Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marko Mitrović (2011-2012, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.chelseafc.com/javaImages/a0/26/0,,10268~8267424,00.jpg

19-godišnji Švedski napadač Balkanskih korijena.

U sezoni 2009/10 bio je najbolji strijelac Chelseajevih juniora sa 16 pogodaka u 29 nastupa.

gledao sam ga na youtube-u, znači pravi špic napadač. Dobar je u skoku, jak u duelu i ima nevjerovatan osjećaj za gol i jedva čekam da ga vidim u prvom timu.

Mislim da je vrijeme da Chelsea promijeni svoj nacin poslovanja i da napokon počnemo gurati svoju djecu umjesto da bespotrebno trošimo pare na tudje igrace, čast izuzetcima poput Mate pa cak i Meirelesa koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti pojacanje.

Pravi primjer za gubljenje novca je Fernando Torres, koji je plaćen 50 miliona funti i još kaže da će opravdati novce ulozene u njega, ma opravdat će ku***. Onda nesto sere da je nas vezni red spor, ruku na srcu i jeste spor ali budimo realni, Torres ne zabija ni za spansku repku gdje iza sebe ima najbolji vezni red kojeg je svijet ikada poznavao.

Ovog ljeta smo izgubili jednog sjajnog napadaca Fabia Borinija koji je u 20 min provednih u debiju za Romu pokazao više od velikog Tottija koji je odigrao svih 90 min. Sad se ja pitam jeli bolje da smo zadržali Borinija ili dzabe bacili 50 miliona na Torresa a tu su jos troskovi za njegovu platu koja nimalo nije mala, a koja bi kad bi prema njegovim partijama bila u ranku nekog amaterskog igraca....

• Autor

gledao sam ga na youtube-u, znači pravi špic napadač. Dobar je u skoku, jak u duelu i ima nevjerovatan osjećaj za gol i jedva čekam da ga vidim u prvom timu.

Mislim da je vrijeme da Chelsea promijeni svoj nacin poslovanja i da napokon počnemo gurati svoju djecu umjesto da bespotrebno trošimo pare na tudje igrace, čast izuzetcima poput Mate pa cak i Meirelesa koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti pojacanje.

Pravi primjer za gubljenje novca je Fernando Torres, koji je plaćen 50 miliona funti i još kaže da će opravdati novce ulozene u njega, ma opravdat će ku***. Onda nesto sere da je nas vezni red spor, ruku na srcu i jeste spor ali budimo realni, Torres ne zabija ni za spansku repku gdje iza sebe ima najbolji vezni red kojeg je svijet ikada poznavao.

Ovog ljeta smo izgubili jednog sjajnog napadaca Fabia Borinija koji je u 20 min provednih u debiju za Romu pokazao više od velikog Tottija koji je odigrao svih 90 min. Sad se ja pitam jeli bolje da smo zadržali Borinija ili dzabe bacili 50 miliona na Torresa a tu su jos troskovi za njegovu platu koja nimalo nije mala, a koja bi kad bi prema njegovim partijama bila u ranku nekog amaterskog igraca....

potpis od prve do zadnje riječi

potpis od prve do zadnje riječi

tako je brate, nek ima jos neko ko podrzava omladince i mlade nade :D, aj mi reci ime i prezime da te dodam na fb..... ja sam Rijad Abaza :D

a stas abramovic i carlo mislili da ce to bit unosan posa, a na kraju nista (govorim za torresa) ^_^ ^_^

ma bjezi bola , torres je pravi sminker ... protiv man.utd-a treba u špicu igrati od početka lukaku jer je čovjek pokazao da je istina sve sto je rekao kad je dolazio u chelsea.... lik zaista istinski voli ovaj klub, što je pokazao na debiju kada se borio kao lav, želi da se dokaže u najdražem dresu...

ma bjezi bola , torres je pravi sminker ... protiv man.utd-a treba u špicu igrati od početka lukaku jer je čovjek pokazao da je istina sve sto je rekao kad je dolazio u chelsea.... lik zaista istinski voli ovaj klub, što je pokazao na debiju kada se borio kao lav, želi da se dokaže u najdražem dresu...

potpis

• 3 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Kalouda' timestamp='1328799531' post='24676']
Koliko god mislio da je dobar, imam osjećaj da nikad neće dobiti pravu šansu u 'blue shirt' ..
[/quote]
A tvoj osjecaj nevara :(
  • 1 mjesec kasnije...
[b]Chelsea Youth ‏ @chelseayouth[/b]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]I think, btw, it's safe to assume that Marko Mitrovic has left #CFC. Hasn't been involved for the reserves since Jan 24 against Norwich[/size][/font][/color]

[b]Chelsea Youth ‏ @chelseayouth[/b][color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font][/color]
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Now, he could be injured, since he usually is, but he's due to be out of contract in the summer and surely won't be retained.[/size][/font][/color]
  • 2 mjeseca kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1338763309' post='55795']
Potvrdio i na twitteru. Može među bivše.
[/quote]Daj mi link od Twittera.

Pa sta rece gdje ide i sto ide ?

Jel pozajmica ili ?

Nasao sam ga evo sta je napisao

It's official today that I will leave Chelsea this summer. Had a great time here and will always love CFC but it's time for me to move on
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338763902' post='55798']
Daj mi link od Twittera.

Pa sta rece gdje ide i sto ide ?

Jel pozajmica ili ?

Nasao sam ga evo sta je napisao

It's official today that I will leave Chelsea this summer. Had a great time here and will always love CFC but it's time for me to move on
[/quote]

Klub raskinuo ugovor sa njim.
[quote name='Elao' timestamp='1338765394' post='55814']
Ipak nije kalibar za Chelsea...
[/quote]
Al eto fino je zvučalo Marko Mitrovic - Chelsea player

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.