmicu nisam gledao pa ne mogu nista konkretno reci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.