Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Mitrović (2011-2012, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='CFC1905' timestamp='1338905759' post='56384']
I dao je momak istinitu izjavu na kraju..[b] Previše se u našem klubu zapostavlja akademija.[/b]. :/
[/quote]

A ulaze se u nju. To je ono sto boli.
  • 1 mjesec kasnije...
Čelsi šalje Marka Mitrovića u Brešu

[img]http://sport.blic.rs/data/images/2012-07-19/260840_010268826742400_f.jpg?ver=1342695428[/img]

Dojučerašnji napadač omladinskog pogona [b]Čelsija Marko Mitrović [/b](foto chelseafc.com) prešao je u redove italijanske [b]Breše.[/b]

Mitrović je po dolasku u Čelsi 2008. pokazao zavidne kvalitete ali ga je u sezoni 2010/11 ozbiljna povreda ligamenata članka udaljila sa terena na više meseci.

Zato su "plavci" odlučili da nekadašnjeg igrača Malmea pošalje na "novi početak" u Brešu u nadi da će u budućnosti pokazati koliko vredi.
Ne salje ga Chelsea nego je otisao free, a nije mi jasno sta jos uvjek radi ova tema u ovom podforumu jer je on vise od mjesec dana bivsi igrac :)
srećno u Breši, sve najbolje

[quote name='Blues_95' timestamp='1342720267' post='65466']
Nikad od njega igraca nece biti .
[/quote]

Ne možeš to znati...

PS. krivi podforum
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342779365' post='65592']
Sve najbolje mu zelim.

u bivse igrace ga prebacite...
[/quote]

U legende ga prebacite ;D
  • 2 godine kasnije...

Cim se bavi ovaj momak sad ? 

Nakon neuspešne epizode u Breši, Marko Mitrović, naturalizovani Šveđanin, odlučio je da se penzioniše u 21. godini! Ovaj, nekada veliki talenat londonskog Čelsija i Švedskog fudbala, kaže da je posle njegovog boravka u Čelsiju shvatio da nije on za fudbala..

"Stvarno sam se nadao da ću zaigrati za prvi tim Čelsija. Došao sam u klub sa velikim očekivanjima, a otišao tako što su me bukvalno oterali. Stvarno se tome nisam nadao. I tad, kada su raskinuli ugovor sa mnom, želeo sam da završim sa fudbalom, ali me je moja tadašnja devojka, inače k***** jedna raspala, mamu joj j*****, odgovorila i prihvatio sam ponudu Breše." - pomalo frustrirano govori Marko, i nastavlja..

"Kada sam igrao za mladi tim Čelsija, često sam postizao golove, čak mi je i Drogba jednom prišao i rekao mi je da ću biti veliki igrač. To mi je dalo dodatnu motivaciju, posebno zbog Fernanda Toresa, koji je tad igrao skroz loše, čak sam ga i ja na treninzima lagano driblao i prolazio. J*** sam mu kevu! Tad sam kontao da je to to, pitanje vremena kad će me Karlo Anćeloti prebaciti bar na klupu. Ali eto, otpustili su me, otišao sam u Brešu, i oni su me se rešili i sada imam neke nove planove..."

Pitali smo Marka koji su njegovi planovi u daljem životu.
"Pa vidite, u Čelsiju sam nagrabio para, onako pristojno. U Breši sam isto dobro zarađivao ali pola plate sam davao onoj k***** j**** li joj majku, dabogda umrla sa k**** u ustima j**** joj poreklo. Inače, moj otac ulazi sada u posao gajenja albino slonova u dolini ispod planine Švarcvald. Verovatno ću mu se pridružiti.. " - završava ovaj više nego zanimljiv intervju, Marko Mitrović.

CELI INTERVJU

ne mozes o ovom burazeru nista ni na google da nadjes :D propo je u zemlju izgleda

• Adi mijenja naslov u Marko Mitrović (2011-2012, bez nastupa)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.