11. juli 2012.14 god. comment_63873 [img]http://fanovi-reprezentacije.com/wp-content/uploads/2012/05/august2011_senad_lulic_545035193.jpg[/img] Bosansko-hercegova�ki reprezentativac, povezuje se Chelseaom zbog svojih sjajnih igara u Laziu. Prema transfermarktu njegova vrijednost je 7.500.000 €, iako je nedavno Lazio odbio ponudu od 15.000.000 € za ovog igraca. http://www.youtube.com/watch?v=kCmAjbTSTOg Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63874 Ja kao bosanac bi mu predlozio da ostane gdje i jest.. Ovdje bi mogao uci u rotaciju sa Cole-om a betrand nebi onda dobijao priliku dobru a uz to moze igrati i krilo a krila imamo uz to ce dovesti jos jednog vjerovatno osim ako misle da ce to Lulic biti.. U laziu je jedan od glavnih igraca i nista mu ne fali tamo :) Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63875 nama fali igrac na desnoj strani a nasi kupuju samo igrace koji igraju lijevo , ne kontam Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63877 Odakle informacije o interesovanju za njega ? Pretrazio sam net i nista nisam nasao... Prijavi
11. juli 2012.14 god. Autor comment_63878 [quote name='Whisper#2' timestamp='1342019404' post='63877'] Odakle informacije o interesovanju za njega ? Pretrazio sam net i nista nisam nasao... [/quote] http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/11/football-transfer-rumours-liverpool-arsenal?INTCMP=SRCH Predzadnji pasus. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63881 I na beku i u vezi imamo igraÄe za njegovu poziciju. Problem je Å¡to on igra po lijevoj strani, ne po desnoj, gdje nama treba igraÄa. ÄŒisto sumnjam da će ove priÄe otići dalje od novinskih napisa. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63883 ma i novine svaÅ¡ta piÅ¡u, stvarno mi nije jasno Å¡to će nam ovaj igraÄ, potpuno nepotreban na poziciji koju igra... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63891 bolje da ostane u Laziu tamo igra u prvoj postavi dok bi kod nas igrao svakih 5 utakmica.... Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63902 Lula mi je veoma drag (a i kako nebi, pa Bosanac je ), ali on igra na lijevom krilu te ponekad lijevom beku, tako da ni on nam nije potreban, iako je vrlo dobar. Neka njega u Laziu, nek ga zdravlje služi i bude nam dostupan za repku, a Chelseaju ne trebaju lijeva krila te bekovi InaÄe, nadam se da neće sad krenuti omalovažavanje Lulića, kako to inaÄe zna biti s bosanskim igraÄima. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63909 Da je desni bocni il' krilni pa moglo bi se raspravljat'.Ovako nam nije potreban. Odlican igrac i mislim da bi se trebao okusati u nekom jacem klubu. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63915 A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :) @how yes no samo bolid moze omalovazati kvalitete ovog majstora, jer kvalitetom itekako vec sad moze igrati u Chelsea ali pored Colea te dosta lijevih krila i zato jer pored njega Bertrand ne bi vidio terena ne bih ga u Chelsea. Neka on nastavi rasturati u Laziu gdje ce biti uvjek standardan i jedan od kljucnih igraca pa ce se i prodati negdje vec, mada i ne mora iz Lazia nigdje, dobar klub, ima primanja dobra, igra u evropskim takmicenjima i moze postati legenda tog kluba. Prijavi
11. juli 2012.14 god. comment_63930 [quote name='Elao' timestamp='1342032154' post='63915'] A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :) @how yes no samo bolid moze omalovazati kvalitete ovog majstora, jer kvalitetom itekako vec sad moze igrati u Chelsea ali pored Colea te dosta lijevih krila i zato jer pored njega Bertrand ne bi vidio terena ne bih ga u Chelsea. Neka on nastavi rasturati u Laziu gdje ce biti uvjek standardan i jedan od kljucnih igraca pa ce se i prodati negdje vec, mada i ne mora iz Lazia nigdje, dobar klub, ima primanja dobra, igra u evropskim takmicenjima i moze postati legenda tog kluba. [/quote] Potpis ! Uz dodatak, da kad neki znaju Džeku omalovažavati, govorit kako je prosjek, onda nema dalje.. Nebi iznenadilo da neko po Luliću još gore pljjuje Prijavi
