Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2012/13 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 52
  • Pregledi 5,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Chelsea će bit jak ove sezone, jedva čekam da počne, uz oba Manchestera i mislim da bi i Arsenal ove sezone mogao bit opasniji, Liverpool mislim da oće malo bolje al ništa značajno, Tottenham bi mogao napravit nešto pozitivni, za Newcastle ne vjerujem da će im se ponovit onako dobra sezona...
Jako me veseli gledanje Southamptona i West Hama, oboma želim ostanak u ligi, i bit će zanimljivo gledat Wigan :)

Mislim da ispadaju WBA i Swansea i još možda Norwich ili Reading..... eto nagađam :)
Još nije završio prijelazni rok pa kad to završi bit će malo jasnije tko će kotirat za koju poziciju :)
Al definitivno nas čeka jedna uzbudljiva sezona, jedva čekam :)
  • Autor
Ja jedva cekan okrsaj izmedu nas i Man.City,Man.Utd ako bude medu prva 4 bit ce dobro :-
Dam se kladiti da će Chelsea, United i City dijeliti prve 3 pozicije. Tko će zauzeti koju, Bog samo zna. Naravno moja je želja da mi budemo na vrhu, ali daleko je još do toga.

19.8. čini mi se otvaramo protiv Wigana, can't wait!!
Glasao sam za trece mesto,ne zato sto mislim da su City i United bolji od nas,nego sto mislim da necemo moci da pobedjujemo u kontinuitetu iz kola u kolo.Ne treba zaboraviti da igramo za mnogo trofeja ove godine,tako da ne bi bio smak sveta ako i ne osvojimo PL.Ja bih bio zadovoljan i plasmanom u LS ove godine(uz osvojen superkup Evrope,svetsko klupsko prvenstvo i polufinale LS),ali za dogodine napad na prvo mesto.
A evo sta kaze i Bane za sledecu sezonu:
[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/ivanovic-za-mene-je-junajted-uvek-prvi-favorit-87960.html"]http://www.sportske....orit-87960.html[/url]
sad je problem što City ima već uigranu momčad, a mi smo tek sad nakupovali tonu igrača, možda će trebati vremena da se to uigra...ali ako ove sezone još nećemo u borbu za naslov, sigurno ćemo sljedeće...

onda nam neće bit ravnih, jer kad se ove mašine uigraju kako treba, samo nebo će nam bit granica
ocekujem uspjesnu sezonu...bez onoliko turbulencija kao prosle sezone...da nam se ustele novi igraci..i aBd da osvojimo Premiership.
Ma kakva tona igraca. Marin Hazard Oscar. KDB ce na posudbu il nece ni igrat uopste.. Uklopit ce se ova trojka nekako.. City je citavu ekipu promjenio i osvojio.
[quote name='soxx' timestamp='1343043057' post='66275']
Ma kakva tona igraca. Marin Hazard Oscar. KDB ce na posudbu il nece ni igrat uopste.. Uklopit ce se ova trojka nekako.. City je citavu ekipu promjenio i osvojio.
[/quote]

prvu sezonu su osvojili samo FA kup, tek drugu prvenstvo

a očekuj još neka pojačanja u našoj ekipi
Ocekujem nekog od ove trojke City,United,Chelsea na tronu Engleske.
Zatim Newcastle kao 4.Arsenalu dajem dobre sanse al' za Europa ligu.Liverpool standardno ocekuje puno na pocetku sezone a uvijek zavrse 7-8.Ponovo ocekujem Everton ispred Liverpoola.Spursi bi trebali voditi bitku sa Newcastleom za 4 mjesto.
Sto se tice dna tabele mislim da ce dva od tri novajlija ispasti.Licno bi volio da West Ham ostane.Dakle,Southampton,Reading i treceg ne znam.
  • Autor
Ja osobno mislin da je RDM već napravio odlićan posao a sezona još nije ni poćela.Vidi se da ih trenira osoba koja poznaje Chelsea,svi su nasmijani,veseli,igraju dobro,imaju ideja,pojačanja su se pokazala zasad punim pogotkom.Još je pitanje hoće li doć Hulk,spominje se neki dogovor nakon Olimpijskih igara,spominje se i Modrić iako mislin da za njega,dok je Lampard još tu,nebi bilo ni mjesta.Sezona će bit dobra,imamo lagan raspored u prvih nekoliko kola i ocekujen svih 15 bodova u prvih 5 kola.Na kraju,ocekujem nas barem u polufinalu LP-a i naravno na prvom mjestu Premier lige

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4][left]
[center][img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00778/Chelsea_280x280_778939a.jpg[/img]
[left]

[size=2][b]
[size=4]

