Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 1: Fulham (A) Mon, Aug 24 9 p.m.

Istaknuti odgovori

Jako sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Napadački, brzo, jednostavno, onako kako ova ekipa treba da igra otkako se počela formirati. Jedino je Palmer malo više zadržavao loptu u svom posjedu, ali vjerujem da će nakon postignutog gola malo više da koristi dugme x na joysticku. Nadam se da ćemo se truditi da ovako igramo uvijek i da se neće desiti nakon prvog problema ili u prvom derbiju neko povlačenje. Ovaj stil igre donosi sa sobom i neke rizike i probleme i tako mogu opravdati neke situacije sa utakmice. Neke situacije ne mogu opravdati, a tu prije svega mislim na igru golmana. Mislim da je ova utakmica pametnom bila dovoljna. Pobjeda je najbitnija, a dobar dojam još bitniji.

Dobra je bila igra Pedra, Rodzersa, Palmera, Dzejmsa, ovog novog Štopera, Hato je bio ok, dobro je drilovao, Ačempong bar nije pravio greške

ostatak ekipe ispadao, dobro da nismo dobili crveni, jeste tu bilo mnogo trčanja ali trčanja u prazno, sredinu terena kao da nismo imali

nemoj Adi da "kriviš" Palmera, čovek je juče bio i majka i otac na terenu, bez ikakve pomoći od saigrača, sva sreća pa mu se igra, sva sreća

par nepotrebnih faulova je moglo da nas odvede u situacija sa igračem manje

Mi nismo imali kontrolu nad utakmicom a po mom mišljenju mogli smo to je pod jedan, onda mi je totalno nejasno uvođenje ofanzivnih igrača u drugom poluvremenu, zašto ti isti nisu igrali od starta

umesto da držimo loptu, mi smo je prepustili njima, nije bilo sigurnosti bez Kaiseda iako je Lavija pokazivao pozitivne znake života (da kucnem u drvo)

Sančezu treba saksija na glavu, čekam Alonsa da vidim dal će ponovo da krene sa Sančezom na golu

Nije džaba Alonso rekao da ako želimo dobar tim, moramo imati fenomenalnog Palmera. I ja isto mislim. Palmer je igrač koji može primijeti tok utakmice jednim potezom. To se sinoć vidjelo. Slao je protivnike ko djecu po ćevape. Mislim da je baš nabrijan ove sezone. Spreman je. Engleska je razočarala na Svjetskom prvenstvu a on želi dokazati da je nepravedno otpisan. Možda je to dobro i za nas i za njega jer je prethodnu sezonu odigrao ispod nivoa.

Što se tiče odbrane, Hato nema pojma gdje igra. Lavia se meni ne sviđa već odavno, možda su ga povrede i usporile u napretku. Ne vidim sa pravi neku razliku i da je od neke koristi. Trenutno za mene prosječan igrač. Možda griješim ali nadam se da su povrede iza njega i da dokaže suprotno.

Primiti 2 gola u ekipi gdje je bilo 6 defanzivnih igrača je mislim puno. Zahvaljujući trojci u napadu smo izborili pobjedu a da smo odigrali nešto posebno pa i ne baš. Ispadali smo dosta puta i igra u odbrani se mora popraviti posebno na strani gdje su igrali Hato i Lavia.

Za Sancheza nemam šta više reći. Prva utakmica i odmah greška. Možda nam je ovo posljednja opomena da ga zamijenimo do početka sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.