23. juni 2012.14 god. comment_60698 Ja sam zadovoljan ako Torres da go , a za drugo mi je apsolutno svejedno . Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60700 I da, Italijani prolaze Engleze lakse nego sto ce mnogi pomisliti Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60705 danas će Balotelli zabiti ili dobiti crveni nešto mora od toga Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60716 Nadam se dobroj utakmici i da Torres ili Mata uđenu koji gol Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60720 [quote name='diablo_bih' timestamp='1340462871' post='60717'] Halo, ne igra danas engleska - italija !!! [/quote] To si na mene mislio a? E pa uranio si dobro. Procitaj moj post ponovo, pa i one ispod njega i onda razmisli malo Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60741 I opet si se zajebao diablo [quote name='Elao' timestamp='1340441855' post='60657'] Veceras nas sigurno ocekuje spektakl, svejedno mi je ko prolazi, ja znam da Njemacka osvaja [/quote] a ovo za Italijane sam napisao btw mislim da veceras nece Torres poceti. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60748 opet Spanija u napadu sa veznim igracima volio bi da ispadnu jebes pare,nemora bas Tores pocet more i Lorente i Negredo kad vidim onog Busketsa u pocetnoj ogade mi se Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60751 A jbte formacija ovakva, pa stavi Llorentea, lik ubica, rasturio proslu sezonu a ni minute ne dobi, abd ispadnu veceras... Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60764 moram reci zasluzen prolazak Spanije u polufinale utakmica nije bila nesto posebno zanimljiva najlosija od svih u cetvrtfinalu,Benzema je katastrofalan bio kao i vecina francuza,Malouda takoder veoma los,sjajan prodor Albe i lijep centarsut za Alonsa slavljenika,neznam sto Delbosque stavlja Fabregasa prije Toresa nije nista pokazao Fabregas dao dva gola kao i Tores,najvise mi je isao na zivce Silva koji se zavlaci i drzi loptu ko da je rijesen mec,pohvalio bi sudca Ricolia koji je odlicno sudio,penal je bio cist i bice zanimljiv mec kao sto kaze Velid Spaho komsija sa pirinejskog poluostrva Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60774 Francuzi razocarali , pa oni prilike nisu imali . Spanija nije bila na svom nivou ali odigrali su dovoljno dobro da prodju dalje . Mogao je i Torres pucati penal da se izjednaci sa ostalim strijelcima . Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60782 ne podnosim ih ni ja vise grcka je atraktivna za cigancice. franuska jadi jadni VAMOS PORTUGAL Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60801 Koja katastrofa od tekme. I nešto kažu za Grke, kako igraju najdosadniji fudbal ili tako nešto. Pa ne može igrati dosadnije od ovih Španaca, da ga yebeš.. Fuj.. Jedva čekam da ih Nijemci uhvate u svoje kolo, uh hoće ih poderat na kontre... A ovi nek se dodaju do mile volje... Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60942 Veceras svim srcem uz Engleze . [img]http://i49.tinypic.com/30mpago.jpg[/IMG][/img] Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60949 Mnogo mi se svidja ova postava Italije, napokon sa 4 igraca nazad, Abate i Balzaretti napadacki orjentisani bekovi ispred veza tehnicki savrsena sa razbijacem De Rossiem, samo bih u napadu prije poceo sa Di Nataleom umjesto Cassana i Balotelliem. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60953 [quote name='Blues_95' timestamp='1340561527' post='60942'] Veceras svim srcem uz Engleze . [img]http://i49.tinypic.com/30mpago.jpg[/img][/img] [/quote] I ja sam svim srcem uz Engleze jer su Italijani puno opasniji po Nijemce. Englezi sa igrom koju su dosada prikazali nemaju gotovo nikakve sanse protiv "moćnog" Elfa. Sa druge strane Italijani su opasniji, svidja mi se ako ih je poslozio Prandelli. Nije to vise ona Italija koja se samo brani i pokusava samo iz kontri. Ekipa je dosta podmladjena po meni su oni pozitivno iznenadjenje ovog prvenstva. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60954 Englezi kopirali moju postavu sa SM 4-4-1-1 Inače bit će gusto ne znam čemu se nadat ovde nema favorita... kao što chelseafan97 kaže ovo je druga Italija i ja se ne bi iznenadio kada bi otišli do kraja i čak uzeli EP... Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60975 Fantastična utakmica Engleske i Italije se igra. Nema golova, al jedno 5384368436 puta zanimljivija od one jučerašnje ( Špa vs Fra ). Mnoštvo šansi, puca se na sve strane, Italija je bolja, kontrolira igru i ima više prilika ali ne mogu zabiti gol. Sve više izgledno da če se otić na penale. Ajmo Engleska. Ipak su uspjeli naći motiva i uzora u Chelseajevu osvajanju Lige prvaka, s relativno lošom momčadi ( za razliku od prethodnih godina ) i sličnom igrom mogli bi ući u polufinale Eura. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60977 Dva Ashleya promasili penale . Mrski Italijani zasluzeno idu dalje . Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60979 Više nego zaslužena pobjeda Italije bili su duplo bolji od Engleske u svakom pogledu... Jedino što me iznenadilo je to što je Cole promašio penal Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60980 Jbga, naš Cole promašio. Stvarno je traljavo opucao. Nisam se nadao da će onako opaliti nakon što je izveo možda najbolji penal u finalu Lige prvaka. Al za A. Younga sam znao da će kiksati, kako je uzeo loptu cijeli uznemiren, nervozan, stavio je na brzinu loptu na bijelu točku, vratio se skoro u trku, nit je pogledao golmana nit gol nego se samo zaletio i opalio. Profesionalci to tako ne rade. Šteta, želio sam Engleze u finalu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.