Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group D (Ukrajina, Å vedska, Francuska, Engleska)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 85
  • Pregledi 8,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

tu prolaze Švedi i Francuzi, Englezi nemaju što tražit bez Lampsa, Gerrard nije što je bio, Carrol je podbacio totalno i zadnju godinu i pol nije na nivou, Cahilla nema i msm da Englezi nemaju što tražit ovaj EURO još as e uzmu u obzir ozljeđeni igrači i Hodgson koji zna samo bunker napravit to msm da neće dobro završit, jedina svijetla točka od zadnjeg velikog natijecanja je golman kojeg su konačno dobili ali ostalo 0 bodova....
Ukraijinci mislim da nisu ta klasa, još uvjek se puno nada polaže u Shevchenka ali nažalost nije ni on ono što je bio i mislim da za njih nema dalje :/
Francuzi su na papiru možda i najjača repka svijeta Blanc ako to ukomponira mogu daleko dogirat, ako podbaci mogu mu se te sve zvijezde obit o glavu kao i Domenechu prije 2 godine u Africi, ja ipak mislim da oni prolaze ovu skupinu skupa sa Šveđanima koji će bit iznenađenje EURA.
Ma ne navija mi se za englesku jer se nasi povrijedili, nmg da navijam za liverpool-ove supcine.. Jesu mi mrski..
Al eto nadam se da ce francuzi i englezi proci radi zanimljivijih utakmica u drugoj fazi takmicenja
Ma od Engleza nema nista realno, mozda nekako i prodju grupu ali to ce im biti vrh, tesko mi je ovdje prognozirati ko prolazi jer bas sve 3 ekipe kojima se daje prednost ispred Ukraine znaju itekako podbaciti i kiksati kad se najmanje nada covjek.
Sto Dubro rece, ovde prvo kolo moze odrediti dalji tok takmicenja.
Francuzi su u najboljoj poziciji, i imaju najbolji tim.
Englezi samo na iskustvo mogu nesto da ostvare, mada cisto sumnjam da ce dogurati dalje od druge faze.
Svedjani su dugo zajedno, igraju sa proverenim snagama ovo takmicenje, ali realno, njihova jedina nada je Ibrahimovic. Kako on bude igrao tako ce i Svedska.
Sto se Ukrainaca tice, ovo je prava prilika da se neki novi "klinci" pokazu i zablistaju. Andrya Yarmolenka i Evgena Konoplyanku ce pratiti fudbalska Evropa, i ovo im je sansa da se dokazu.
Vrag ce ga znat kako ce se na kraju ova skupina rasplest.
Mislim da Francuzi prolaze, a sad, Engleska il Švedska - ne znam. Volio bi da Šveđani prođu, ne da mi se gledat Looserpoolove trupe ubacene u kopacke nasih igraca.
ja sam na kldionici odigrao pobjednik grupe da ce bit Francuska lijepa kvota 2.60 drugi ce bit Englezi dosta ce im falit igraca al mogu bit drugi
Tu če Šveđani na Zlatanov pogon proci skupinu :)
Ali za Engleze sam u toj skupini :)

Prema meni
Engleska
Å vedska
Francuska
Ukrajina
Francuska je prejaka i vjerujem da će kao prvi proći ovu grupu. Od ekipe u kojoj igraju Lloris, Evra, Ribery, Nasri, Benzema, M'Vila i ostali, ne možeš ni očekivati ništa drugo.

Za drugu poziciju će se boriti Švedska i Engleska. Blagu prednost dajem Englezima za prolazak dalje. Jeste da su u behutu, ali ima tu dosta iskustva, a konkurent (Švedska) ipak nije toliko jaka da bi imali prednost nad Engleskom. Švedi su mi draži zbog Ibre, te volio bih da idu dalje, ali čisto sumnjam u to.

Ukrajina, ne vjerujem da može išta napraviti, preslabi su jednostavno. Jedino znam Šhevchenka, Milevskog i Yarmolenka iz njihove ekipe. Prvi je djed, drugi je bio veliki talenat ali koji se nije razvio, već je stagnirao i sad je prosječan igrač. Treći je najopsaniji, odličan je igrač, ubojjito krilo, koje može "silovat" svakog beka. Spominju i nekog "konopljara", kažu veliki talenat, 22 godine, ali sumnjam da on tako zelen, bez međunarodnog iskustva može potegnuti.

Dakle po meni, tabela nakon trećeg kola bi mogla izgledati ovako :

1. Francuska
2. Engleska
3. Å vedska
4.Ukrajina
[quote name='Caeruleus' timestamp='1339014850' post='57053']
Imam neki osjećaj da Englezi neće ni skupinu proći.

Jer s ovim trenerom su šaša.
[/quote]
A kakav tek tim imaju . #-o
Sa englezima do pobjede,mada jedna od najgorih grupa,francuzi svi znamo kakvi su,englezi,naši ljudi,ponos našeg kluba,švedska vrlo nezgodna ekipa,ali baš,ukrajina domaćin,SMRT.. al opet sa englezima do pobjeede !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.