Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: Arsenal (A) 01.03. - 17:30h

Istaknuti odgovori

@King Chelsea

Ipak ces priznati, razlika je ogromna u odnosu na ono pod Potterom, Lampardom (u 2. mandatu), Pocchetinom pa i Marescom u prvoj sezoni. Mnogo smo blize, egal utakmice igramo na gostovanjima. Cityu smo uzeli bod tamo, Liverpula pobijedili kuci nakon dugo vremena. S ovim golmanom i odbranom tesko je ocekivati vise.

Istina, Arsenal nas kara redovno ali mi zadnje 2 tekme vracaju nadu. Valjda prekinemo niz uskoro, cisto radi psiholoskog tereta.

Jeste @Wisey to sve, ali nama su egal utakmice uglavnom nedovoljne za bilo šta, i kada smo "tu negdje" znas da cemo mi to nekako prosut, da ce neko pogrijesit, da ce neko promasit cistu sansu, i kad nam se neko "nudi" mi se prepadnemo, gubitnicki mentalitet jednostavno. Nama ne odgovara ni jedan tip utakmice, mi za svaki tip utakmice imamo način kako prosuti bodove.

Mi ako smo rastereceni mi ga pušimo, ako smo pod pritiskom opet ga pušimo, ako promjenimo trenera opet nista isti kurac, sve je ravna linija. Sada da nam daš 5 utakmica na Emiratesu zaredom, u stanju smo izgubit svih 5, da nam daš 5 gostovanja na Old Traffordu u stanju smo izgubit svih 5. Većina utakmica bi imala jednu poveznicu a to je "malo nam je falilo", i to je ono stanje svijesti koje smo mi kod drugih godinama ismijavali, dok su drugi imali osjecaj da im je malo falilo mi smo uzimali 3 boda.

Jedan te isti kurac svake sezone, pola sezone se borimo protiv drugih, drugu polovicu provedemo u borbi sami protiv sebe, na kraju spadneš na neke mršave kaulkulacije da li ces se u LP plasirat, depresija stvarno.

Za mene je sezona spaljena sa ona dva remija protiv Leedsa i Burnleya, sve posle toga moze biti samo presipanje iz šupljeg u prazno, a iz šupljeg u prazno ti je u nasem slucaju ili ces se jedva plasirat u LP ili ces zavrsit u Europa Ligi/Ligi Konferencije, dokle vise tako.

Biti će tako dok ili ako ikada izrastemo u ekipu koja će pretendovati za naslov prvaka. Do tada ćemo prihvatati trenutnu realnost kakva nam je, a to je borba za mjesto koje vodi u LP ili u evropska takmičenja.

Za nešto više nam trebaju wc igrač na štoperskoj poziciji, bolji golman i još neke pozicije da se iskristališu. Veliko je pitanje da li ćemo to dočekati skok na taj level s obzirom ko nam vodi sportsku politiku

Sramotno i jadno je da nemamo 5 godina pobjede protiv Manchester Cityja i Arsenala i da je svako gostovanje jačoj ekipi iz godine u godinu preslikano ali to je naša realnost i razlika između nas i ekipa koje se bore za naslov prvaka.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.