Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Senad Lulić (Bosna i Hercegovina, 1986)

Istaknuti odgovori

[quote name='antonius luiz' timestamp='1353934152' post='91193']
Hm, neznam sta da kazem na ovaj transfer, Ok je on meni igrac, ali mislim da trebamo dovesti nekoga [b]kalibra kao sto je Cole.[/b]
[/quote]

dje ćeš to naći bogati? ;)
U slaboj je formi ove sezone, povrede ga malo zajebale.. A i iskreno, nije on baš za beka, jer je u odbrani otprilike kao Bosingwa.

Neka njega u Laziu.
Prosjecan igrac ljudi, nismo mi neki prosjecan klub da nam trebaju ovakvi igraci..cc
Pogledajte par utakmica Lacija pa onda recite da je prosječan! On je lijevi bek trenutno najsličniji tip igrača Cole-u, jednako radi i za odbranu a i za ofenzivu! I ja sam zato da se da šansa Bertrandu,ali nemožemo ostati samo sa njim za tu poziciju lijevog beka
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353958892' post='91287']
Pogledajte par utakmica Lacija pa onda recite da je prosječan! On je lijevi bek trenutno najsličniji tip igrača Cole-u, [b]jednako radi i za odbranu a i za ofenzivu[/b]! I ja sam zato da se da šansa Bertrandu,ali nemožemo ostati samo sa njim za tu poziciju lijevog beka
[/quote]

E jbg sad.. Znaš dobro da je Lula, slab nazad i da ni blizu nije Coleu, što se toga tiče. Dok za naprijed, tu se slažem, da je odličan. Ipak je on većinu karijere igrao kao krilo.
Igrača koji je igrao kao krilo da stavimo na poziciju levog beka, a levog beka (Bertranda) da forsiramo na krilu.
Odlična ideja, sviđa mi se.
[quote name='how yes no' timestamp='1353961350' post='91300']

E jbg sad.. Znaš dobro da je Lula, slab nazad i da ni blizu nije Coleu, što se toga tiče. Dok za naprijed, tu se slažem, da je odličan. Ipak je on većinu karijere igrao kao krilo.
[/quote] Nađi mi ti jednog realnog koji bi se mogao dovesti, ispod 30 godina, da je ofenzivni lijevi bek, i da već ima iskustva u tzv.ligama petice

[quote name='Igi' timestamp='1353963998' post='91319']
Igrača koji je igrao kao krilo da stavimo na poziciju levog beka, a levog beka (Bertranda) da forsiramo na krilu.
Odlična ideja, sviđa mi se.
[/quote] Kao što si i sam napisao 'igrao', dok je još bio u Švici! U Laciju evo već drugu sezenu igra uspješno lijevog beka :)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353964708' post='91323']
Nađi mi ti jednog realnog koji bi se mogao dovesti, ispod 30 godina, da je ofenzivni lijevi bek, i da već ima iskustva u tzv.ligama petice

[/quote]Aleksandar Kolarov po meni sjajan i u dobrani i u napadu sličan Banetu sa razornim šutom i sjajnim centaršutom naravno Panjćini to ne vidi i ostavlja čovjeka na klupi tako da bi po meni transfer Kolarova bio odličan taman bi neki mladi lijevi bek mogao da stasa dok Kolarov uđe u pozne igračke godine.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353966504' post='91335']
Aleksandar Kolarov po meni sjajan i u dobrani i u napadu sličan Banetu sa razornim šutom i sjajnim centaršutom naravno Panjćini to ne vidi i ostavlja čovjeka na klupi tako da bi po meni transfer Kolarova bio odličan taman bi neki mladi lijevi bek mogao da stasa dok Kolarov uđe u pozne igračke godine.
[/quote] Druže moj napisao sam 'igrača kojeg bi realno mogli dovesti' Nemisliš valjda da bi Shity ili Panjčini pristali na to da nas ojačaju Kolarovom? On je igračina,njegova ljevica vrijedi zlata i to polako i Panjčini shvata, jučer je igrao protiv nas od početka :)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353974322' post='91387']
Druže moj napisao sam 'igrača kojeg bi realno mogli dovesti' Nemisliš valjda da bi Shity ili Panjčini pristali na to da nas ojačaju Kolarovom? On je igračina,njegova ljevica vrijedi zlata i to polako i Panjčini shvata, jučer je igrao protiv nas od početka :)
[/quote]Da ali isto tako se spominjao njegov odlazak jer momak hoće da igra a ne da bude zamjena Clichy-u.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1353964708' post='91323']
[b]Nađi mi ti jednog realnog koji bi se mogao dovesti, ispod 30 godina, da je ofenzivni lijevi bek, i da već ima iskustva u tzv.ligama petice[/b]

