22. juni 2012.14 god. comment_60535 Veceras ocekujem prolaz Njemacke, volio bih da to bude izivljavanje, ali tesko... Grci su najtvrdji bunker, treba to probiti. U svakom slucaju, samo cudom veceras mogu proci dalje. Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60540 nemojte pre rano Grke otpisat, ono možda po imenima i tehnici nisu ni blizu Njemcima, ali i sami znamo/te da dobar bunker čine volja, disciplina, snga-izdržljivost i ono najvažnije SRCE Grci će većeras ostavit srce na terenu i to je njihova karta za polufinale. S druge strane Njemci nisu oduševili (bar ne mene) i nebi se tolko iznenadio njihovm ispadanjem. Jeote sad kad pogledam... da smo bili u bilo kojoj drugoj grupi prošli bi nemogu vjerovat, bili smo materijal za prvaka Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60575 Uzivao sam u utakmici (citaj igri Njemacke), kao sto sam rekao zlostavljanje, moglo je biti i visee golova ali eto nisu imali srece, onaj grcki golman je smijesan pa onako poluprofesionalicima ne ispadaju lopte. Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60579 da je Grčka kojim slučajem dobila razbio bi televizor 100%, uff šta sam bio ljut kad su izjednačili -.- sva sreća pa Njemci nisu posustali te im dali još 3 komada Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60581 [quote name='Vinko' timestamp='1340380784' post='60540'] Jeote sad kad pogledam... da smo bili u bilo kojoj drugoj grupi prošli bi nemogu vjerovat, bili smo materijal za prvaka [/quote] Sta onda reci za BiH koja se nije ni plasirala a bolja je sigurno od 70% ekipa na Euru ? Nijemci razbili Grke . Golove dali igraci od kojih se to najmanje ocekuje . Khedira prekrasan pogodak . I neki bi voljeli da Andre Schurrle dodje u Chelsea ? Pa taj momak ne bi igrao u GOSK-u . Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60586 uvijek navijam protiv grcke i italije jer uvijek nekako spletom okolnosti nesto osvoje ili prodju dalje.inace dobila sam 50e na kladionicu,ulozila sa 20e na portugal i njemacku Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60587 Očekivana pobjeda Njemačke i bar meni sjajno izdanje Marka Reusa :) Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60597 Nisu se Grci obrukali veceras, iako su primili cetiri gola. Kako je utakmica tekla, mogli su i vise da prime Jos i dali dva gola.... Dobro su i prosli Salu na stranu... Neki ce osudjivati njihov stil igre, ali svako ko posteno igra fudbal zasluzuje postovanje i sansu da se bori za dalji plasman. Ne igraju lepo za oko, ali su ipak uspeli da prodju grupu i obraduju navijace. Dalje, realno nisu mogli. Oni su svoje cudo doziveli 2006. godine. I draze mi je da navijam za njih, ipak sam letovao tamo par godina, a i blizi su nam i po kulturi i po mentalitetu od ustogljenih Zapadnjaka. Nemackoj zelim srecu u daljem takmicenju.... Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60602 [quote name='Whisper#2' timestamp='1340403252' post='60597'] Nisu se Grci obrukali veceras, iako su primili cetiri gola. Kako je utakmica tekla, mogli su i vise da prime Jos i dali dva gola.... Dobro su i prosli Salu na stranu... Neki ce osudjivati njihov stil igre, ali svako ko posteno igra fudbal zasluzuje postovanje i sansu da se bori za dalji plasman. Ne igraju lepo za oko, ali su ipak uspeli da prodju grupu i obraduju navijace. Dalje, realno nisu mogli. Oni su svoje cudo doziveli[b] 2006.[/b] godine. I draze mi je da navijam za njih, ipak sam letovao tamo par godina, a i blizi su nam i po kulturi i po mentalitetu od ustogljenih Zapadnjaka. Nemackoj zelim srecu u daljem takmicenju.... [/quote] whis ti si popio vise od mene vecerAS 2006 Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60630 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340403589' post='60602'] whis ti si popio vise od mene vecerAS 2006 [/quote] Nisam pio nista, to samo lapsus je bio :) Moja greska. Inace bitna je sustina posta. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60646 [url="http://www.youtube.com/watch?v=DYbCdnUs3sc&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=DYbCdnUs3sc&feature=related[/url] Kakve golčine Lahma, Khedire i Reusa ( zanimljivo, svaki put kad bi ovaj zadnji imao loptu, ja bi stalno mislio na Ljubu Ćesića Rojsa i ne bih se mogao prestati smijuckati zbog "njega" na terenu ) Inače. potpuno zaslužena pobjeda i prolaz Njemačke. Kako su samo jurišali nakon Samarasovog gola, divota. U polufinalu će čekati pobjednika utakmice Engleska - Italija. Tko god da od njih prođe, teško će u finale preko Švaba. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60657 Veceras nas sigurno ocekuje spektakl, svejedno mi je ko prolazi, ja znam da Njemacka osvaja Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60665 igraju nijemci prelijepo stvarno po meni oni imaju najvece sanse za osvajanje Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60674 Daleko od tog da će im biti lako, ali večeras očekujem prolaz Engleske u polufinale. Nije da igraju sad nešto odlučno, al nisu ni loši. S Rooneyem u sastavu su dosta opasniji i mislim da bi mogli poslati Talijane kući. EDIT: hahaha tek kad sam napisao post shvatio sam da večeras igraju Španjolska i Francuska, a ne Engleska i Italija Iskreno, ne znam šta tu očekivati, iako bi volio da prođu Francuzi, bit će im jaaako teško. Ne bih se usudio prognozirat, moze tu svasta bit. Uređeno 23. juni 2012.14 god., autor izmjene: Brane Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60676 [quote name='Brane' timestamp='1340447163' post='60674'] Daleko od tog da će im biti lako, ali večeras očekujem prolaz Engleske u polufinale. Nije da igraju sad nešto odlučno, al nisu ni loši. S Rooneyem u sastavu su dosta opasniji i mislim da bi mogli poslati Talijane kući. [/quote]sutra igra Engleska sa Italijom,i ja navijam za Engleze i proce Italiju siguran sam Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60677 [quote name='Brane' timestamp='1340447163' post='60674'] Daleko od tog da će im biti lako, ali večeras očekujem prolaz Engleske u polufinale. Nije da igraju sad nešto odlučno, al nisu ni loši. S Rooneyem u sastavu su dosta opasniji i mislim da bi mogli poslati Talijane kući. [/quote] Samo veceras igra spanija i francuska :) Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60681 U šest utakmica na velikim natjecanjima Francuzi su pobijedili Španjolce pet puta. Jednom je bio remi. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60682 ako bude Delbosque glumio opet nesto sa oni veznim igracima u napadu volio bi da produ francuzi,mada i ako francuzi budu priblizno igrali lose kao protiv Svedske tesko ce proc,Delbosque je izjavio da se pribojava Benzeme,Riberya,Nasrija,mogo bi malo Ribery veceras pravit propuhu kraj Arbeloe ako bude igrao na desnom beku Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60688 ja se nadam pobjedi francuske dosadil su spanjolski cigani Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60694 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340449561' post='60688'] ja se nadam pobjedi francuske dosadil su spanjolski cigani [/quote] i ja bi da se prekine španjolski niz, nadam se da će Malouda vrhunski odigrat ovu utakmicu, tako da dobijemo neku ponudu za njega Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.