Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Senad Lulić (Bosna i Hercegovina, 1986)

Istaknuti odgovori

[img]http://fanovi-reprezentacije.com/wp-content/uploads/2012/05/august2011_senad_lulic_545035193.jpg[/img]

Bosansko-hercegova�ki reprezentativac, povezuje se Chelseaom zbog svojih sjajnih igara u Laziu.
Prema transfermarktu njegova vrijednost je 7.500.000 €, iako je nedavno Lazio odbio ponudu od 15.000.000 € za ovog igraca.

http://www.youtube.com/watch?v=kCmAjbTSTOg

Ja kao bosanac bi mu predlozio da ostane gdje i jest.. Ovdje bi mogao uci u rotaciju sa Cole-om a betrand nebi onda dobijao priliku dobru a uz to moze igrati i krilo a krila imamo uz to ce dovesti jos jednog vjerovatno osim ako misle da ce to Lulic biti..

U laziu je jedan od glavnih igraca i nista mu ne fali tamo :)
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342019404' post='63877']
Odakle informacije o interesovanju za njega ?

Pretrazio sam net i nista nisam nasao...
[/quote]
http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/11/football-transfer-rumours-liverpool-arsenal?INTCMP=SRCH

Predzadnji pasus.
I na beku i u vezi imamo igrače za njegovu poziciju. Problem je što on igra po lijevoj strani, ne po desnoj, gdje nama treba igrača. Čisto sumnjam da će ove priče otići dalje od novinskih napisa.
Lula mi je veoma drag (a i kako nebi, pa Bosanac je ;) ), ali on igra na lijevom krilu te ponekad lijevom beku, tako da ni on nam nije potreban, iako je vrlo dobar.

Neka njega u Laziu, nek ga zdravlje služi i bude nam dostupan za repku, a Chelseaju ne trebaju lijeva krila te bekovi ;)

Inače, nadam se da neće sad krenuti omalovažavanje Lulića, kako to inače zna biti s bosanskim igračima.
Da je desni bocni il' krilni pa moglo bi se raspravljat'.Ovako nam nije potreban.
Odlican igrac i mislim da bi se trebao okusati u nekom jacem klubu.
A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :)

@how yes no samo bolid moze omalovazati kvalitete ovog majstora, jer kvalitetom itekako vec sad moze igrati u Chelsea ali pored Colea te dosta lijevih krila i zato jer pored njega Bertrand ne bi vidio terena ne bih ga u Chelsea. Neka on nastavi rasturati u Laziu gdje ce biti uvjek standardan i jedan od kljucnih igraca pa ce se i prodati negdje vec, mada i ne mora iz Lazia nigdje, dobar klub, ima primanja dobra, igra u evropskim takmicenjima i moze postati legenda tog kluba.
[quote name='Elao' timestamp='1342032154' post='63915']
A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :)

@how yes no samo bolid moze omalovazati kvalitete ovog majstora, jer kvalitetom itekako vec sad moze igrati u Chelsea ali pored Colea te dosta lijevih krila i zato jer pored njega Bertrand ne bi vidio terena ne bih ga u Chelsea. Neka on nastavi rasturati u Laziu gdje ce biti uvjek standardan i jedan od kljucnih igraca pa ce se i prodati negdje vec, mada i ne mora iz Lazia nigdje, dobar klub, ima primanja dobra, igra u evropskim takmicenjima i moze postati legenda tog kluba.
[/quote]

Potpis !

Uz dodatak, da kad neki znaju Džeku omalovažavati, govorit kako je prosjek, onda nema dalje.. Nebi iznenadilo da neko po Luliću još gore pljjuje ;)
  • Autor
[quote name='Elao' timestamp='1342032154' post='63915']
[b]A sto sam znao da ce odma neko otvoriti temu o Lulicu iako je objavljena jedna jedina vijest o interesovanju a i to je upitno :)[/b]

[/quote]
Pa fino pise transferi i glasine :D.
  • 3 mjeseca kasnije...
jutros je sportsport.ba objavio novu vijest o interesu Di Mattea za Lulica i da je spreman ponuditi do 20 mil eur. Samo koliko je istinita ova vijest to ptice znaju,jer ni na jednom engleskom tabloidu je nisam nasao.
mora da je sportsport.ba uvukao nekog spijuna u kancelariju Di mattea pa su tako saznali da hoce Lulica 8-| ;)
[url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-matteo-za-lulica-spreman-ponuditi-oko-20-miliona-eura/89786"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/di-matteo-za-lulica-spreman-ponuditi-oko-20-miliona-eura/89786[/url]

mislim ako bi se situacija oko novog ugovora za Cole-a zavrsila u najgorem scenariju a to je da Cole napusti Chelsea, Lulic bi bio idealna zamjena s obzirom da bi na poziciji lijevog beka jos samo imali Bertranda.
Jedino je Mirror od Engleza objavio da ga naši skauti prate, i to u par redova. Ovi se odmah uhvatili toga, pa počeli izmišljati svoje. Nadam se da će Ash potpisati.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1350323463' post='83582']
Cifra od 20 miliona, koja se vrti po internetu je preterivanje nad preterivanjem....
[/quote]

Prošle sezone u Januaru, Lazio odbio 15 milki od Bayerna ili Milana, nisam siguran. Pa ti gledaj.

Inače, iako je odličan igrač , ne bih ga u Chelsea zbog repke. U Laziu igra svaku tekmu, dok kod nas, vjerovatno nebi. Mada, ko zna..
[quote name='razbijach' timestamp='1350329078' post='83589']
to ste ga vi izmislili "mogući transfer" jer želite Bosanca u ekipa priznajte.. :D
[/quote]
Ja njega nebi,iako je majstor imamo Ryana kojeg treba razvijati, jedinog Bosanca kojeg bi želio vidjet u CFC-u je naš mali Mirke,možda i Begović :)
  • 1 mjesec kasnije...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lulic-je-od-januara-na-stamford-bridgeu/92694

Jbo ga Lulic, da ga jebo..
Moze Lulic, nisam bio za njega u slucaju da Cole ostane zbog vjerovatnog manjka minutaze Bertranda ali posto Cole napusta klub onda sam itekako za Lulica, sjajan za rotacije sa Bertrandom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.