Kao što si i sam napisao 'igrao', dok je još bio u Švici! [b]U Laciju evo već drugu sezenu igra uspješno lijevog beka[/b] :)
[/quote]

1. Istina, kvalitetnog lijevog beka, a kojeg možeš dovesti je preteško naći. Ali ne treba ni dovoditi sad beka koji je dobar samo u jednom pravcu, a to je naš Lulić. Bez kakve zeze, Bertrand je kompletniji, usudio bih se reć kvalitetniji bek od Lule. Dok kad je Senad na krilo, to je već druga priča.

2. U Laziu on igra sve i svašta. Kod Reje je igrao ponekad na beku, ali najčešće je bio lijevo krilo ili lijevi vezni. Trenutno kod Petkovića igra na beku, ali pogledaj mu minutažu ove sezone. I ono kad igra, bgm mršavo odigra.
Pala mu je forma opasno, mogao si to vidit i u reprezentaciji.
Ovoj temi se ubjedljivo najvise iskidam od smijeha.
Lulic je ove sezone slabiji nego prosle.. Lijepo bi bilo imati bosanca u ekipi za koju navijam ali ne znam jel on taj pravi.. Nikad se ne zna.. Mozda kad bi dosao pokaze se kvalitetnim.. I ivanovic nije bio igracina kad je poceu u celziju a gledajte ga sad
[quote name='Kalouda' timestamp='1354041656' post='91514']
Ma, ne znam.

Volio bih da se Bertnard učvrsti na levom beku, uz rotaciju sa PVA.
[/quote]
Bilo bi to najbolje, ali očito klub smatra da mu treba jedna jača konkurencija. Po meni bi najbolje bilo da Ash dobije taj novi jednogodišnji ugovor, a da ovaj problem rješavamo onog tamo ljeta, a ne sljedećeg.
[s][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/glavni-skaut-chelseaja-veceras-gleda-lulica/92792"]http://sportsport.ba...da-lulica/92792[/url][/s]

EDIT: Nema ga uopste u sastavu, ni na klupi.
[quote name='Elao' timestamp='1354045153' post='91533']
[s][url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/glavni-skaut-chelseaja-veceras-gleda-lulica/92792"]http://sportsport.ba...da-lulica/92792[/url][/s]

EDIT: Nema ga uopste u sastavu, ni na klupi.
[/quote] rekoh da ću se povući sa ove teme,ali ipak nemogu da ne napišem da je bio na klupi i da je unišao u 80 oj minuti ;)
http://www1.skysports.com/football/news/11661/8293882

[i]Senad Lulic's agent has insisted he is not in talks with any club regarding a move for the midfielder and says his client is happy at Lazio.[/i]
  • 1 godina kasnije...

http://chelseabalkan.com/201403132830/vijesti/transferi/chelsea-bi-na-ljeto-mogao-krenuti-po-lulica.html

Iskreno, vijest je za nabijanje klikova, ko sto vidim na linku nicega konkretnoga, pored toga mislim da nema kvalitet za nas al ja sam ipak bosanac i smijem to reci.

Nacionalisti sutite i ocekujte Lulu.

• Adi mijenja naslov u Senad Lulić (Bosna i Hercegovina, 1986)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.