Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38 - Blackburn Rovers (H) 13.05.2012, 16:00h

Istaknuti odgovori

chelsea-vs-blackburn-live-stream.jpg

THE LAST MATCHDAY OF PREMIER LEAGUE

CHELSEA FOOTBALL CLUB versus BLACKBURN ROVERS FOOTBALL CLUB

13.05.2012. 16:00h (SCET)

PREVIEW BY RELO

Vaša očekivanja?

(tema će biti otvorena kad dođe vrijeme za to)

• Odgovori 73
  • Pregledi 7,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nikakvog bas znacaja nema ova utakmica tako da bih volio vidjeti od prve sto vise mladih igraca (Bertrand, Hutchinson, Romeu, Lukaku) te barem sa klupe da dobiju sansu Piazon, Lalakovic,... A naravno da igraju i ovi sto ih nema u finalu :)
Samo zelim jedno vidjeti - nase mlade nade od prve do posljednje minute.

Nadam se da ce nam Robbie ispuniti ovu zelju. :)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336568554' post='47109']

Nate umjesto Romeua i Bamford ispred Lukakua, to bi bilo to ;)
[/quote]

prije umjesto Meirelesa...... Romeuu bi ja dao priliku al od Meirelesa nema koristi što gira ionako bih ga na prodju stavio na ljeto......

I nek je Blackmana umjesto Hilaria, kao što ste rekli, ovo nema značaja al bit će poseban gušt gledat naše "klince", nadam se da čemo i imat priliku :)
E pa sad cela ova prica me jako nervira i iritira. Daleko od toga da branim AVB a ali je i daleko od toga da mogu da branim RDM a. AVB je od [b]27 kola imao 46 bodova sto ce reci, 1,7[/b] po tekmi. A RDM iz [b]10 kola 15 bodova sto ce reci 1,5 po tekmi[/b]. AVB je imao gol razliku [b]57:32 [/b]a RDM [b]16:13[/b]. . U proseku AVB je imao i vise datih i manje primljenih golova. Pa ko je ovde lud. Kad smo ovo spomenuo pre 3 nedelje par njih su me pljuvali. Romana ne zanima korak od uspeha, vec samo [b]REZULTATI i DOBRA IGRA[/b]. Jel RDM bio svestan da ce igrati na 3 fronta, jeste. Jel znao da ima tup sastav, verovatno (ako nije znao cime raspolaze onda nije za menadzera). Jel znao sta je prioritet, jeste. Paaaaaaaaaaaaa, sta cemo sad. Qrac liga sampiona!
Ne bih se bavio previse analitikom i statistikom ali, kao i sa AVB om imamo isti broj sansi po tekmi i vise primljenih golova. A odbrana kod AVB a je igrala jako visoko a kod RDM a jako nisko. Igra kod RDM a je zatvorenija sigurnija bez rizicnih dodavanja. Kod AVB a su igraci imali kao malo vise slobode u igri. Kod AVB a je igracima bilo poljuljano samopouzdanje a RDM ima je vratio sigurnost. I sa tom sigurnoscu i sa jako dobrom taktikom kako inace govore za nasu igru mi igramo jos gore, sto govore razultati. Pa koja je to taktika. E sad se lepo spremajte za tavorenje u Uefa kupu, takmicenju bez kinte, slabijeg sponzora i sve uz to sto ide.
[u]Daj boze da se provucemo protiv Bajerna ali cisto sumnjam sa ovim sistemom. Mozemo samo uz debelu srecu, uz katanaco i uz naklonost sudija. Ali sanse su jako male.[/u]
[u]Upozoravam, Bajern je u mnogo vise segmenata igre opasniji od Barce i imace mnogo vise nacina da resi nas katanaco. Nadam se da cemo prvi zabiti gol i igrati lakse. A sa druge strane ako se otvorimo unistice nas sa pas igrom. [/u]
____________Cech___________
Bozzy___Cahill____Luiz______Cole
_______Clifford___Chalobah____
Torres______Piazon____Lalko___
___________Lukaku___________

