9. juni 2012.14 god. comment_58025 [size=4][color=#000000]The England team visited an orphanage in Poland today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope." said Igor, aged 6.[/color][/size] Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58362 ajmo Francuzići većeras, ajmo digićiii i naravno za Å vede sam, ajmo Ibrakadabra slomi Ukrajinceee (može bit i remi u toj tekmi svejedno) Evo sad ozbać, Englezi nemaju Å¡to tražit na ovom EURU, pola ekipe nema, al ajde joÅ¡ se to da nekako pregrmit, engleska je to imaju oni rjeÅ¡enja l d im ekipu vodi netko a ne Hodgson možda bi i igrao neki X al ovako Francuzi to nose Äisto. Drugi par je jasan, Ukrajina nije neÅ¡to sumnjam da bi i bili tu da nisu domaćini, dok Å veÄ‘ani igraju jako dobro i imaju par individualaca koji mogu neÅ¡to napravit i kad ekipi nejde, prije sveih mislim na Ibru i Larssona. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58369 Vjerovatni sastavi: FRANCUSKA: Hugo Lloris, Mathieu Debuchy, Phillippe Mexes, Adil Rami, Patrice Evra, Alou Diarra, Yohan Cabaye, [b]Florent Malouda[/b], Samir Nasri, Karim Benzema, Franck Ribéry. ENGLESKA: Joe Hart, Glen Johnson, [b]John Terry[/b], Joleon Lescott, [b]Ashley Cole[/b], James Milner, Steven Gerrard, Scott Parker, Stewart Downing, Ashley Young, Danny Welbeck. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58370 Danas mislim da Francuska pobjeduje, a Swedani remiziraju, ocekujem dobre utakmice. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58372 OÄekujem da Francuska zavrÅ¡i prva a Engleska druga. Ali biće dobra utakmica... uf 1. France 2. England 3. Ukraine 4. Å vedska Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58458 Poprilicno sam zadovoljan prvim poluvremenom, mozda je i najbolje do sada, punoo lijepih driblinga, par odlicnih prilika, samo da se nastavi ovako i u drugom. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58459 Solidno poluvreme.Cini mi se da su Francuzi nesto blizi pobedi,imaju vecu zelju za njom.Nasri odlican,ako ga neko ne utepa zbog stalnih provokacija moze da bude i ponajbolji na prvenstvu.Ipak,znatno losije drugo poluvreme.Zaluzena podela bodova. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58464 Koliko dobro prvo poluvrijeme toliko lose drugo, pomalo me i smorilo, a kao sto gledam ova druga utakmica ce biti bolja. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58465 Tek sad vidim koliko se sjebo Hodgson sto nije pozvao Sturridga i Caricka. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58466 Englezi su me razocarali igrom :/ Ocekivao sam puno vise od njih,ali valjda ce to bit bolje kada se prikljuci Rooney Ocekujem pobjedu veceras Å vedske Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58468 [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/480056_316560275094350_1125816781_n.jpg[/img] Slika govori koliko je drugo poluvrijeme bilo zanimljivo . Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58469 razoÄarali su me i jedni i drugi, katastrofa tekma... Francuzi napadaju, ali nemogu probit englesku obranu, stalno dave loptu tamo oko 16, nedostajalo je i malo sreće kod udaraca, ali svejedno dosta jalovo sve skupa Engleska se samo brani, uopće nemaju želju napasti meni jedna od loÅ¡ijih tekma na ovom prvenstvu Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58470 jednostavno ocaj, englezi jedan sut prema golu i to je to, plus promasaj milnera, boze sacuvaj Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58476 [quote name='chelseathebest' timestamp='1339437884' post='58469'] razoÄarali su me i jedni i drugi, katastrofa tekma... Francuzi napadaju, ali nemogu probit englesku obranu, stalno dave loptu tamo oko 16, nedostajalo je i malo sreće kod udaraca, ali svejedno dosta jalovo sve skupa Engleska se samo brani, uopće nemaju želju napasti meni jedna od loÅ¡ijih tekma na ovom prvenstvu [/quote] po meni najlosija koju sam gledao :) Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58477 Blanc je sjebo francuze, trebao je gurnut joÅ¡ jednog napadaÄa da francuzi budu puno konkretniji i zadaju joÅ¡ jednu muku englezima, francuzi dominirali cijelu utakmicu (oÄekivano) ali jalova dominacija lopta se vrti oko Å¡esnaesterca i niÅ¡ta viÅ¡e, trebao je taj Äovjek jedan unutra koji bi povukao ipak engleze za par metara iza , igraÄ na kojeg bi trebali pazit, to je trebao bit Benzema ali on je cijelo vrijeme izlazio po loptu i tražio igru, možda da se ubacilo joÅ¡ jednog napadaÄa bi se otvorilo i viÅ¡e prostora Benzemi, ne možda nego sigurno al Å¡ta je tu je, sjebali su se al nije ni to tolko bitno ono bitno je Å¡to su meni sjebali listić digići Å¡ugavi Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58478 [quote name='Vinko' timestamp='1339439023' post='58477'] Blanc je sjebo francuze, trebao je gurnut joÅ¡ jednog napadaÄa da francuzi budu puno konkretniji i zadaju joÅ¡ jednu muku englezima, francuzi dominirali cijelu utakmicu (oÄekivano) ali jalova dominacija lopta se vrti oko Å¡esnaesterca i niÅ¡ta viÅ¡e, trebao je taj Äovjek jedan unutra koji bi povukao ipak engleze za par metara iza , igraÄ na kojeg bi trebali pazit, to je trebao bit Benzema ali on je cijelo vrijeme izlazio po loptu i tražio igru, možda da se ubacilo joÅ¡ jednog napadaÄa bi se otvorilo i viÅ¡e prostora Benzemi, ne možda nego sigurno al Å¡ta je tu je, sjebali su se al nije ni to tolko bitno ono bitno je Å¡to su meni sjebali listić digići Å¡ugavi [/quote] toÄno to...smraÄi mi se kad vidim da u kaznenom nema nikog...svi tamo oko 16 stoje, Äak i Benzema...izgledalo je skoro ko Å¡panjolska protiv italije Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58497 Miroljubiva utakmica, po ocekivanju. Bez mnogo rizika i naprezanja. Ipak ce u duelima sa slabijim selekcijama resavati plasman. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58506 Jako dobra utakmica Ukraina - Sweden, nije mi jasno kako Yarmolenka do sada niko nije doveo, razvaljuje vise od 2 godine a i na ovoj utakmici on i onaj Konoplja na drugoj strani su napravili doosta problema Svedanima. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58507 Gledao Francuska-Engleska prvo poluvrijeme i nekih 15 minuta drugog... ne znam sta da kazem... nije neka tekma... sto se tice Ukraine i Švedske... E neka se Šveđani sada uce kako zavrsavaju ljudi i ekipe koje nisu fer i nisu postene... Nakon onog sramotnog vodeceg gola i ociglednog NE poštivanja fer playa Ukrajina tj. Schevcenko okrenuo stvari i donio Ukrajini sva 3 boda... Jako mi je drago za Ukrajince... a Uefa neka nesto uradi po pitanju fer playa... :/ da naglasim bio sam neutralan prije pocetka tekme... ali nakon gola Šveđana zapalio se za ukrajince... Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58519 prvu utakmicu nisam gleda jer san bia u skoli druga utakmica zanimljiva i drago mi zbog ukrajine Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58522 Å eva ko nekad :) Onako profinjeno i lijepo,kao treba! Genijalac! Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58528 Ševa i Ibro, majstori. Utakmica fina, ja zadovoljan. Današnja Francuska -Engleska, haos. Ne zna se ko je gori. Jedni peglaju loptu, drugi en znaju ništa sa njom. Prijavi
11. juni 2012.14 god. comment_58538 Nisam gledao prvu tekmu,a navijao sam za Engleze. Drugu evo gledam snimak Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58570 pozitivno iznenaÄ‘en Ukrajinom, nakon juÄeraÅ¡nje partije smatram da imaju Å¡anse da proÄ‘u skupinu, osobito zbog toga Å¡to Francuska i Engleska nisu niÅ¡ta pokazale bilo bi lijepo kad bi proÅ¡li Ukrajina i Å vedska Prijavi
12. juni 2012.14 god. comment_58600 Ibrahimovic nema s kim igrati , to se sinoc vidjelo . Sta reci za Shevchenka :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.