Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Finale: Manchester City 16.05. u 16:00h

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Prvo finale ikad od kojeg ne očekujem ništa, a naigrali smo se finala i u na međunarodnoj sceni i domaćih kupova. Nema ništa što mi ulijeva ikakvu nadu da se ovdje može doći do trofeja. Na klupi trener koji je ovom Cityu uzeo bod i to mu je jedini bod u karijeri. Zatim igrači koji ništa ne pokazuju, mogu slobodno reći i mjesecima. Ako su se čuvali za ovu utakmicu, poserem se onda i na takve igrače kojima ne znači ništa borba za Ligu Prvaka. Očekivanja su mi toliko niska da je cilj da se ne osramoti ime kluba, još jednom.

Jedino što mi daje nadu da možemo ovde uzeti trofej je to što smo u svakom finalu do sada bili autsajderi i uzimali smo pehar nekako. Neka to bude i danas slučaj iako su šanse mizerne 

City nismo pobijedili 5 godina, tacnije od finala Lige Sampiona u Portu. A igrali smo, cini mi se, nekih 12-13 puta. Na Wembleyu su nas redovno tukli.

Mislim da bi se u danasnjem sansu vise sansi davalo jednom Palaceu, Bournemouthu ili Evertonu da su tu umjesto nas. Mi smo protiv ostalih top ekipa iz Premiershipa jednostavno uzasni vec pola decenije. Do finala smo dosli uz dosta lagan zrijeb i sada imamo priliku osvojiti trofej u ovako katastrofalnoj sezoni. Kao navijac se nadam da ce nam ova skupina igraca ipak priustiti malo radosti, zasluzili smo nakon svih razocarenja dosad.

Nevjerovatno da igramo finale FA kupa a ni trunke euforije nema. 

Izgubili smo identitet, izgubili smo velicinu, izgubili smo strahopostvanje protivnika, ostalo je samo ime od nekad velike ekipe. Zato nema ni euforije medju nama a ni ocekivanja medju sportskim svetom. Niko nas vise ne smatra ozbiljno, mecevi protiv nas vec dugo nikom ne nose epitet derbija.

U fudbalu uvek postoji sansa da se pobedi jaci od sebe, ali ona mora da se zasluzi. Ne moras da budes bolji rival, ali moras da budes hrabar, da pokazes volju, da zasluzis srecu.

Ocekujem slicnu formaciju kao protiv Liverpoola, izgledali smo bolje nego vecinu sezone. Samo da brani Sanchez, gosn Projekat je milion puta gori.

Finale je, na stranu nezadovoljstvo igraca koje vlada u zadnje vreme ovde mora da se pogine.

Ma ekipa je fizicki nespremna, psihicki potonula. Ovdje ima kvalitete ali dzabe kada nema ovog prvog.

Daj boze da uspijemo kako osvojiti ali tesko. Nada ipak umire zadnja.

12 minutes ago, Whisper said:

Preziveli smo poluvreme. 

Sad da je uvaljati neku frljoku i nabijaj posle u kukuruz.

Reko sam prvo gol pa onda kukuruz, ne prvo kukuruz...

Fofana i Colwill oličenje ovog modernog Čelzija,vječiti luzerski mentalitet i nadanja da će nešto lijepo da izrodi iz ove silne patnje. Hoće, al u kurcu.

Očekivan poraz.

Nije mi ni najmanje krivo što smo ovo izgubili jer koliko važnih utakmica trebamo izgubiti da vlasnici i direktori shvate neke stvari.

Odavno laksu pobjedu u finalu nisam vidio. Potpuno izrutinirao City, kao da su igrali tamo neku utakmicu 26. kola protiv Burnleya kuci. Oznojili se ljudi nisu.

City je miljama daleko od neke dominantne i ultra jake ekipe kao sto su nekad bili, ali mi njih ne mozemo dobiti ni da s pionirima izidju.

Bit ce dobro da Alonso dodje i proba nesto novo, ali toliko ima posla koji nije u rukama trenera da ce biti bas tesko s ovom strukturom ljudi u Upravi.

Finale koje nije finale, City sa pola snage i mi koji trenutno nismo u stanju da pobedimo bilo koji tim iz PLa. Po trenutnoj formi smo zona ispadanja. Gledao jesam i osecaj da sam bacio 2h. 

Samo potvrda da sy nas ovi idioti pretvorili u sprdacinu od kluba. Tek ovih zadnjih 10min je smejurija, usao cvornovati hrast a mi kao jurimo rez a nismo u stanju ali bukvalno da spojimo 2 dodavanja. Koji cemer.

Svi smo zeljeli pobjedu i trofej ali ako ce ovaj poraz jos vise otvoriti oci nasoj upravi i ako ce shvatiti da se trebamo pojacati kako treba i bog zapovjeda, onda neka je poraz.

Imam osjecaj da su upravo proslogodisnje tituke konferencije i CWC zamaskirali sve nase slabosti.

Nadam se da ce igraci kao Fofana, Badiashile, Tosin, Gusto, Jorgensen, Garnacho, Delap, Neto, Guiu, Chalobah sto prije letjeti iz kluba. Vrijeme je za neke druge kvalitetnjje igrace, ovo je smijesno koliko su ograniceni i jednodimenzionalni, na sve to ove sezone i fizicki nespremni.

• Popularna objava
1 minute ago, hamco said:

Svi smo zeljeli pobjedu i trofej ali ako ce ovaj poraz jos vise otvoriti oci nasoj upravi i ako ce shvatiti da se trebamo pojacati kako treba i bog zapovjeda, onda neka je poraz.

Ovo će naša uprava shvatiti kao progress. Prošle sezone se padalo na drugim preprekama, a ove sezone polufinale jednog i finale drugog kupa.

Gledao sam samo drugo poluvrijeme pa nemam pravo da komentarišem nešto puno. Poraz jeste minimalan, ali nismo neku moć pokazali. Utjeha je da se nismo ničemu ni nadali. Porazima u finalima domaćih kupova nikad kraja.

Liga Kup smo zadnji put osvojili prije 11 godina. Od tada 3 poraza u finalima.

FA Kup smo zadnji put osvojili prije prije 8 godina. Od tada 4 poraza u finalima.

Community Shield smo zadnji put osvojili prije 16 godina. Od tada 5 poraza u finalima.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.