Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2012/13 = 3rd place

Istaknuti odgovori

[quote name='CFC1905' timestamp='1343207394' post='66888']
Ja očekujem napad na prvo mjesto, ako bude uspješan odlično, ako ne bude nek' budemo 2. ja zadovoljan. Ekipa će se uigrati jer nije došlo 10 nego 3 nova igrača i to se lako uklopi.
[/quote]

stari... promjenjen nam je skoro cijeli kostur ofenzivne linije chelsea... i ja vam velim... nema teoretske sanse da uzmemo 1 ili 2 mjesto... bit cemo 3 ili 4... a tamo sljedece sezone uz jos 1-2 pojacanja ako ce trebat pokrpat neku poziciju moci cemo racunat na borbu za 1 mjesto... ;)

ove sezone se treba okrenut kupovima... ;)
  • Odgovori 52
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Prva postava bi mogla izgledati ovako sto se tice napada i veze

Torke
Mata hazard ramiz
Lamp(Oscar) Mikel

Znaci nismo citavu ofanzivu promjenili? Torres je sve bolji i bolji a samo hazard se treba uklopiti a on je sjajan igrac i vjerujem da ce se kao i mata brzo uklopiti to nebi trebao biti problem onda. Pitanje je ocel marin igrati u prvih 11 jer se pokazao vrlo dobar al ne znam gdje da ga turim :D

]EDIT

Ko bi po vama trebao biti najbolji strijelac :D
[quote name='soxx' timestamp='1343216563' post='66946']
Ko bi po vama trebao biti najbolji strijelac :D
[/quote]
Mata il' Hazard :D
Za titulu se bore Celsi i Siti u to sam siguran, mozda i Junajted ako se pojaca, ali sa ovim timom sad, oni nemaju sta da traze... Ostali se bore za to cetvrto mesto koje vodi u LS... Od kad je klub preuzeo Abramovic, sve titule smo izgubili u utakmicama protiv malih ekipa, sa velikim ekipama nikad nismo imali problema, ovde naravno ne racunam predhodnu sezonu, kad su nas svi gazili, mislim na sezone pre prosle... Sto znaci ako budemo pobedjivali male ekipe titula je nasa 90 %...
[quote name='soxx' timestamp='1343147238' post='66705']
Pa jesmo imali i kome su slali lopte? Maloudi i sebicnom sturridgu. Dok ramiz je vecinu sezone igrao kao krilo a sad bi se mogao mozda i vratiti na staro mjesto..

Lamparda imamo i jos nekog ko ce ga mijenjat fali to je to. Oscar je valjda taj :)
[/quote]

Malouda ti je lani odigrao najmanje utakmica od kad je u momčadi Chelsea.Tj imao je najmanju minutažu zato ti ova primjedba ne stoji.
Da veza je bila sterilna kada bi imali loptu.To se pogotovo vidjelo u utakmicama u kojima je Chelsea morao graditi igru.
Chelsea je ove godine doveo trojicu igraca, koji imaju izuzetan talenat za kreativnost Marin, Hazard i Oscar. Videcemo kako je RDM zamislio taktiku, ali ocekujem da dvojica od njih budu u startnih 11. Sto ce bitno skinuti pritisak sa Mate koji ne moze sve sam, i Lampsa, koji jeste majstor, ali vise nema kondicije za aktivnih 90 minuta napadacke igre. Sustina je da je tim, u odnosu na proslu sezonu 300% kreativniji, da ima ko da poveze sredinu sa napadom.
Ako RDM uspe da uklopi 'Talijansku cvrstinu i disciplinu sa majstorima fudbalske igre koje imamo u svojim redovima, bice to orava kombinacija.

Ove sezone ocekujem:
Povratak u top 4 u PL(drugo mesto smatram kao realnost)
Nastavak dominacije u FA kupu
Trofej Svetskog fudbalskog prvenstva
Ni Atletico a posebno City nisu naivne ekipe, tako da bih bio zadovoljan jednim, od ponudjena dva trofeja. Pre ovaj Evropski, nego domaci. Ipak je po meni okrsaj pobednika dva najkvalitetnija fudbalska takmicenja u svetu, ako izuzmemo PL vazniji.
[quote name='soxx' timestamp='1343132468' post='66588']
Ima ko igrat kao CM u pm..
[b]Lamps, meireles, kazu oscar moze igrati,[/b] josh a i ramiz moze igrati to mu je prirodna pozicija... Lamps je siguran da valja al ne moze sve od ove trojice ce ga sigurno neko moci mijenjat.