[b] CHELSEA fixtures for the 2012/13 Premier League season:[/b]
[/size]
[size=4]

[b]August[/b]
18 Wigan (A)
25 Newcastle (H)
[b]September[/b]
1 Reading (H)
15 QPR (A)
22 Stoke (H)
29 Arsenal (A)[/size][/b][/size][/left][/center][/left][/size][/font][/color]
očekujem da prve 3 pozicije dele arsenal,chelsea i man united. sad ko će biti koji teško je reći, mada nama dajem najviše šanse, pa arsenalu pa manu
Pohvale za temu .
Mislim da bi mogli biti 1. City ima veliki broj odlicnih igraca ali imaju loseg trenera . United nema pretjerano jak sastav ali imaju SAF . Arsenal se dosta pojacao ali ne ocekujem da ce se boriti za prava 3 mjesta . Totenham bi mogao biti rame uz rame s Arsenalom ako ostane Modric.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343104564' post='66509']
ako ne dovedemo CM-a ne gine nam[b] 4+ pozicija u BPL[/b]...
[/quote]
nemoj baljezgati gluposti.
1.Chelsea
2.Man City
3.Man Utd
4.Totenham ili Arsenal
18.WBA
19.Norwich (otisao im trener Poul Lambert)
20.Southampton
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343104564' post='66509']
ako ne dovedemo CM-a ne gine nam 4+ pozicija u BPL...
[/quote]Ima ko igrat kao CM u pm..
Lamps, meireles, kazu oscar moze igrati, josh a i ramiz moze igrati to mu je prirodna pozicija... Lamps je siguran da valja al ne moze sve od ove trojice ce ga sigurno neko moci mijenjat.

Nesto ne vjerujem da bi ove sezone mogli osvojiti BPL nego mislim da cemo neki kup uzet i polufinale LP-a.

2,3 mjesto bi mi bilo dovoljno u ligi.
[quote name='soxx' timestamp='1343132468' post='66588']
Ima ko igrat kao CM u pm..
Lamps, meireles, kazu oscar moze igrati, josh a i ramiz moze igrati to mu je prirodna pozicija... Lamps je siguran da valja al ne moze sve od ove trojice ce ga sigurno neko moci mijenjat.

Nesto ne vjerujem da bi ove sezone mogli osvojiti BPL nego mislim da cemo [b]neki kup[/b] uzet i polufinale LP-a.

[/quote]
jbt imamo dva superkupa + dva engleska kupa+ svjetski kup
[quote name='soxx' timestamp='1343132468' post='66588']
Ima ko igrat kao CM u pm..

Nesto ne vjerujem da bi ove sezone mogli osvojiti BPL nego mislim da cemo neki kup uzet i polufinale LP-a.

[/quote]

imali smo i prosle sezone Meirelesa, Lampsa, Josha, Ramiz-a pa smo bili u vezi ocaj, ocaja.. nedo Bog da mi se za zivota vise ikad ponovila takva ocajna igra Chelsea u srednjem redu... ali vidjet cemo...

posto smo sada dobili pojacanja koja mogu dic nasu igru na visi nivo fali nam jos samo ta karika... ali kao sto sam rekao vidjet cemo kakve zamisli ima RDM i tko ce di igrat... ;) ali kako bilo da bilo... ne mozemo ocekivat odma prvu sezonu nekakve BOOOOOOM rezultate... medju prvih 4 da smo ja bi bio zadovoljan... a tamo druge sezone krecemo na tron... ;)
Pa jesmo imali i kome su slali lopte? Maloudi i sebicnom sturridgu. Dok ramiz je vecinu sezone igrao kao krilo a sad bi se mogao mozda i vratiti na staro mjesto..

Lamparda imamo i jos nekog ko ce ga mijenjat fali to je to. Oscar je valjda taj :)
[quote name='soxx' timestamp='1343147238' post='66705']
Pa jesmo imali i kome su slali lopte? Maloudi i sebicnom sturridgu. Dok ramiz je vecinu sezone igrao kao krilo a sad bi se mogao mozda i vratiti na staro mjesto..

Lamparda imamo i jos nekog ko ce ga mijenjat fali to je to. Oscar je valjda taj :)
[/quote]

u nekim vaznijim utakmicima veza je bila toliko dobra da lopta nije mogla prec centar a kamoli doc do krila... a to kaj se ramiza tice... on je tek zadnja 2 mjeseca odigra na poziciji krilnog a ne vecinu sezone...
Ja očekujem napad na prvo mjesto, ako bude uspješan odlično, ako ne bude nek' budemo 2. ja zadovoljan. Ekipa će se uigrati jer nije došlo 10 nego 3 nova igrača i to se lako uklopi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.