19. maj 2024.2 god. comment_355185 Nadam se da se ovo neće meni zameriti kao spam, ali Adi lajkovao sam ti post samo zato što da nema tebe ne bih znao ko je ženski Lampard 🤣 Inače, da ne budem totalno neozbiljan, znaš kolko ti je klub u kurcu kad se u današnjem slengu šeruje, ili ranije pričao o uspesima ženskih selekcija, kao što se sećam davno beše, dok sam bio osnovna škola pa se zalomilo jedne godine da je Partizan sve živo osvojio a meni se kum hvali kako su nas razbili u ženskoj odbojci. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355194 Dovedite sad djevojkama De Zerbija. Da vidimo to trenersko umijece. Prijavi
22. novembar 2024.1 god. comment_360131 Ženski tim nastavlja gdje je stao prosle sezone. Trenutno su prvi, 2 boda vise od Citya i jedna utakmica zaostatka. Gol razlika im je +22 sto je trenutno nepojmljivo za muški tim. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. comment_360135 Novi trener je ona iz Lyona drugog najboljeg tima na svijetu, tako da smo samo nastavili gdje smo stali fakticki. Prijavi
23. novembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360136 Sve pobjede u ligi ako se ne varam. Sam Kerr očekuje dijete. Srećom po nas, plod je ubačen u tijelo igračice West Hama. Prijavi
24. novembar 2024.1 god. comment_360187 jao kakva rečenica, ne znam dal da se smejem ili da plačem, dodje mi da mu editujem post i ovo za plod stavim u spojler srećnoj tati i mami, pardon mami i mami želim sve najbolje, moći će na smenu da doje bebu, to je praktična prednost, ili možda ne, ne znam da li će kod ove druge da se stvori mleko, verovatno ne Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362179 Doveli smo neku Amerikanku za milion eura i postavili novi rekord. Navodno 24 godine ima. Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362180 Opet ponavljam: ukinuti ženski fudbal jer od toga zarade nema, samo troškovi. Prijavi
27. januar 2025.1 god. comment_362189 3 hours ago, reLo said: Opet ponavljam: ukinuti ženski fudbal jer od toga zarade nema, samo troškovi. koliko ti je trebalo da skupis muda i ponovo to kazes? Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362413 Opet će ove i sljedeće sezone skupiti više nastupa nego James. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362424 1 hour ago, Adi said: Trudna bolje brani od Sancheza Jbg njih dvoje na samog Sancheza nije fer. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362654 https://shorturl.at/gIPoi Nisam znao da se ovo desilo. I ova britanija postala jedno veliko prkno. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362656 Pijane lezbe australijanke napadnu vozača taksija, razbiju mu prozor, onda ih policija privede i bijelog policajca pokušavaju uvrijediti time što mu kažu da je bijel. E kijamet je blizu. Prijavi
28. mart 2025.1 god. comment_363318 Do kraja sezone treba samo zenski dio tim ispratiti. U UWCL igrale protiv Manchester Citya. Prvu utakmicu izgubile 2-0 i onda u drugoj utakmici, comeback, pobjedile 3-0 i tako prosle u polufinale. Tu igraju protiv Barcelone. Preostala dva polufinalista su Arsenal i Olimpik Lyon. I to nije sve, opet su se susrele u Womens Super League gdje su opet pobjedile Man City 2-1 na njihovom terenu. U ovom trenutku vjerujem da bi mogle bez problema pobjediti prvi muski tim. Prijavi
28. mart 2025.1 god. comment_363323 Svaki pokušaj da žene igraju protiv muškaraca, makar i juniora, se neslavno završio. Ali bi naši mogli izgubiti od žena čisto na mentalitet, vidjeli smo i da su rezerve problem. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363848 Nase hanume 6. put uzastopno osvojile ligu. Vec su osvojile League cup. Moguc je i treble jer im je jos ostao FA Cup. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363877 Zato ih Barsa odrala od ,,kurca’’, salim se. Kaznena ekspedicija! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.