Poslije izvući nekog iz zadnje linije i gurnuti Hutcha, te Essiena i Maloudu ili Ferreiru da se oproste od publike. :) Uigravati ovo pozadi i Torresa sa Bozzyem kako će zatvarati tu stranu za finale.
[quote name='cobinho' timestamp='1336576973' post='47217']
E pa sad cela ova prica me jako nervira i iritira. Daleko od toga da branim AVB a ali je i daleko od toga da mogu da branim RDM a. AVB je od [b]27 kola imao 46 bodova sto ce reci, 1,7[/b] po tekmi. A RDM iz [b]10 kola 15 bodova sto ce reci 1,5 po tekmi[/b]. AVB je imao gol razliku [b]57:32 [/b]a RDM [b]16:13[/b]. . U proseku AVB je imao i vise datih i manje primljenih golova. Pa ko je ovde lud. Kad smo ovo spomenuo pre 3 nedelje par njih su me pljuvali. Romana ne zanima korak od uspeha, vec samo [b]REZULTATI i DOBRA IGRA[/b]. Jel RDM bio svestan da ce igrati na 3 fronta, jeste. Jel znao da ima tup sastav, verovatno (ako nije znao cime raspolaze onda nije za menadzera). Jel znao sta je prioritet, jeste. Paaaaaaaaaaaaa, sta cemo sad. Qrac liga sampiona!
Ne bih se bavio previse analitikom i statistikom ali, kao i sa AVB om imamo isti broj sansi po tekmi i vise primljenih golova. A odbrana kod AVB a je igrala jako visoko a kod RDM a jako nisko. Igra kod RDM a je zatvorenija sigurnija bez rizicnih dodavanja. Kod AVB a su igraci imali kao malo vise slobode u igri. Kod AVB a je igracima bilo poljuljano samopouzdanje a RDM ima je vratio sigurnost. I sa tom sigurnoscu i sa jako dobrom taktikom kako inace govore za nasu igru mi igramo jos gore, sto govore razultati. Pa koja je to taktika. E sad se lepo spremajte za tavorenje u Uefa kupu, takmicenju bez kinte, slabijeg sponzora i sve uz to sto ide.
[u]Daj boze da se provucemo protiv Bajerna ali cisto sumnjam sa ovim sistemom. Mozemo samo uz debelu srecu, uz katanaco i uz naklonost sudija. Ali sanse su jako male.[/u]
[u]Upozoravam, Bajern je u mnogo vise segmenata igre opasniji od Barce i imace mnogo vise nacina da resi nas katanaco. Nadam se da cemo prvi zabiti gol i igrati lakse. A sa druge strane ako se otvorimo unistice nas sa pas igrom. [/u]
[/quote]

Kakve ovo veze ima s utakmicom protiv Blackburna?
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2769468,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2769468,00.html[/url]
Da Robbie ucini sljedece: da na lijevoj strani Kalou zapocne (sto ce se i desiti), a Piazon kasnije da dobije sansu. Lijevo da Ramires zaopcne, a kasnije da udje Danny. U napadu da Lukaku opet dobije sansu. Bertranda od pocetka, a kasnije Hutchinsona ubaciti i nista vise nam ne treba.

To bi bila bajka. :)
Robbie:[size=4] [color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]'It is going to be a mix, one or two youngsters and some of the other guys that need a game as well. We have to find a balance, there are also going to be players who are going to be involved next Saturday,' he reported.[/left][/font][/color][/size]
[quote name='cobinho' timestamp='1336576973' post='47217']
[/quote]

Shvatas li ti da se RDM nakon polu finala LP nije trudio za PL. Ako osvojimo LP sezona je uspjesna ako ne sezona j katastrofa bez obzira na FA CUP. Chelsea nema toliko dobru klupu, igraci su dosta stari tako da je igra na 3 fronta nemoguca. Tako da su ti ove usporedbe smijesne.
_____________Hilario___________

Ivanović__Hutch__Terry___Bertnard

_____Oriol___________Essien____

__Ramires___Piazon ___Sturridge__
___________Lukaku ____________

[i]Izmjene:

1.Lukaku --> Bamford (60' - 70' )
2.Piazon --> Malouda (45' - 55') Malouda na Sturridgevo mesto a ovaj u napad
3. Slobodan izbor :D[/i]
[quote name='Wisey' timestamp='1336749909' post='47763']Robbie:[size=4] [color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]'It is going to be a mix, one or two youngsters and some of the other guys that need a game as well. We have to find a balance, there are also going to be players who are going to be involved next Saturday,' he reported.[/left][/font][/color][/size][/quote]

Kao i prošli puta, otprilike.
Posto je piazon dobio nagradu za najboljeg igraca youth teama on bi po meni trebao dobiti sansu makar protiv blackburna..

