23. juli23. jul comment_373525 https://x.com/JacobsBen/status/2080347894461108584?s=20 Već se duže priča o ovome pojačanju, navodno je u finalnim fazama, suma navodno oko 55 miliona funti. Čeka se da Palace potpiše zamijenu. Crystal Palace in advanced talks with Augsburg to sign French centre-back Chrislain Matsima, as @alex_crook revealed on @talkSPORT . . Što se mene tiče, mislim da je ok transfer, sjećam ga se i iz Bundeslige, dobar igrač. Mišljenja Edit: kako zalijepiti twitter link da se lijepo vidi na postu, zaboravio sam Prijavi
23. juli23. jul comment_373527 Nisam pretjerano zadovoljan, moglo se i puno bolje od Lacroixa posebno za ove pare. Izofirao se na svjetskom. Sigurnonce pojacati nasu odbranu jer je bolji od svakog naseg stopera, osim Colwilla. Sretno mu i nek bude super pojacanje. Prijavi
24. juli24. jul comment_373529 Izgleda da je transfer gotov i biti će ubrzo naš igrač zvanično. Sretno mu i da nam ne priređuje kikseve, treba nam stabilna odbrana. Prijavi
24. juli24. jul comment_373530 S obzirom kakve smo stopere dovodili zadnjih godina, ovo je kapitalac. A teško da se šta bolje i moglo dovesti. Cijene su otišle u nebesa a kvalitetnih dostupnih stopera je malo. Prijavi
24. juli24. jul comment_373532 12 hours ago, Bari said: Nisam pretjerano zadovoljan, moglo se i puno bolje od Lacroixa posebno za ove pare. Izofirao se na svjetskom. Sigurnonce pojacati nasu odbranu jer je bolji od svakog naseg stopera, osim Colwilla. Sretno mu i nek bude super pojacanje. Da cujem koga bi ti doveo ? Prijavi
24. juli24. jul comment_373533 Što relo kaže kakve smo dovodili ovaj je kapitalac tako je najbolje opisan ovaj transfer. U suštini dobar igrač, malo je pokvario utisak na SP ali inace sasvim solidan stoper. Prijavi
24. juli24. jul comment_373534 I ja sam očekivao više, ali nemam igrača u kojeg bih upro prstom da bih ga doveo da sam sportski direktor. Prijavi
24. juli24. jul comment_373537 58 minutes ago, Whisper said: Da cujem koga bi ti doveo ? Pisao sam vec u vise navrata al ajde nije mi tesko ponoviti. Iz Engleske: oni koji su realno dostupni prije bi doveo Romera a moja najveca zelja je Micky Van de Ven. Sigurno su obojica kvalitetniji od njega. Van Engleske pokusao bi sa Huijsenom s kojim je Xabi vec radio i bio je mu je standardan. Nije se nesto proslavio i vjerujem da ne bi Real imao nista protiv da ga proda, posebno jer im je dosao Konate. Osim njega Zabarny je visak u PSG, dokazan u Premiershipu i ne bi kostao kao ovaj (doveden u PSG za 60) Malo rizicnije kupovine: Diomande, A. Silva i Jacobo Ramon. Napisao sam samo opcije za koje mislim da su realne a sigurno da ima tu jos stopera (ne znam kakva je situacija sa Bastonijem) Prijavi
24. juli24. jul comment_373538 Zabarni se obrukao u farmers league, covek se tamo nije izborio za mesto startera. Pitanje je koliko bi igraci Tottenhama zeleli kod nas, mozda kao last resort ali ja sam takodje pisao da bi Van de Ven bio top pojacanje. Diomande i Silva zavrsise u Notinghem i Bournemouth. Ne vidim kako su manje rizicni jedino ako mislis na manju cenu. Real se nije odrekao Hujisena niti ce koliko ja vidim. Bastoni ce izgleda zavrsiti i karijeru u Interu. Ramon je talentovan igrac, ali sa JEDNOM kvalitetnom sezonom iza sebe, u vlasnistvu je Reala practicno i pitanje kako bi tu isle stvari. Sudite Lacroixu na osnovu jedne slabije partije na SP a covek ima dve jako kvalitetne sezone u PL. Ja verujem da ce opravdati ulozeno i biti bas onako kvalitetno pojacanje. Prijavi
24. juli24. jul comment_373539 Zabarny je bio u Premiershipu i pokazao je da je vrlo sobar stoper. Zbog cega je failao u Ligue1 to ne bih znao. Sto se tice dvojca Spursa sigurno je jedan od njih visak, pisalo se neki dan da Romero nema nista protiv da predje u Chelsea. Mada ja ga ne bi jer je kao igrac cigan, a igracke kvalitete nisu uopste upitne. Niti jedan od navedog dvojca nije zvanicno presao u navedene klubove. Cak sta vise A. Silva je sinoc odigrao 90 minuta za Benficu protiv St Gallena. Ajde nebitno to, moj post je isao u smislu da smo se mogli ukljuciti, sigurno bi prije Sumara i Bormuta izabrao Chelsea. Nisu ga se odrekli damo rezonujem da ne bi imali nista protiv da ga unovce, posebno jer je dosao Konate i vjerovatno Schloterbek. Ne znam koliko si upratio situaciju oko Bastonia cijele prosle sezone? Ne razumijem zasto nasi nisu pokusali Senesija dovesti kao free agenta. Moje misljenje je da ce pojacati odbranu i da je bolji od svih nasih stopera (izuzev Colwilla) ali vjerujem da se moglo bolje proci. Prijavi
