Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Maicon Sisenado (Brazil, 1981)

Istaknuti odgovori

[img]http://chelseabalkan.com/media/k2/items/cache/8a9b7c16c70cb459bfcfa9022478fdd9_L.jpg[/img]

Desno bek koji trenutno nastupa za Inter, ali 99% odlazi jer je i sam rekao da želi a Inter ga se želi riješiti jer ima veliku platu.

Narednog mjeseca puni 31 godinu, a navodno je pored nas za njega zainteresovan PSG. Roman navodno sprema 10 miliona € za njega.
  • Odgovori 95
  • Pregledi 7,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da je u formi kao prije 2 sezone kada je mogao svim bekovima (Banetu takodjer) odrzavati lekcije naravno, ali sada kad mu je forma drasticno pala te usao vec u 30 nema smisla placati ga 10 mil te jos trositi na njegovu veliku platu.
[quote name='Elao' timestamp='1339879889' post='59350']
Da je u formi kao prije 2 sezone kada je mogao svim bekovima (Banetu takodjer) odrzavati lekcije naravno, ali sada kad mu je forma drasticno pala te usao vec u 30 nema smisla placati ga 10 mil te jos trositi na njegovu veliku platu.
[/quote]

Uzeo mi rijec iz usta.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1339883731' post='59366']
A to Debuchy mlad?
[/quote]
26 godina
Odlične godine

Možda reLo samo trola/spama :D
Da je spreman na manju platu i manju minutažu, pristao bih. Ipak je ovo jedan vrhunski bek koji može odigrati 3 sezone bez problema na visokom nivou, rotiran sa Ivanovićem. Dotad ćemo 'uzgojiti' Todda, možda i Hutch napreduje u rehabilitaciji. Ali ne vjerujem da će pristati na navedene uvjete.
[quote name='Wisey' timestamp='1339884886' post='59375']
Da je spreman na manju platu i manju minutažu, pristao bih. Ipak je ovo jedan vrhunski bek koji može odigrati 3 sezone bez problema na visokom nivou, rotiran sa Ivanovićem. Dotad ćemo 'uzgojiti' Todda, možda i Hutch napreduje u rehabilitaciji. Ali ne vjerujem da će pristati na navedene uvjete.
[/quote]

:huh:

Ja sam trenutno pijan, a l u kom si ti stanju pisao ovaj post, ja ne znam :D
Salu na stranu, vrhunac njegove forme a i karijere bila je tripla sezona sa Interom, pod Mourinhom. Posle toga je samo padao u formi, ladio mu*a, odradjivao minutazu....
Ne moze on vise tri meca sastaviti da valjaju, a kamoli tri sezone.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1339883731' post='59366']
A to Debuchy mlad?
[/quote]
Od Maicona mladji 5 godina.Kada bi ga doveli imali bi najbolji dvojac na desnoj bocnoj strani u Engleskoj. :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339916004' post='59394']
Od Maicona mladji 5 godina.[b]Kada bi ga doveli imali bi najbolji dvojac na desnoj bocnoj strani u Engleskoj[/b]. :D
[/quote]
Imali smo i prošle godine, Bane & Bossy.
Prihvatio bi onog Maicona iz Interove pobjedničke sezone ali ovog sada Maicona ne, hvala doviđenja, jedino ako bi pristao na manji ugovor i manju minutažu ko što je neko već rekao ovdje.
Bez obzira što sam za mlade igrače, Hutcha i tako te, moramo imati jednu iskusnjaru na ovoj poziciji za Ligu prvaka. Kad bi se doveo za 6-7 mil eura i odradio dvije sezone kao zamjena za Baneta s klupe bilo bi super. Vjerujem da bi on u CFC dobro igrao. Ali dvije sezone maksimalno! I ne više od 6-7 mil eura.
znaci veliko postovanje prema ovom igracu imam vec duze vrijeme,ali mislim da nam ne bi mnogo pomogao,iz razloga sto kako cae rece, oni ne daju ispod 10 milki, do 6-7 moglo bi se ici kao i sto se trazi za debuchya.....tako da mislim da ne i bio dobar deal.....
Ništa Maicon, on je svoje odigrao davno, njegov vrhunac je bio one sezone kad su osvojili LP, previše godina ima, pogotovo za beka, treba nam nešto mlađe.
  • 2 sedmice kasnije...
Izgleda da dolazi Maicon,sad pitanje je ima li istine u svemu tome......
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/maikon-najblizi-stamford-bridzu-85151.html"]http://www.sportske.net/vest/transferi/maikon-najblizi-stamford-bridzu-85151.html[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.