Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Gregory van der Wiel (Nizozemska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 103
  • Pregledi 8,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mene zanima i kako će Eriksen odigrat protiv Nizozemske, ja ne vjerujem da ćemo ga kupit i nismo ni povezani s njim, al me zanima jer mislim da je velik talent bit će zanimljivo kako će igrat protiv jakih Nizozemaca
[quote name='El_Nino' timestamp='1339247601' post='57890']
Mene zanima i kako će Eriksen odigrat protiv Nizozemske, ja ne vjerujem da ćemo ga kupit i nismo ni povezani s njim, al me zanima jer mislim da je velik talent bit će zanimljivo kako će igrat protiv jakih Nizozemaca
[/quote]
Ja bi volio da odigra lose danasnju utakmicu kao i citavo Euro jer ako se pokaze eto ti njeg odma u Cityu.
ni VDW ni Erikssen nista nisu danas nista pokazali, nisu se mogli sastat s loptom pogotovo Erikssen, a VDW je mogao malo bolje kod gola reagirat
[quote name='true_blue' timestamp='1339264769' post='57948']
ni VDW ni Erikssen nista nisu danas nista pokazali, nisu se mogli sastat s loptom pogotovo Erikssen, a VDW je mogao malo bolje kod gola reagirat
[/quote]Eriksen je mnogo pretrcao,a i nije imao neke sanse jer su se Danci uglavnom bazirali na odbranu od mene 6.0 obojici...
Nisam gledao cijelu utakmicu, al ono sto sam vidio nije me niti najmanje impresioniralo. I dalje držim stajalište da dovedemo Azpilicuetu nego njega.
[quote name='how yes no' timestamp='1339336267' post='58157']
Jučer je bio, pa slabiji nego Bosingwa u Chelsea-ju..

U odbrani nikakav, a ni naprijed nije ništa napravio. Loše.
[/quote]
Slazem se.
Par puta je centrirao nebu pod oblake :-j
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339337099' post='58166']
Slazem se.
Par puta je centrirao nebu pod oblake :-j
[/quote]
Ja se ne sjecam nijednog dobrog centarsuta .
Nadam se da naši imaju dovoljno razvijeno čulo vida (ako ne, stara mi je oftalmolog pa je mogu posjetiti) da prekriže ovog levata sa spiska. Sam je bolji s jednom nogom od njega, a Paulo doktor nauka.
[quote name='Wisey' timestamp='1339621568' post='58887']
Nadam se da naši imaju dovoljno razvijeno čulo vida (ako ne, stara mi je oftalmolog pa je mogu posjetiti) da prekriže ovog levata sa spiska. Sam je bolji s jednom nogom od njega, a Paulo doktor nauka.
[/quote]
Potpis, tapija i sve sto ide uz to !
Ako cemo dovodit desnog beka, nek dovedu pravog igraca, a ne onog koji ne bi bio ni ozbiljna konkurencija Banetu. Vec imamo dvojicu takvih, mozda i boljih od Wiela - Hutcha i Ferreiru koji ce vjerojatno zavrsti i karijeru u Chelseaju.
Auu Wiele sta pocini sebi, puhalo je po toj desnoj strani nenormalno, jeste to bio Ronaldo ali i citav nastup na Euru je bio dosta blijed.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.