24. juli24. jul comment_373541 Svidja mi se sto smo uzeli igraca koji ima solidnog iskustva u Premiershipu i Bundesligi. Skoro 200 utakmica u 2 jake lige, s Palaceom je igrao evropska takmicenja pa napredovao do francuske reprezentacije. Sa 26 ulazi u najbolje igracke godine, fizicki izuzetno spreman. Vidjet cemo da li je kvalitet za Chelsea. Pored njega trebali bismo dodati jos jednog stopera, jer ne vjerujem Colwillu. I naravno, najvaznije je dovesti novog golmana. Niposto ne smijemo sa imbecilom na golu startati jos jednu sezonu. Prijavi
24. juli24. jul Autor comment_373542 Kako sam ga samo prizvao ! Što se mene tiče, dobro pojačanje, solidan i iskusan igrač u tri veće lige a tek ulazi u vrhunac igračke karijere. Na prvenstvu je dobio dvije utakmice, jednu je bio solidan dok protiv Engleza čitava odbrana i postava francuza je bila kriminalna, ne može mu se suditi na osnovu toga. Što se tiče ostalih imena koje su spomenuli Bari i Whisper Cuti Romero- ne, dovoljno je što imamo Enza, ne želim njegovu neuračunljivost ni na terenu ni u svlačionici. Van de Ven- da, nadam se da može ostati zdrav ali veliko da. Huijsen i Zabarny- i na ta vrata bi se dalo pokucati, pokupio bi bilo koga od njih dvojice ako bi ih njihovi klubovi dali ispod cijene. Zabarny uopšte nije propao u PSGu, konkurencija su Marquinos kapiten i Pacho, Zabarny je odigrao većinu utakmica u ligi dok je u nokaut fazi LŠ ispao iz prvih 11. Diomande, A. Silva i Jacobo Ramon- ovo sve treba da se dokaze u ozbiljnim ligama, Ramon treba da upiše još koju solidnu sezonu. Bastoni- da, ali izgleda ništa od toga. Dodao bih jedno ime da se uzme u razmatranje Nico Schlotterbeck Prijavi
24. juli24. jul comment_373547 @Kun Aguer0 s obzirom da je dosao Lacroix jedino ime koje se uzima u obzir je Stones i to ako on pristane a mi prodamo sav otpad koji imamo. Drugo nase mesto LCBa je rezervisano za dvojac Colvil/Hato.. Prijavi
24. juli24. jul Autor comment_373549 Jedini stoperi koji su kod nas trenutno a da ih manje cijenim od Stonesa su Badi i Disasi. Navodno je Arsenal favorit njega da dovede. Prijavi
24. juli24. jul comment_373570 Lacroix će definitivno biti pojačanje, jer svako je pojačanje na našu situaciju. Kontinuirano dobro igra, još u Wolfsburgu prije nego što se počelo pričati o van de Venu, pričalo se o Lacroixi. Dobar je igrač, po meni nema ono nešto zbog čega bi mogao biti world-class igrač, ali zato cijena nije 90 miliona nego 60 (realna je vjerovatno 50). I realno, svjetska klasa ne bi ni došla kod nas. Idealno bi bilo da izbori za štopere budu: Lacroix, Colwill, neko, Hato, Acheampong, Sarr. Pa ako je sa 3 nazad imamo poduplano sve, ako je sa 4 nazad imamo Hatu i Acheamponga koji mogu i na beka. E sad taj neko bi idealno bio neko iskusniji u zadnjoj godini ugovora ili free. Prijavi
28. juli28. jul comment_373779 Upariti ga sa Anselminom i možda ne bude totalna propast ova sezona. Prijavi
30. juli30. jul comment_373817 Maxence Lacroix: „Ovdje u Chelseaju želimo pobjeđivati. Veoma sam sretan što sam dio ovog prelijepog kluba. Svi znaju za legendarni klub Chelsea i njihovu tradiciju osvajanja trofeja, a biti dio toga za mene je trenutak velikog ponosa.“ Prijavi
30. juli30. jul comment_373826 Dobrodošao, samo Tosina, Disasija i Badiashilea da ne gledam - odmah sam sretan. Prijavi
24. august24. aug comment_374360 Drugih 45 min sam gledao. Vrlo dobro je djelovao. Stalozen, miran igrac. Mozga ima i koristi ga, barem mi se tako cinilo. Neka top klasa nije ali na ovakvu odbranu cini se kao pojacanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.