Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Bournemouth (H) 30.12. - 20:30h 

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Evo tema par sati prije tekme.

Ubili su nam volju za zivotom nastupima u proslim utakmicama, navijacima za Bozic poklonili poraz na domacem terenu. Kasni se 10 bodova za Villom, rasulo vec odavno krenulo.

Sta dalje pisati a ostati pribran.

I dalje se nadati da ce biti bolje, sta nam drugo preostaje. 

Zelim vidjeti Achemponga i Estevao u prvih 11 a ne zelim vidjeti Neta. Ostalo mi je svejedno. 

Nadam se pobjedi.

Just now, Spaha said:

Realno, imamo mladu ekipu, i bod bi bio ko kuca ovdje. 

Treba cuvati i zastiti Estevaoa... pa jebem ti majko majku od cega da ga stitis pa nije rat nece mrtva glava pasti.

Gledao sam Brentford Bournemouth, ljudi su ih rasuli direktnom, brzom igrom da ovi nisu znali gdje udaraju. Odbrana Bournemoutha je smiješno izgledala u takvom nadmetanju, tek u drugom poluvremenu su došli do daha.

Večeras ih čeka drugačija utakmica protiv taktičara Mareske koji igra šahovski fudbal,  a mi smo primorani to trpjeti.

Volio bih vidjeti da Estevao igra uz Palmera, također da dobije priliku Acheampong ne vidim po čemu su Neto i Chalobah zaslužili da igraju svaku utakmicu..

Mada svi smo svjesni da su za to šanse male jer će taktičar ići na sigurno zbog svega što nam se dešava, kako igramo i kakve rezultate postižemo...

• Autor

Bournemouth nema pobjede od oktobra, ljudi su u krizi zescoj. Po svemu, trebalo bi da ih razbijemo 3. Ali to se ocekivalo i prije 3-4 sedmice pa nista.

Ako bi poraz bio kap koja bi prelila čašu da Maresca dobije otkaz, ne bi imao ništa protiv. 

• Autor

2 gola iz 2 auta plus 3 top sanse za Bournemouth. Ukupno 14 suteva, 6 u okvir za poluvrijeme. Nastavljamo kako smo stali dosad. Ekipa puca po savovima, igra je uzas zivi. Vidi se i ocigledan nedostatak autoriteta, jer pojedini igraci ne zele igrati odbranu, ne zele trcati bez lopte i raditi za ekipu. I moze im se laganini.

Ocajno, ekipa je losa vec 2 mjeseca i sve je do trenera.

Ne moze me niko ubijediti da ekipa gdje igraju Cucrela, James, Enzo, Palmer, Caicedo, Estevao ne moze vise.

• Autor
17 minutes ago, Zemo said:

Ocajno, ekipa je losa vec 2 mjeseca i sve je do trenera.

Ne moze me niko ubijediti da ekipa gdje igraju Cucrela, James, Enzo, Palmer, Caicedo, Estevao ne moze vise.

Nema ovih koji bi da te ubijede jer smo mi negativni, pesimisticni i stalno kukamo.

Majke ti mile kakvo drugo poluvrijeme. Bournemouth se raspada, ljudi ne mogu hodati i ti nisi u stanju jedan gol zabiti. 

O celavom genijalcu ne treba rijeci trositi, osim konstatovati samo da je odavno vrijeme za otkaz. Uprava i vlasnici nek se malo zapitaju nakon ove sezone. Ako misle da ce igraci bolje igrati samo zato sto bivaju stariji i vrijeme prolazi, grdno se varaju. Neko im to treba reci, ali nazalost nemamo nikog u i oko kluba da kaze "car je go".

I ja mislim da je vrijeme. Maresca je dotucen, izgubljen i pojeo ga je pritisak. Mislim da su i igraci izgubili povjerenje u njega i u ono sto radi. 

Ne vidim nacin kako se moze izvuci iz ovog. Eventualno da ovima iz uprave rezultat nije bitan pa da ga ostave do kraja sezone. Mada sumnjam jer su pare u ligi sampiona tako da ne vidim kako ce se izvuci iz ovoga. 

Jos jedna protracena sezona 👍

Haj ostaviti ga do kraja sezone pa doneti konacnu odloku, tj. Videti da li je neko normalan dostupan, mada Boehly i ekipa bi pre dali posao Willyju Caballeru jer je celav i branio u Cityju, nego nekog ko je donekle proveren

Da nastavimo i bez trenera, gore od ovoga ne možemo. Nešto ne štima.

Uprava mora nešto riješiti ali čini se da ni oni kao naš trener nemaju plan B. 

Igramo loše, gubimo bodove i to kući, Liga prvaka za narednu sezonu je upitna. Sa ovakvom igrom teško da se možemo nadati nečemu.

Imamo isto bodova kao i Man United a svi znamo kakvi su ove sezone. Liverpool nam bjezi 2 boda a znamo kako su očajni ove sezone. Očajni smo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.