Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group D (Ukrajina, Å vedska, Francuska, Engleska)

Istaknuti odgovori

[size=4][color=#000000]The England team visited an orphanage in Poland today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope." said Igor, aged 6.[/color][/size]
  • Odgovori 85
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ajmo Francuzići većeras, ajmo digićiii :lol:
i naravno za Švede sam, ajmo Ibrakadabra slomi Ukrajinceee :D (može bit i remi u toj tekmi svejedno)

Evo sad ozbać, Englezi nemaju što tražit na ovom EURU, pola ekipe nema, al ajde još se to da nekako pregrmit, engleska je to imaju oni rješenja l d im ekipu vodi netko a ne Hodgson možda bi i igrao neki X al ovako Francuzi to nose čisto.

Drugi par je jasan, Ukrajina nije nešto sumnjam da bi i bili tu da nisu domaćini, dok Šveđani igraju jako dobro i imaju par individualaca koji mogu nešto napravit i kad ekipi nejde, prije sveih mislim na Ibru i Larssona.
Vjerovatni sastavi:

FRANCUSKA: Hugo Lloris, Mathieu Debuchy, Phillippe Mexes, Adil Rami, Patrice Evra, Alou Diarra, Yohan Cabaye, [b]Florent Malouda[/b], Samir Nasri, Karim Benzema, Franck Ribéry.

ENGLESKA: Joe Hart, Glen Johnson, [b]John Terry[/b], Joleon Lescott, [b]Ashley Cole[/b], James Milner, Steven Gerrard, Scott Parker, Stewart Downing, Ashley Young, Danny Welbeck.
Očekujem da Francuska završi prva a Engleska druga. Ali biće dobra utakmica... uf

1. France
2. England
3. Ukraine
4. Å vedska
Poprilicno sam zadovoljan prvim poluvremenom, mozda je i najbolje do sada, punoo lijepih driblinga, par odlicnih prilika, samo da se nastavi ovako i u drugom.
Solidno poluvreme.Cini mi se da su Francuzi nesto blizi pobedi,imaju vecu zelju za njom.Nasri odlican,ako ga neko ne utepa zbog stalnih provokacija moze da bude i ponajbolji na prvenstvu.

Ipak,znatno losije drugo poluvreme.Zaluzena podela bodova.
Englezi su me razocarali igrom :/
Ocekivao sam puno vise od njih,ali valjda ce to bit bolje kada se prikljuci Rooney :P

Ocekujem pobjedu veceras Å vedske B-)
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/480056_316560275094350_1125816781_n.jpg[/img]
Slika govori koliko je drugo poluvrijeme bilo zanimljivo .
razočarali su me i jedni i drugi, katastrofa tekma...

Francuzi napadaju, ali nemogu probit englesku obranu, stalno dave loptu tamo oko 16, nedostajalo je i malo sreće kod udaraca, ali svejedno dosta jalovo sve skupa
Engleska se samo brani, uopće nemaju želju napasti

meni jedna od lošijih tekma na ovom prvenstvu
[quote name='chelseathebest' timestamp='1339437884' post='58469']
razočarali su me i jedni i drugi, katastrofa tekma...

Francuzi napadaju, ali nemogu probit englesku obranu, stalno dave loptu tamo oko 16, nedostajalo je i malo sreće kod udaraca, ali svejedno dosta jalovo sve skupa
Engleska se samo brani, uopće nemaju želju napasti

meni jedna od lošijih tekma na ovom prvenstvu
[/quote]
po meni najlosija koju sam gledao :)
Blanc je sjebo francuze, trebao je gurnut još jednog napadača da francuzi budu puno konkretniji i zadaju još jednu muku englezima, francuzi dominirali cijelu utakmicu (očekivano) ali jalova dominacija lopta se vrti oko šesnaesterca i ništa više, trebao je taj čovjek jedan unutra koji bi povukao ipak engleze za par metara iza , igrač na kojeg bi trebali pazit, to je trebao bit Benzema ali on je cijelo vrijeme izlazio po loptu i tražio igru, možda da se ubacilo još jednog napadača bi se otvorilo i više prostora Benzemi, ne možda nego sigurno al šta je tu je, sjebali su se al nije ni to tolko bitno ono bitno je što su meni sjebali listić digići šugavi X(
[quote name='Vinko' timestamp='1339439023' post='58477']
Blanc je sjebo francuze, trebao je gurnut još jednog napadača da francuzi budu puno konkretniji i zadaju još jednu muku englezima, francuzi dominirali cijelu utakmicu (očekivano) ali jalova dominacija lopta se vrti oko šesnaesterca i ništa više, trebao je taj čovjek jedan unutra koji bi povukao ipak engleze za par metara iza , igrač na kojeg bi trebali pazit, to je trebao bit Benzema ali on je cijelo vrijeme izlazio po loptu i tražio igru, možda da se ubacilo još jednog napadača bi se otvorilo i više prostora Benzemi, ne možda nego sigurno al šta je tu je, sjebali su se al nije ni to tolko bitno ono bitno je što su meni sjebali listić digići šugavi X(
[/quote]

točno to...smrači mi se kad vidim da u kaznenom nema nikog...svi tamo oko 16 stoje, čak i Benzema...izgledalo je skoro ko španjolska protiv italije
Jako dobra utakmica Ukraina - Sweden, nije mi jasno kako Yarmolenka do sada niko nije doveo, razvaljuje vise od 2 godine a i na ovoj utakmici on i onaj Konoplja na drugoj strani su napravili doosta problema Svedanima.
Gledao Francuska-Engleska prvo poluvrijeme i nekih 15 minuta drugog... ne znam sta da kazem... nije neka tekma...

sto se tice Ukraine i Švedske... E neka se Šveđani sada uce kako zavrsavaju ljudi i ekipe koje nisu fer i nisu postene... Nakon onog sramotnog vodeceg gola i ociglednog NE poštivanja fer playa Ukrajina tj. Schevcenko okrenuo stvari i donio Ukrajini sva 3 boda... Jako mi je drago za Ukrajince... a Uefa neka nesto uradi po pitanju fer playa... :/

da naglasim bio sam neutralan prije pocetka tekme... ali nakon gola Šveđana zapalio se za ukrajince... :D
Å eva i Ibro, majstori.

Utakmica fina, ja zadovoljan.

Današnja Francuska -Engleska, haos. Ne zna se ko je gori. Jedni peglaju loptu, drugi en znaju ništa sa njom.
pozitivno iznenađen Ukrajinom, nakon jučerašnje partije smatram da imaju šanse da prođu skupinu, osobito zbog toga što Francuska i Engleska nisu ništa pokazale

bilo bi lijepo kad bi prošli Ukrajina i Švedska

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.