Nesto ne vjerujem da bi ove sezone mogli osvojiti BPL nego mislim da cemo neki kup uzet i polufinale LP-a.

2,3 mjesto bi mi bilo dovoljno u ligi.
[/quote]
A MIKEL?! I ako vidim tog Oscara umjesto Josha na toj poziciji atentirat ću Abramovičev hotel
[quote name='Tinmar' timestamp='1343423339' post='67523']
A MIKEL?! I ako vidim tog Oscara umjesto Josha na toj poziciji atentirat ću Abramovičev hotel
[/quote]on je defanzivni vezni ;) Nebi ja zaboravio svog ljubimca.
[quote name='soxx' timestamp='1343429615' post='67565']
on je defanzivni vezni ;) Nebi ja zaboravio svog ljubimca.
[/quote]
ok onda, i bolje ti je :P
Sledeca sezona u PL preti da bude jedna od najjacih u poslednjih pa mozda i deceniju...
City vec ima extra tim, Plavci i Arsenal se kvalitetno pojacavaju, tu su uvek neugodni Tott'nam i Newcastle.. Jos samo United da pojaca svoje redove i imacemo paklenu bitku do poslednjeg kola.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344071431' post='68761']
Sledeca sezona u PL preti da bude jedna od najjacih u poslednjih pa mozda i deceniju...
City vec ima extra tim, Plavci i Arsenal se kvalitetno pojacavaju, tu su uvek neugodni Tott'nam i Newcastle.. Jos samo United da pojaca svoje redove i imacemo paklenu bitku do poslednjeg kola.
[/quote]

Nadajmo se da će bit tako i da ćemo mi izać ko pobjednici. :D
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304557_459823827391172_1238410427_n.jpg[/img]

Vidite, nismo jedinei :D
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344071431' post='68761']
[/quote]
Dobro,bice ekstra jaka ali ,po meni,nije to onaj nivo od pre nekoliko godina...
Arsenal i Liverpul su nikad slabiji,klize ka ,usudicu se da kazem,prosecnosti,pogotovo smradovi iz Liverpula.
Junajted nema tim kao ranije ali bice i dalje jak.
Mi,Celsi,smo takodje slabiji nego ranije,nosioci igre stare,najbolji napadac u istoriji kluba je napustio klub.
Siti je,pak,mnogo jaci nego ranije ,sto je i potvrdio osvajanje PL a ove sezone ce sigurno biti najveci favorit i za osvajanje PL i za 1/2 finale Lige Sampiona.

To je moj utisak.
[quote name='Batigol' timestamp='1344328723' post='69187']
Dobro,bice ekstra jaka ali ,po meni,nije to onaj nivo od pre nekoliko godina...
[b]Arsenal i Liverpul su nikad slabiji[/b],klize ka ,usudicu se da kazem,prosecnosti,pogotovo smradovi iz Liverpula.
Junajted nema tim kao ranije ali bice i dalje jak.
Mi,Celsi,smo takodje slabiji nego ranije,nosioci igre stare,najbolji napadac u istoriji kluba je napustio klub.
Siti je,pak,mnogo jaci nego ranije ,sto je i potvrdio osvajanje PL a ove sezone ce sigurno biti najveci favorit i za osvajanje PL i za 1/2 finale Lige Sampiona.

To je moj utisak.
[/quote]

