Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gregory van der Wiel (Nizozemska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako smo ga i mislili kupit, nakon ovih nastupa nema šanse, nije se vidio ni u jednoj utakmici, naprijed ga uopće nije bilo, a u obrani jedna velika praznina. Ocjena: 0
Izbaci ga Ronaldo ko iz katapulta... ;)

Defanzivac Holandije Gregori Van der Vil je na jučerašnjoj utakmici bio Ronaldova „žrtva“, 24-godišnji bek Ajaksa nikako nije uspevao da zaustavi dvostrukog strelca.
Iako je do sada već igrao protiv Ronalda, Van der Vil ističe da je Kristijano sinoć bio „nezaustavljiv“.
[i]„Tri puta sam već igrao protiv Ronalda, uopšte me ne čudi što je ovako dobro odigrao."[/i]
[i]"[b]Kada ima svoj dan, potpuno je nemoguće zaustaviti ga.“[/b][/i], priznaje Van der Vil koji nije zadovoljan svojim, ali i reprezentativnim učinkom na turniru.
[i]„Istina je da nisam odigrao dobro, priznajem."[/i]
[i]"Ipak, nije to isključivo moja krivica. Nisam uspevao da iskažem svoj napadački potencijal, u više navrata sam bio sam u napadu, ali moji saigrači mi nijednom nisu dodali loptu.“,[/i] žali se Vander Vil.
Išao je on naprijed u ofenzivu i prije utakmice s Portugalom pa isto tako nije nista napravio, a sad je samo potvrdio ono sto smo govorili kad je pocela prica o njegovu transferu u Chelsea, a to je da je u obrani cista rupa.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340011761' post='59563']
Imam vise povjerenja u Hutchinsona nego u ovog panja... ne treba nam novi Bosingwa... :/
[/quote]
I ti si sad pretjerao .
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340011761' post='59563']
Imam vise povjerenja u Hutchinsona nego u ovog panja... ne treba nam novi Bosingwa... :/
[/quote]

Bolji je od Bosingwe jedno 10 puta, ali i ja sam za to da forsiramo Hutcha.
Mene nije odusevio na ovom Euru.Sinoc je bio pravo los.Imao je jednu veliku gresku kad je vratio loptu Postigi ali ovaj nije rijesio situaciji 1 na 1 sa golmanom.
Mislim da je Cesar puno bolje rijesenje. :D
sinoć je Ronaldo od njega radio što je htio, al doslovno...
netreba nam takav igrač, jednog smo se napokon riješili netreba da si opet rupu kopamo
[quote name='VahaCFC' timestamp='1340022680' post='59591']
Mene nije odusevio na ovom Euru.Sinoc je bio pravo los.Imao je jednu veliku gresku kad je vratio loptu Postigi ali ovaj nije rijesio situaciji 1 na 1 sa golmanom.
Mislim da je Cesar puno bolje rijesenje. :D
[/quote]
Nije to jedina velika greska nazalost :D Lakse je reci nije imao nijedan dobar potez na tekmi, nego nabrajati sta je lose radio.
pa covjek je igrao protiv ronalda sta ste ocekivali da ga zaustavi ??? citava reprezentacija Holandije ove godine je bila losa kao ekipa su bili 0 , i sam je izjavio da kada bi i kreno u napad suigraci mu nisu davali loptu , najbolji nije al daleko od toga da je los kao bosingwa...
Po meni je on dobar igrač, teško je sudit po ove 3 utakmice na Euru jer cijela repka im nije radila kako treba i sigurno se nešto događalo unutar reprezentacije, ni RVP nije bio dobar pa ni Huntelaar a svi znamo kako su oni zapravo dobri igrači
[quote name='Terry26' timestamp='1340025904' post='59606']
pa covjek je igrao protiv ronalda sta ste ocekivali da ga zaustavi ??? citava reprezentacija Holandije ove godine je bila losa kao ekipa su bili 0 , i sam je izjavio da kada bi i kreno u napad suigraci mu nisu davali loptu , najbolji nije al daleko od toga da je los kao bosingwa...
[/quote]

Jarane moj, što se tiče defanzive on nikada nije bio bolji. Dakle i u Ajaxu je isti takav, a što se tiče ofanzive zna bolje nego što je pokazao na Euru.

Sve u svemu, nije on bolji od Bosingwe. Tako da, što dalje od nas, tavi nam ne trebaju..
[quote name='Terry26' timestamp='1340025904' post='59606']
[b]pa covjek je igrao protiv ronalda sta ste ocekivali da ga zaustavi ???[/b] citava reprezentacija Holandije ove godine je bila losa kao ekipa su bili 0 , i sam je izjavio da kada bi i kreno u napad suigraci mu nisu davali loptu , najbolji nije al daleko od toga da je los kao bosingwa...
[/quote]

Da, od potencijalnog desnog beka Chelseaja želim da zaustavi Ronalda.
Igrat ćemo mi možda već sljedeće sezone protiv Reala, pa mozda ponovo protiv Barcelone, tu su domaci klubovi koji ce zadavat probleme - United, City itd i na tim utakmicama nece bit opravdanje " Igra protiv Ronalda/Messija/Rooneya, nemojte očekviat da će ih zaustavit. " Jednostavno to nije dovoljno.

Postali smo prvaci Europe, sljedeće sezone jurišamo ponovo na taj trofej te na osvajanje Premiershipa te ako nemamo igrace koji su sposobni zaustavit najbolje na svijetu onda ti igraci nemaju sta raditi u nasoj ekipi.
Van der Wiel je pokazao i prije ovog Eura da je u defenzivi izgubljen slučaj, a na Euru je to samo potvrdio.
[quote name='how yes no' timestamp='1340030460' post='59635']
Sve u svemu, nije on bolji od Bosingwe. Tako da, što dalje od nas, tavi nam ne trebaju..
[/quote]
Nisam ni ja za njegovo dovodjenje al nemoj pretjerivati, ja ne znam desnog beka koji je gori od Bosingwe.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340034925' post='59673']
Nisam ni ja za njegovo dovodjenje al nemoj pretjerivati, ja ne znam desnog beka koji je gori od Bosingwe.
[/quote][quote name='chelseafan97' timestamp='1340034925' post='59673']
[/quote]
arbeloa
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340034925' post='59673']
[/quote]

Rekao sam samo za defanzivni dio Wielove igre. Tu je pljunuti Bosingwa tj. prolazi ga ko hoće.

U ofanzivi je bolji nego što je pokazao na Euru. Dakle dobar je prema naprijed, ali nazad ne. Tako da, haman da je u njemu novi Bosingwa.

Bez pretjerivanja.
  • 2 sedmice kasnije...
Druže ovaj lik, koliko sam vidio na Euru, veze nema. Makar u defanzivi... Da li se utopio u sivilo reprezentacije ili šta je ja ne znam. Ali lik je u defanzivi gori od, dragog nam, Bosingwe.
[quote name='Elao' timestamp='1340878105' post='61713']
Daleko od toga da je toliko los, ali kad bi ga skauti gledali samo ovo prvenstvo ne bi ga niko ni htio :)
[/quote]
Al' onda po tome , niko ne bi trazio ni RVP , ni Huntelara ni Snaijdera . Jest , bolji je on nego sto je to pokazao na Euru . Da li bi ga volio vidjeti u Chelsea-u ? NE !
Zato sam to i spomenuo, jer su mnogi procjenili njegovu igru na osnovu prvenstva i odma dobili neku sliku o njemu iako kazem daleko je on bolji od ovih partija na Evropskom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.