Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38 - Blackburn Rovers (H) 13.05.2012, 16:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336818567' post='47911']

Prekini offtopičarit, naporan si ko ku*ac.

Što se utakmice tiče, mora Drole zaigrat zbog te jedanaeste minute ;)
[/quote]

Samo za razliku od tebe gledam dalje od nosa :)
Drogba mora ostati, koliko god da ne moze da pruzi, bice koristan, a jednog dana za njega mesto u strucnom stabu
  • Odgovori 73
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='cobinho' timestamp='1336822400' post='47924'] Samo za razliku od tebe gledam dalje od nosa :) Drogba mora ostati, koliko god da ne moze da pruzi, bice koristan, a jednog dana za njega mesto u strucnom stabu[/quote]

Gledaj ti gdje hoćeš ali ubodi pravu temu za to, a ne spamat na temama od utakmica.
[quote name='Wisey' timestamp='1336863077' post='48072']Piazon na twitteru potvrdio kako će sutra biti na klupi. B)[/quote]

A ja bas mislio da to napisem, kad vidim od tebe niko nista ne moze da ugrabi... :P :P
Da napisem bar sta je napisao ako nista:
[i]Going to bed now , tomorrow will be another special day for me , I will be on the bench and I hope to make my debut , God Bless[/i]

Nadam se da ce bar malo odigrati..
[quote name='Wisey' timestamp='1336863077' post='48072']
Piazon na twitteru potvrdio kako će sutra biti na klupi. B)
[/quote]
Ma daj,nece valjda Malouda igrat' od prve :unsure:
Hutch, Ryan i Lukaku od prve. Oriol i Piazon na klupi.

__________Turnbull_____________
Hutch___Bane____Terry____Ryan
_______Raul____Essien_________
Ramiz_____Malouda______Danny
__________Lukaku____________

Ajmo momci.

9:0

Hutchinson, Lukaku, Bertrand, Oriol, Piazon, hattrick Torresa, Turnbull ;) :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336915105' post='48223']Hutch, Ryan i Lukaku od prve. Oriol i Piazon na klupi. __________Turnbull_____________ Hutch___Bane____Terry____Ryan _______Raul____Essien_________ Ramiz_____Malouda______Danny __________Lukaku____________ Ajmo momci. 9:0 Hutchinson, Lukaku, Bertrand, Oriol, Piazon, hattrick Torresa, Turnbull ;) :D[/quote]
Sve odlicno osim Maloude i Turnbulla .
Lukaku od prve, fala Bogu! Hutch i Ryan također, ovo je bas lijepo vidjet :)
U drugom Malouda out, Lucas unutra :)
Hvala Bogu Lukaku od prve, drago mi je i zbog Hutcha, ma nece ovdje Turnbull imati posla ;) a Malouda mi se jedino ne svidja ostalo sve 5.
Ne interesuje me rezultat, samo mi je drago zbog ovih mladih momaka. Piazon mora debitovati i dobiti 15 minuta.
E ovako,poslednji put za ovu sezonu nama najdraze lige... :unsure: ....volio bih da momci uzivaju i da bude prava utakmica,ako treba 5-5 neka bude ali neka se igra i neka svi igraju.. :D ....ne znam nista mi ne pada na pamet,i mislim da je najbolje sezonu zavrsiti na najbolji moguci nacin.... ^_^ .....pobjedom na domacem terenu i to sa mladim igracima............ :) KTBFFH :)
http://www.firstrowsports.eu/watch/122580/2/watch-chelsea-vs-blackburn-rovers.html evo link tekme
Odlicno prvo poluvrijeme i zasluzen rezultat a u drugom ocekujem jos minimalno 2 gola i Piazona barem 20 min. Lukaku rasturio prvo poluvrijeme, najbolji ubjedljivo.
goni vragu i utakmicu i sve kad me ovaj glupi stream slusa ko retardiran.. "pogledao" prvo poluvrijeme, a sve sta sam uspio skontat je da smo dali dva gola, nista vise, daj neko reci bar kako igramo, kakav je Lukaku, Hutch, Ryan?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.