Liverpool ne moze bit slabiji nego prosle sezone... a Arsenal... jel ti pratis transfere ovo ljeto?!? pa ako je Arsenal nikad slabiji s ovim pojacanjima... onda stvarno odricem se pracenja nogometa... jer ovo vise nema smisla... ocigledno da nemam pojma i da nisam uopce u toku...
Ja se bojim da cemo imati tezak pocetak sezone, trebace par kola da se ekipa uigra iako je RDM najavio da nece biti nekih radikalnih promjena. Samo strpljenja i vjera u RDM-a i boricemo se za titulu prvaka engleske :D/
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1344366705' post='69297']
Liverpool ne moze bit slabiji nego prosle sezone... a Arsenal... jel ti pratis transfere ovo ljeto?!? pa ako je Arsenal nikad slabiji s ovim pojacanjima... onda stvarno odricem se pracenja nogometa... jer ovo vise nema smisla... ocigledno da nemam pojma i da nisam uopce u toku...
[/quote]
Druze,na koja pojacanja Arsenala mislis?Na Kacorlu,Zirua i Podolskog?To je sve pod velikim,velikim znakom pitanja na sta ce liciti...PL je posebna i vrlo zahtevna.To su dobri igraci ali ni u ludilu nisu svetska klasa niti neka wow pojacanja,ali ajde,vreme ce pokazati...Arsenal ne moze iznad 4.mesta,ubedjen sam u to.Mnogo je dobrih igraca Arsenal izgubio prethodnih godina i po meni jeste ovo jedan od njihovih najslabijih timova u poslednjih 10 godina,samo je fora sto je Venger cudotvorac.Ok,stigli su kvalitetni igraci poput Artete ,Zervinja,Mertezakera ili Cembrlena ali tanko je to za ozbiljnu pricu PL...To i pokazuju njihovi rezultati,gde ne mogu da prismrde trofeju,bilo kom,Van Persi je po najavama na izlaznim vratima i ako on ode,to je kanal u najavi.
Liverpul je smesan i nikad ali nikad gori,sad da li ce biti bolji nego prosle sezone-to ne znam,ali ako bude nesto bolji,bice to zanemarljivo...

Uostalom,videcemo...
Moja prognoza je da ce se Siti i Plavci boriti za titulu...Ostalima ne dajem sanse,cak i Fergusona potcenjujem sa sve povratnikom Vidarom.
[quote name='Batigol' timestamp='1344381562' post='69341']
Druze,na koja pojacanja Arsenala mislis?Na Kacorlu,Zirua i Podolskog?To je sve pod velikim,velikim znakom pitanja na sta ce liciti...PL je posebna i vrlo zahtevna.To su dobri igraci ali ni u ludilu nisu svetska klasa niti neka wow pojacanja,ali ajde,vreme ce pokazati...Arsenal ne moze iznad 4.mesta,ubedjen sam u to.Mnogo je dobrih igraca Arsenal izgubio prethodnih godina i po meni jeste ovo jedan od njihovih najslabijih timova u poslednjih 10 godina,samo je fora sto je Venger cudotvorac.Ok,stigli su kvalitetni igraci poput Artete ,Zervinja,Mertezakera ili Cembrlena ali tanko je to za ozbiljnu pricu PL...To i pokazuju njihovi rezultati,gde ne mogu da prismrde trofeju,bilo kom,Van Persi je po najavama na izlaznim vratima i ako on ode,to je kanal u najavi.
Liverpul je smesan i nikad ali nikad gori,sad da li ce biti bolji nego prosle sezone-to ne znam,ali ako bude nesto bolji,bice to zanemarljivo...

Uostalom,videcemo...
Moja prognoza je da ce se Siti i Plavci boriti za titulu...Ostalima ne dajem sanse,cak i Fergusona potcenjujem sa sve povratnikom Vidarom.
[/quote]

Moram da priznam da ima neke "istine" u tome da je Arsenal "slabiji",oni koji su pratili Čelzi i pre Romanove ere znaju kakav je tim imao Arsenal, tako da Arteta,Žervinjo i Mertezaker izgledaju smešno. Smatram da kolega Batigol nije mislio bukvalno kad je napisao da su nikad slabiji,čini mi se da je Venger malo izgubio "kontrolu",dolaskom bogatih investitora u druge klubove Arsenal je ozbiljno uzdrman što je dovelo i do gubitka najboljih igrača,ne verujem da bi iz Arsenala otišli Anri i Fabregas da su imali bar neku šansu da se bore za titulu. Roman je promenio pravila igra te nije ni čudo da se Venger gubi u poslednje vreme,mada i nije imao mnogo sreće,nikako da ubode pravo pojačanje a novac koji je trošio nije bio baš mali.

Ono što je sigurno da ću navijati za Čelzi,naravno ali što je još sigurnije,navijaću protiv Man Utd,što se prvi put desilo od kada pratim PL
Teško da ćemo bit prvaci.3. mjesto je realno.Ne djeluje mi RDM kao trener na duži staž a ni ekipa nije pojačana kvalitetno.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.