Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 08: Napoli (A) 28. 01. - 21:00h

Istaknuti odgovori

Generalno jesmo zasluzili pobedu al ne zbog nase ubedljive igre vec zbog napolija koji nista u drugom nije odigrao a mogao je da nas nokautira. Ulaskom Calobe, spustio se Enzo nize, i prakticno su svi skoro igrali na svojim pozicijama i tu smo malo zivnuli dobili dubinu u igri i smirenost u pasu, par dobrih dodavanja Palmera bas prave razliki. I naravno Pedro, dao nam je ono sto vanseriskispic treba da radi , gol van 16 u 16, jedan levom jedan desnom, ma za uzivanje......

Generalno jesmo zasluzili pobedu al ne zbog nase ubedljive igre vec zbog napolija koji nista u drugom nije odigrao a mogao je da nas nokautira. Ulaskom Calobe, spustio se Enzo nize, i prakticno su svi skoro igrali na svojim pozicijama i tu smo malo zivnuli dobili dubinu u igri i smirenost u pasu, par dobrih dodavanja Palmera bas prave razliki. I naravno Pedro, dao nam je ono sto vanseriskispic treba da radi , gol van 16 u 16, jedan levom jedan desnom, ma za uzivanje......

Ova nasa odbrana bi i protiv mojih mahalaca s termina primila go. 
Meni Napoli uopste nije ostavio neki wow utisak cak i kad su vodili na poluvremenu. Meni je apsolutno nevjerovatno koliko je nasa odbrana porozna, nama je klin sheet nemoguca misija. Ali ajd to, ekipa pridje 2-3 puta nasem golu i odmah je to sansa/gol. 
Daleko od toga da su nasi imali kontrolu, slazem se i da je formacija promasena i svasta nesto ne stima(vjerovatno ce ostali forumasi o tome)… ali ja sam ostao zatecen nasom odbranom koja me iz sedmice u sedmicu sve vise iznenadjuje negativno. Apsolutno je svejedno ko ce igrati nazad, Tosin,Fofana,Chaloba plus bekovi apsolutno nikakve razlike.
Evo i u drugom kad smo imali vise kontrole, dosta vise kontrole, opet je Sanchez morao spasavati. 

Necemo mi daleko s ovakvom odbranom, titule i trofeje osvajaju odbrane a nasa je u rangu Championshipa.

6 hours ago, soxx said:

Napoli zadnji put kuci izgubio u 2024.

Tesko cemo mi ovdje da pobjede. Neki X mi je vise realniji. Tjesi me sto ima dosta izostanaka.

Igraju kuci, iskusnijeg trenera imaju. Vidjet cemo sve vcrs

Sve si rekao tacno ali ipak smo mi srusili taj njihov rekord. Nije mala stvar.

Mec je imao sve, prelijep mec za gledati iz neutralnog ugla, ali na kraju balade i iz navijackog ugla. Trener je promijenio dosta stvari u drugom poluvremenu i to me raduje, da nije zadrt kao Maresca, nego se ima par planova. 

Pedro je strasno odigrao, naklon do poda. Lijepo je bilo vidjeti i Palmera sa svoje 2 asistencije, trebat ce nam, nadam se da je oporavak kompletiran.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.