Ako je vec najbolji da ga malo vidimo i sa velikanima :)
momak je igracina stvarno al opet mislim da nece dobiti priliku u nedjelju i ako je zasluzio
Zamolio bih, da ova utakmica, kad se završi i čim bude link da se skine, nek neko postavi ovdje ili na onoj drugoj temi. Najvjerovatnije da je neću moći pogledati uživo.

Ako nije problem, naravno ;)
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336750223' post='47764']

Shvatas li ti da se RDM nakon polu finala LP nije trudio za PL. Ako osvojimo LP sezona je uspjesna ako ne sezona j katastrofa bez obzira na FA CUP. Chelsea nema toliko dobru klupu, igraci su dosta stari tako da je igra na 3 fronta nemoguca. Tako da su ti ove usporedbe smijesne.
[/quote]

[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sta-ceka-di-matea-78548.html"]http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sta-ceka-di-matea-78548.html[/url]

Ja sam o ovome govorio, i mislim da ce tako i biti. Sto se tice truda, nema on sta da se trudi ili ne da FA za LS a za PL ne. Mislim da je to sto si ti napisao smesno. Pristup svim tekmama i svim takicenjaima je manje vise slican. Da imamo losu klupu i sam sam rekao, i sve to stoji. Radi se samo o motivaciji tih istih igraca sa klupe a ona nije na zavidnom nivou. A ta motivacija ponajvise zavisi od trenera i koliko je spreman da radi sa njima.
A sto se tice prioriteta, ako me neko ubedi da je FA kup bitniji od PL a, ima od mene sta zeli.
[quote name='cobinho' timestamp='1336789090' post='47884']

[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sta-ceka-di-matea-78548.html"]http://www.sportske....atea-78548.html[/url]

Ja sam o ovome govorio, i mislim da ce tako i biti. Sto se tice truda, nema on sta da se trudi ili ne da FA za LS a za PL ne. Mislim da je to sto si ti napisao smesno. Pristup svim tekmama i svim takicenjaima je manje vise slican. Da imamo losu klupu i sam sam rekao, i sve to stoji. Radi se samo o motivaciji tih istih igraca sa klupe a ona nije na zavidnom nivou. A ta motivacija ponajvise zavisi od trenera i koliko je spreman da radi sa njima.
A sto se tice prioriteta, ako me neko ubedi da je FA kup bitniji od PL a, ima od mene sta zeli.
[/quote]

opet gluposti pišeš, ali w/e...

[quote name='Blues_95' timestamp='1336804527' post='47893']
Mislim da je nas "oimijesani tim" bolji od Roversa .
[/quote]

slažem se...ovaj Blackburn je srednja žalost, sve zavisi o nama
ja sam mislio ladno preskočit ovu utakmicu pošto nema nikakvog značaja, nema je na TV-u nači jebavanje sa streamovima, ali ovaj najavljivan aplauz u 11. minuti moram ćut, tako da ću je ajd odgledat, nadam se da će mladi dobit priliku i da će Drogba zabit i naravno pobijedi...
[quote name='cobinho' timestamp='1336789090' post='47884'] [url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sta-ceka-di-matea-78548.html"]http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/sta-ceka-di-matea-78548.html[/url] Ja sam o ovome govorio, i mislim da ce tako i biti. Sto se tice truda, nema on sta da se trudi ili ne da FA za LS a za PL ne. Mislim da je to sto si ti napisao smesno. Pristup svim tekmama i svim takicenjaima je manje vise slican. Da imamo losu klupu i sam sam rekao, i sve to stoji. Radi se samo o motivaciji tih istih igraca sa klupe a ona nije na zavidnom nivou. A ta motivacija ponajvise zavisi od trenera i koliko je spreman da radi sa njima. A sto se tice prioriteta, ako me neko ubedi da je FA kup bitniji od PL a, ima od mene sta zeli.[/quote]

Prekini offtopičarit, naporan si ko ku*ac.

Što se utakmice tiče, mora Drole zaigrat zbog te jedanaeste minute ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.