12. juli 2012.14 god. Autor comment_63996 [quote name='Elao' timestamp='1342032154' post='63915'] [b]A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :)[/b] @how yes no samo bolid moze omalovazati kvalitete ovog majstora, jer kvalitetom itekako vec sad moze igrati u Chelsea ali pored Colea te dosta lijevih krila i zato jer pored njega Bertrand ne bi vidio terena ne bih ga u Chelsea. Neka on nastavi rasturati u Laziu gdje ce biti uvjek standardan i jedan od kljucnih igraca pa ce se i prodati negdje vec, mada i ne mora iz Lazia nigdje, dobar klub, ima primanja dobra, igra u evropskim takmicenjima i moze postati legenda tog kluba. [/quote] Pa fino pise transferi i glasine . Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83546 jutros je sportsport.ba objavio novu vijest o interesu Di Mattea za Lulica i da je spreman ponuditi do 20 mil eur. Samo koliko je istinita ova vijest to ptice znaju,jer ni na jednom engleskom tabloidu je nisam nasao. mora da je sportsport.ba uvukao nekog spijuna u kancelariju Di mattea pa su tako saznali da hoce Lulica [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-matteo-za-lulica-spreman-ponuditi-oko-20-miliona-eura/89786"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-matteo-za-lulica-spreman-ponuditi-oko-20-miliona-eura/89786[/url] mislim ako bi se situacija oko novog ugovora za Cole-a zavrsila u najgorem scenariju a to je da Cole napusti Chelsea, Lulic bi bio idealna zamjena s obzirom da bi na poziciji lijevog beka jos samo imali Bertranda. Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83579 Jedino je Mirror od Engleza objavio da ga naÅ¡i skauti prate, i to u par redova. Ovi se odmah uhvatili toga, pa poÄeli izmiÅ¡ljati svoje. Nadam se da će Ash potpisati. Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83582 Cifra od 20 miliona, koja se vrti po internetu je preterivanje nad preterivanjem.... Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83584 Bez obzira na cjenu nisam baš za njegovo dovođenje... Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83589 to ste ga vi izmislili "mogući transfer" jer želite Bosanca u ekipa priznajte.. Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83591 [quote name='razbijach' timestamp='1350329078' post='83589'] to ste ga vi izmislili "mogući transfer" jer želite Bosanca u ekipa priznajte.. [/quote] Ja ne zelim, nema niko od Bosanaca mjesta u timu Chelsea. Prijavi
15. oktobar 2012.13 god. comment_83595 [quote name='Whisper#2' timestamp='1350323463' post='83582'] Cifra od 20 miliona, koja se vrti po internetu je preterivanje nad preterivanjem.... [/quote] ProÅ¡le sezone u Januaru, Lazio odbio 15 milki od Bayerna ili Milana, nisam siguran. Pa ti gledaj. InaÄe, iako je odliÄan igraÄ , ne bih ga u Chelsea zbog repke. U Laziu igra svaku tekmu, dok kod nas, vjerovatno nebi. Mada, ko zna.. Prijavi
17. oktobar 2012.13 god. comment_83766 [quote name='razbijach' timestamp='1350329078' post='83589'] to ste ga vi izmislili "mogući transfer" jer želite Bosanca u ekipa priznajte.. [/quote] Ja njega nebi,iako je majstor imamo Ryana kojeg treba razvijati, jedinog Bosanca kojeg bi želio vidjet u CFC-u je naš mali Mirke,možda i Begović :) Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91174 http://sportsport.ba/ino_fudbal/lulic-je-od-januara-na-stamford-bridgeu/92694 Jbo ga Lulic, da ga jebo.. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91178 Moze Lulic, nisam bio za njega u slucaju da Cole ostane zbog vjerovatnog manjka minutaze Bertranda ali posto Cole napusta klub onda sam itekako za Lulica, sjajan za rotacije sa Bertrandom. Prijavi
26. novembar 2012.13 god. comment_91193 Hm, neznam sta da kazem na ovaj transfer, Ok je on meni igrac, ali mislim da trebamo dovesti nekoga kalibra kao sto je Cole. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.