Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chicharito (Meksiko, 1988)

Istaknuti odgovori

Covek dosao iz Meksicke [size="4"]ZLJ [size=4]lige i u prvoj sezoni se nadavao golova u najjacoj ligi sveta. Na stranu to sto igra za rivalski klub i sto ga mnogi odavde ne volimo to je za svaki respekt.[/size][/size]
Njegov najveci kvalitet je osecaj za prostor, sansu i gol. Puno golova je dao jednostavno jer je bio na pravom mestu, u pravo vreme. Ne znam o kojoj se ceni radi, ali pravi dzoker igrac za svaki veliki klub u Evropi.
Koliko bi bilo dobro da on dodje u Chelsea ne znam, vise zbog odnosa kluba i navijaca nego zbog igrackih kvaliteta.
Gomez je Ronaldinjo, za njega, što se tiče igre. Momak ne zna igrati lopte, ali je golgeter, što jest jest..

Ja inače ne bih volio da se dovede čisti špic, ali ako će dovodit nekoga, može to biti i ovaj. Svejedno mi. Ili on ili Cavani ili neko treći..
igrac koji ima dvije lijeve noge, a desnjak je :-O zali boze ga dovest
[url="http://www.youtube.com/watch?v=5vVD78fxnrU"]http://www.youtube.com/watch?v=5vVD78fxnrU[/url]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1345229759' post='71490']
Ako je Drogba Ferrari, Chicharito je bar solidna Mazda, a Lukaku je traktor sa pokvarenim akumulatorom. Toliko o tome.
[/quote]

Dubro još kad bi ti jednom bio objektivan dalo bi se raspravljat. Ako je Drogba Ferrari onda je Chicharito Zastava a Lukaku je trenutno u automehaničara na popravku ali za par sezona će bit Mečka. ;)
Ja sam protiv ovog dovođenja.
Po meni jedan solidan igrač, vrlo snalažljiv s odličnim osjećajem za gol, al često u ofsajdu(finale lige prvaka United-Barca), ne volim ga previše, al nemam ni ništa protiv da dođe.
Ja također nemam ništa protiv toga da dođe,po meni jedan dobar igrač.Ne volim ga ali mislim da bi bio dobro pojačanje,samo čisto sumnjam da će ga Manchester pustit u Chelsea.Iako bi,naravno,najbolje riješenje za napad bio Cavani ali od toga nema ništa.
iskreno ja nisam za dovođenje ovog ali imam veliki respekt prema njemu jer je dečko požrtvovan i veliki je radnik na terenu..jako je borben..takve igrače treba cijenit..
[quote name='VahaCFC' timestamp='1345361537' post='71842']
Teski kloc i nije potreban.
[b]Tip igraca Gomeza[/b],samo ceka loptu u petercu,neki otpadak i sl.
[/quote]

samo što je Gomez space shuttle za njega

nikad ovo malo govno ne bih uzeo
  • 2 godine kasnije...

Na ljeto se vraca s pozajmice iz Reala i najverovatnije ce ga Junajted prodat, mogao bi on kao treci napadac. Oce ga golovi u Premiershipu, jedan od najvecih Jokera SAF-a

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.